28.2.11

Γιατί δεν εμφανίζεται στο «Διαύγεια» καμία δαπάνη για τα ταξίδια του Πρωθυπουργού;

Γιατί δεν εμφανίζεται στο «Διαύγεια» καμία δαπάνη για τα ταξίδια του Πρωθυπουργού;

Η Επανάστασή σας είναι Ιλουστρασιόν.

Βλέπουμε την επανάσταση των Αράβων,στην τιβί.Βλέπουμε την επανάσταση βολεμένων κωλόπαιδων,στην τιβί.

Τα 'βαλαν με τον Γιωργάκη,τον κολλητό του Καντάφι,στην Γερμανία,τον Πάγκαλο τον πρώην ακροαριστερό μετά,στην Γαλλία.
Ότι το χαρήκαμε δεν θα το κρύψει κανείς.Αλλά,κάτι δεν πήγαινε καλά.Από την αρχή.Διαμαρτυρήθηκαν για τους 300 απεργούς πείνας-λαθρομετανάστες.Που αφού τους κουβάλησαν άρον-άρον,τους πέταξαν.Τους θυμούνται κατά διαστήματα,όταν δεν συμφωνούν με την φιλοξενία που άλλοι παρέχουν.Και επειδή είχαν χρόνο είπαν και κάτι για τα ρέστα 10 εκατομμύρια,που εντελώς συμπτωματικά ζουν επίσης στην ίδια χώρα και ξεβρακώνονται καθημερινά από τα τελευταία δικαιώματά τους,όπως στην ζωή.Η αξιοπρέπεια τους πήγε βόλτα εδώ και καιρό.Αλλά,μπαρδόν,στον προοδευτικό απο-χωρο-τήριο δεν υφίστανται παραδοσιακές,παρωχημένες  και παραχυμένες έννοιες όπως αξιοπρέπεια,εκτός αν και βολεύει να την επικαλεστούν.Και μετά πάλι στα σκουπίδια.Και φτου απ' την αρχή.

Το μόνο που ο Πάγκαλος είχε δίκιο είναι πως,παντού βάζει το χέρι του ο ΣΥΝ.
Οι μοναδικοί ΣΥΝάνθρωποι που έχουν το χάρισμα ό,τι αγγίζουν να το κάνουν σκατά.Με το ζόρι να κάνει μια ολόκληρη χώρα την δική τους βερσιόν της επανάστασης.Και μετά?Μετά την επανάσταση?Θα συσκεφθούν,θα διαλυθούν σε ακόμη πιο πολλά κομμάτια.Και θα ξανασυνεδριάσουν να ξαναμαλλιοτραβηχτούν έως να μείνουν μόνοι με τον εαυτούλη τους κι αν είμαστε τυχεροί θα αυτοκτονήσουν να ησυχάσουμε.

Βέβαια,το τελευταίο είναι απίθανο,διότι είναι κωλοπαρτάκηδες και χέστες,οπότε μαζί με τα γιαούρτια για την κυβέρνηση ίσως θα πρέπει να έχουμε κι ένα κουτάκι προφιτερόλ,μιλφέηγ και άλλα chic εδέσματα,για τα Τσιπρόπαιδα,που σπουδάζουν στο εξωτερικό,με σκοπό να σώσουν την χώρα που δεν τους ήταν αρκετή να πάνε στα πανεπιστήμιά της(μήπως να πάτωσαν στις πανελλήνιες?)Αν αρχίσουμε να μετράμε τους καναπεδάτους,εισαγόμενους αντιστασιακούς του εξωτερικού,θα φτάσουμε στις ίδιες σημερινές οικογένειες,με το σύνδρομο του Νέρωνα.Εμπρηστές-πυροσβέστες.

Όμορφη,διεστραμμένη ευαισθησία για 300,που οk υποφέρουν,αλλά είναι παράνομοι.Δείχνουν να αυτο'ι'καποιούνται με τον αυτεπάγγελτο διορισμό τους ως προστάτες-νταβατζήδες κάθε μειονότητας.Της αλλοιθωροβύζως Νεπαλέζας λεσβίας,του μονάρχιδου Αφγανού.Του 15χρονου Μπουρουντιανού έφηβου,με 5 καυλόσπυρα στο κούτελο με ομοφυλοφιλικές τάσεις.Ακόμη κι αν δεν τις έχει θα τον περάσουν μερικά χέρια να τις αποκτήσει.Του αλλεργικού,Λάπωνα στις μπάμιες.Κι αν δεν είναι αλλεργικός θα του δείξουν τις δικές τους,τις ανοργασμικές,να γίνει.

Ψάχνουν απεγνωσμένα να ξεσηκώσουν 10 εκατομμύρια που τους έχει το ίδιο καραχεσμένους,όπως και το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ και ΚΚΕ και ΛΑΟΣ.
Μόνο που έχουν το χάρισμα να είναι οι αντιπαθέστεροι.Ε,ναι!Το πως το κατάφεραν είναι παράδοξο και απόλυτα αναμενόμενο.Το να 'σαι μαλάκας και κάνεις καραμαλακίες είναι ταλέντο.Να γίνεσαι πιο μαλάκας ή μαλάκω από τον κλασσικό μαλάκα.

Η γελοιότητα να μην έχουν την παραμικρή υποψία για το τι συμβαίνει και ανακυκλώνουν το παρελθόν τζογάροντας σε περιστατικά,που με αγωνία προσπαθούν να παραλληλίσουν με άλλα από το πρόσφατο παρελθόν,για αποκτήσουν οπαδούς και συνεργούς.Να ζουν στο άλλοθι τους,το δήθεν αριστερό,μήπως και γλυτώσουν την περιουσία τους,που με τόσο-λίγο κόπο έκαναν να μαζέψουν.Από τη θέση τους στο δημόσιο,το κράτος δηλαδή που τόσο δεν γουστάρουν,αλλά τρούπωσαν,ε και τις μίζες,τα φακελάκια,τις αρπαχτές,τις επιτροπές ,τις Μ.Κ.Ο.,τις επιδοτήσεις.Master Cheloufe.
Αλλά στο τέλος μένουν μόνοι,όλο και λιγότεροι,ευτυχώς για μας που θα έχουμε λιγότερη δουλειά με δαύτους και τους παρόμοιους τους.

27.2.11

politikokoraki: Γιωργάκη, τι θα ντυθείς φέτος;;

politikokoraki: Γιωργάκη, τι θα ντυθείς φέτος;;: " Μέχρι την Κυριακή της μεγάλης αποκριάς όλοι μας λίγο-πολύ θα ντυθούμε... ...μασκαράδες. Είναι περίοδος απόλυτης ασυλίας. Γράφεις..."

24.2.11

19.2.11

Το Τρίο Μούτζες.

Ε,άει σιχτίρ!


Τάδε έφη Έφη.
                                                         Να το πω,να το βγάλω,από την αρχή,εισαγωγή για την εμφάνιση της τρίτης μαθητευόμενης μάγισσας,της ΥποΕφης,Χριστοφιλοπούλου.Σαββατιάκα,σχολιάστηκε από έγκυρους ακαδημαϊκούς,τον Τρύφωνα Σαμαρά της έδρας(με την καθαρευουσιάνικη-ιατρική σημασία της) ξεσκισοκωλολογίας,της Πάσιου που έκανε push-ups πάνω από νταγκλαρά που γύμναζε τους κοιλιακούς του.Με μαστίγιο,η κυρία,η γυμνάστρια,καταπολέμησε,ανεργία,κρίση,κατάθλιψη.Και δως του,ντε βρε γά'ι'δαρέ μου κουτεντέ,καμτσικιές.

Υπουργός,η Αννα,Υφωφηφουργός,η Γεννηματά και η ΥποΕφη.

Μα πόσο καλή είναι!Μας το είπε η ιδία.Πόσο εργατική!Από τις 7μισι στο γραφείο της.Πρώτη.Και τελευταία,κλειδώνει το μαγαζί.Και χρυσοχέρα.Μαγείρισσα,να σου φτιάξει καφέ...Γιατί δεν απολύει τον καφετζή του υπουργείου της να πάρει, αυτή,τη δουλειά?Όλα τα προλαβαίνει σου λέει.Σπίτι -δουλειά,δουλειά-σπίτι.Της ξέφυγε βέβαια και είπε πως πάει,πριν τη δουλειά-είπαμε είναι στο γραφείο στις 7:30-πάει,και γυμναστήριο.Τώρα μπορεί και να αργεί καμιά...κάθε φορά.Εκτός κι αν πάει πρωί-πρωί και ξεφορτώνει καφάσια στην λαχαναγορά.Εξ ου(και πάλι ΟΥ),και το πράσινο σε απόχρωση ΠΑ.ΣΟ.Κ σακάκι βελουτέ.

Και νοικοκυρά.Οικονομία να δεις.Πόσα κηροπήγια!Ασημένια.Όλα με τα σπαρματσέτα,αναμμένα.Ατμόσφαιρα και οικονομία σου λέει.Και μαγειρεύει.Αλλά της ξέφυγε,πως τα παιδιά της δεν την έβλεπαν και πολύ.Το τάπερ στο ψυγείο,τόσα χρόνια,το φώναζαν "μητέρα".Και,αχ,επίσης το ξεφούρνισε πως τα παιδιά της πολύ το χάρηκαν που δεν την βλέπανε.Το παραδέχτηκε.Σαν να πήγε να το πει κι η ρεπορτέρισα,πως ήταν και γαμώ τα τυχερά παιδιά,αλλά το βούλωσε την τελευταία στιγμή.

Και καθηγήτρια.Οχι σαν τη Φώφη.Δεν το'πε.Το εννόησε.Και ο Τζέφρυ την πάει.Οχι σαν την Αννα.Δεν το'πε.Το εννόησε.Τις έστειλε για κάλαντα και τις δύο.Και κααααααααααααλή!Ούτε όλα τα μπότοξ,από καταβολής της σιλικόνης, να είχε κάνει.Αγέλαστη.Ξυνή.Σεμνή παρουσία Υφυπουργού Παιδείας σε εκπομπή παρα-λόγου.Κάμερα να' ναι κι ας είναι και κινητού.

Κάτι είπε και για την Παιδεία,αλλά δεν το παράκανε.Να πει τι δηλαδή?Πως αυτή κάνει τη δουλειά κι οι "άλλες" δύο πετάνε Ζέπελιν?

Ε,αει σιχτίρ!

The Last Beat of My Heart

Anorimoi - Σπερματοζωάριο

14.2.11

online news: ΟΑΣΘ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

online news: ΟΑΣΘ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ: "ΟΑΣΘ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Πολλά παράπονα έχουν γίνει στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ( ΟΑΣΘ ) για το στρίμωγμα..."

12.2.11

Αρκτουροπεταλούδες

Αρκτουροπεταλούδα ( Ursus-Papillion) είναι είδος πλήρως μεταλλαγμένο,προϊόν βάλε τώρα εσύ ποιας ανωμαλίας.Εμφανίστηκε εντελώς απρόοπτα και πλήρως απρόσκλητα,την Μπρος ΠΑ.ΣΟ.Κ. και πίσω Τσίπρας εποχή.Νονός,με βάσιμες υποψίες και για την πατρότητα,ο Μπουτάρης-Δήμαρχος Θεσσαλονίκης,γνωστός για τις οικολογικές ευαισθησίες του και την αγάπη σε κάθε μειονότητα.

Ιστορικώς,ο Μπουτάρης βγήκε σαν ανέκδοτο,δήμαρχος.Στην συνέχεια,μεταμορφώθηκε σε δήμαρχος-ανέκδοτο.Έχει κάτι αμπέλια,μερικά τατουάζ,σκουλαρίκια.Ουδέν το μεμπτόν.Χαβαλεδόγερος,μια χαρά.Στο πνεύμα της πόλης.Χαλαρά,ανέλαβε και έσωσε την πόλη-το καλό να λέγεται-από τον Γκιουλεγκέκα,που ήθελε κι αυτός να γίνει δήμαρχος.

Χαλαρά στην πόλη,χαλαρά τα σκουπιδοβουνά,το χαλαρότερο κυκλοφοριακό μπουρδέλο και γενικά συνεχίζει την λαμπρή, Τρόμπα-Μαρίνα,παράδοση του προηγούμενου δήμαρχου,Παπαραμπουρδόπουλου.

Αλλά πίσω έχει η αχλάδω την ουρά και η Τζούλια 2 μαύρους.Δεν είναι απολύτως γνωστό,αν ο Μπουτάρης είχε μετωπική σύγκρουση,με κανένα Πάγκαλο,αλλά την ιδέα την ξεφούρνισε."Το Λονδίνο,το Λος Αντζελες,η Ουλάν Μπατόρ,έχουν Gay Parade,γιατί να μην έχει η Θεσσαλονίκη?"

Κι επειδή κουράστηκε,2 σχεδόν χρόνια δήμαρχος,ο άθρωπας,ορίστε,έτοιμο το

Πρόγραμμα Gay-Parade(Θεσσαλονίκη )

Θεία Πανηγυρτζίδικη  Λειτουργία με τον Άνθιμο με την Discoμπάλλα στο κεφάλι και άμφια στα χρώματα του ουράνιου τόξου,και την χορωδία  Βυζαντινής Μουσικής "Οι Κουδουνίστρες".Κατά την  διάρκεια της,ο μητροπολίτης θα εξορκίσει τον Μπουτάρη και θα αφορίσει τους συμμετέχοντες.

Εκφώνηση Λόγου από την Κούρτοβικ.

Παρέλαση
Τόπος : H Παραλιακή Λεωφόρος που θα μετονομασθεί σε Ηλία Ψινάκη.

Εξέδρα Επισήμων:Την παρέλαση θα τιμήσει ο Ηρακλής Δούκας,καθώς και διάφορες συνιστώσες του ΣΥΝ.

Κοινό:Όλοι ευπρόσδεκτοι.Ειδικά οι σύλλογοι,"Η χαρά του Κωλομπαρά","20 και άνω".Επιθυμητή η παρουσία του Γκλέτσου που ξέρει να σηκώνει μπάρες.Ανεπιθύμητοι,Ψωμιάδης,Γεωργιάδης.

Περνούν πρώτοι οι ηρωικοί ανάπηροι,θύματα του π.χ.ξυλοδαρμού από τον Κούγια,σε αμαξίδια που τα συνοδεύουν οι αδελφές ΤερAIDSες,σε άψογους σχηματισμούς παρά τα 8 μποφόρ κούνημα.

Ακολουθούν τα πεζοδρομιοπόρα τμήματα,τα μηχανοκίνητα,οι νταλικέρηδες με σημαιοφόρο την Κλώσα,η οποία θα εκτοξεύει εισιτήρια για ταξίδια στην Λέσβο,καθώς και glamorous Προνοιακά Επιδόματα και οδηγίες δημιουργίας Μ.Κ.Ο. με εξασφαλισμένο μεγάλο εισόδημα.

Ακολουθούν τα άρματα,με τις απόλυτες δημιουργίες του Κοτέντου,wannabe models σε εκπληκτικές πόζες,που αναδεικνύουν όλη τη χάρη,με απόλυτη φυσικότητα,τις κουρελοκρεασιόν του.Κομμώσεις "Τρύπιων".Μακιγιάζ,"Ελαιοχρωματισμοί ο Παντελής"
Κι άλλα άρματα,με εκτελέσεις-Karaoke-στα 3(!) μέτρα επιτυχιών της Βίσση,και Belly-Dance.


Η μπάντα θα  Πεοανίζει όλα τα νούμερο 1 της Eurovision,υπό την διεύθυνση της Dana  International,φωνητικά Azis από Βουλγαρία,σε μουσική επιμέλεια Νι.Μου.

H παρέλαση θα τελειώσει κάποια στιγμή όταν δεν θα μείνει αγγούρι όρθιο,τσιμπούκι ακάπνιστο,κεφάλαιο της Κάμα Σούτρα και στέλεχος του HIV αδιάβαστο.

ΑΑαα!Και κάποιος να ειδοποιήσει την Κούρτοβικ,ότι τελείωσε.Του χρόνου πάλι.







ΤΗΛ 2310 540 521 - 2310 784 924
ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24-ΙΩΝΙΑ
e-mail :
info@diesel-experts.gr

10.2.11

Φω-Υπάλληλος.

2 τα εθνικά μας σπορ.Της λαμογιάς και της μαλακίας.Οι αθλητές έχουν την δυνατότητα να αλλάζουν σπορ.Πρώτα λαμογάζεις και μετά κάνεις τον μαλάκα.'Η κάνεις μαλακίες λαμογιές και κρατάς λόου προφάηλ μην ξυπνήσουν οι άλλοι μαλάκες.Κι επειδή πλέον κανιβαλίζουμε αυτούς που μας κανιβάλισαν,γίνεται της Φώφης.

Συγχαρητήρια κατ' αρχή και πάνω απ' όλα σ' αυτό το ακούραστο κορίτσι.Από 15/1/1986,22 χρονών στο μεροκάματο.Στην Εθνική Τράπεζα.Και στα ρεπά της κάνει την Υπερνομάρχη.Την Υφωφηργό Παιδείας και που να θυμάμαι τώρα την τεραστεία προσφορά της.Ποιος δεν γνωρίζει το... τα...ή τότε που...όταν...κύριε Πααααάγκαλε αυτή θα την πείτε κυρία Τίποτα?

Τι σκατά έχει κάνει,εκτός από τ' ότι έχει ένα κάποιο επίθετο?
Πως διορίστηκε στην Εθνική?
Με ποιο διαγωνισμό μπήκε στην ΕΤΕ,ποια τα προσόντα της?Έχει πάρει πτυχίο από το πανεπιστήμιο?Ναι?Να το δούμε?

Πόσος είναι ο μισθός της τώρα,μετά από 25 χρόνια?Και κείνο το πράμα που το λένε ΑΣΥΜΒΑΤΟ, που χάθηκε στην περίπτωσή της?Υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει τα λεφτά?Θα αρπάξει κάνα πρόστιμο,ή θα γελάσουμε πάλι όπως με τον Βοσκόπουλο?
Πόσες προαγωγές πήρε?25 χρόνια μόχθου.Ποιος πελάτης εξυπηρετήθηκε από τη Φώφη?Την απόδειξη την έχει κρατήσει?

Θα πάρει και σύνταξη?Ως υπάλληλος της τράπεζας?Βουλευτής?Υπερνομάρχης?Κόρη του πατέρα?

Θα προικοδοτηθούν και τα τέκνα της,ως παιδιά της μητέρας τους?Όπως της Αποστολάκη?

Πως την δικαιολογεί ο διευθυντής της όταν λείπει κι ας πούμε παίζει με τα άλλα κοριτσάκια στο Υπουργείο Παιδείας?Και όταν πάει στο γκισέ της,η μικρή Αννούλα (Διαμαντοπούλου)κλαίει,που δεν την παίζει η φιλενάδα της?

Όταν κάνει ταξιδάκια,που τα διαφημίζει κιόλας στα περιοδικά,άδεια από που της δίνουν?Στην αίτηση για την άδεια,τι συμπληρώνει,στο περίπου αν θυμάται?

Από πότε λείπει?Έχασε το λεωφορείο προς ή από το Υπουργείο για την Τράπεζα?Πόσο συνολικό χρόνο άδειας δικαιούται?Κόλλησε στην κίνηση στις Άνδεις?Έχασε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας?Είχε ποτέ?Όταν κλείνουν οι κάμερες δηλαδή.

Τι απαντάνε οι Πρωτόπαπας,Μανώλης,Πολυζωγόπουλος,που επίσης εργάζονται σε ΔΕΚΟ?

9.2.11

Planet Get Ready.

Από τα σύντομα νέα,υπάρχουν και τα συντομότερα.Ετσι,Tsaousa?
Στο έχω υποσχεθεί.Από τα  σύντομα νέα υπάρχουν και συντομότερα!
Τι μας κάνει μια ψωρο-Αθήνα,όταν έχεις ολόκληρο πλανήτη.
Δευτέρα 14/ο2/2011  21:00-23:00 GMT

Hope she Flies,Hope she Dies

This is a song for a girl called Sophie

used to write her name on my arm


time has made us strangers


and I don't know her anymore




but I really hope she's made it


that someone took her home


she was lost but wasn't missing


she will always walk alone




She was always like a feather, in the air


I never knew if she was flying or falling


she was always like a feather, in my life


I hope she flies, I hope she flies I hope she flies




because of her, I look for things that last


i have a chain where is your arm


A promise can be broken


i wont haunt you anymore , no no no




but I really hope she's made it


that someone took her home


she was lost but wasn't missing


she will always walk alone




She was always like a feather, in the air


Find More lyrics at www.sweetslyrics.com


I never knew if she was flying or falling


she was always like a feather, in my life


I hope she flies,
she la la la la la la la


(i hope she flies, i hope she flies, i hope she flies, i hope she flies)




she la la la la la la la




(i hope she flies)




She was always like a feather, in the air


I never knew if she was flying or falling


she was always like a feather, in my life


I hope she flies, I hope she flies, i hope she flies , i hope she flies , i hope she flies .






she la la la la la la la




Thanks to Sofia Kjaer-Nielsen for these lyrics
Thanks to Andy for these lyrics

Aura Dione - Song For Sophie - Unplugged

6.2.11

Eνα μεθυσμένο πρω'ι'νό.

Ομολογώ κατ'αρχή πως είδα,τυχαία,Μα την Τζούλια την ανακονταπνίχτρα,στο Youtube,το ξεφτιλοζε'ι'μπέκικο της ανυπέρβλητης προσωπικότητας,Θέμη Γεωργαντά.

Πρω'ι'νιάτικα,στο κανάλι(Alpha( προθάλαμο του άλλου καναλιού-νεκροταφείου δεινοσαύρων Star) στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού,που δε θα κουραστώ να το λέω πως θα ήμασταν όλοι ευτυχέστεροι αν ήταν κόρη του Παλαιών Πατρών Γερμανού να την έκλεινε σε μοναστήρι να ησυχάζαμε.

Από Πάτρα και το παιδί μας,ο Θέμης.Τι μας νοιάζει,όμως εμάς αν τα ήπιε ή όχι.Μπορεί να το πει και κάποιος πρόκληση κάποιοι-τίποτα να καλοπερνάνε την εποχή που αξιοπρεπείς άνθρωποι δεινοπαθούν.Δε μας ενδιαφέρει η σαχλοκαζούρα στον κουνουπιδοΘέμη.Που ούτως ή άλλως και νυφάλιος με auto-cue μαλακίες λέει.

Ναι,εντάξει,δε λέω,ελαφρού ρεπερτορίου εκπομπή είναι,όπως και όσοι συμμετέχουν.Αλλά ως το σημείο να προβάλουν και επιβραβεύουν με γεροντοχαριτωμενίες έναν μεθυσμένο,πάει πολύ.Το ίδιο λίγο παλιότερα δεν γινόταν,με τον Αρναούτογλου,που περηφανεύεται πως δεν έχει καμία μόρφωση.Λες και δεν του φαίνεται,όπως το μεθύσι φαίνεται και...το μυρίζεις.

4.2.11

Η Επανάστασή μας είναι gay.

Χτες ήταν μόλις που έλεγα πως χωρίς να'μαι μέντιουμ  μου κάθονται στο μυαλό υποθετικά,φανταστικά γεγονότα που στο καπάκι επαληθεύονται.Πρώτο ήταν με το Γκλέτσο και τους τσαμπουκάδες του.Δεύτερο γεγονότο  ήταν με το outing του Σεργουλόπουλου,όπου προέβλεψα πολύ-πολύ σωστά πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Αλλά από αλλού το περίμενα κι από που τελικά μου ήρθε.
Σουρπράηζ!Σοκ σου λέω.Τέτοιο που ούτε η Εθνική μας Τζούλια με τους 2 φυμέ δεν κατάφερε να επισκιάσει.Ούτε ο Πλούταρχος με τα Λαμιώτικα Ιταλικά του.Μα ΚΑΙ ο Θόδωρος?Ο Θεόδωρος?Έτσι πήγαινε καβάλα στην εκκλησιά?

Με την εγκυρότητα που με διακρίνει,καθώς και την διεισδυτικότητα(κυρίως),ανέλυσα τα γεγονότα και έλυσα το μυστήριο του ξεφωνήματος.
Προσωπική κόντρα.Λόγω της εξτρήμ εμφάνισης του Θόδωρου.περικεφαλαίες,φουστανέλες,μουστάκες,μαλλί μοιραίο,μακρύ και τα κουμπούρια του φόρα-παρτίδα,ήρθε σε αντιπαράθεση στυλιστικά με τον Κουτέντο και τριχοειδώς με τον Σαμαρά.Σύντομα θα ακολουθήσει και κόντρα για την επιλογή ρεπερτορίου του με τους Μουρατίδη-Θεοφάνους.Λίγο μετά θα γίνει αποκατάσταση της αλήθειας με ταινία παραγωγής Σειρινάκη και εκεί θα γίνει του Χώσ(ν)ει Μουμπάρακ.

Η Τρόικα θα μας έρθει λαχανιασμένη,να βάλει τάξη και θα κάνει τη μαλακία να βγάλει κι άλλα άπλυτα.

Η Μαντώ Μαυρογένους,τσίμπησε πρόστιμα από το λιμενικό,γιατί έκανε τζετ-σκι ,αφού για 2μερόνυχτα το έκαψε σε πάρτι με τον DJ Μan-dj-aro,σκέτο κουνουπίδι από τα σφηνάκια,ανάμεσα στους αμέριμνους λουόμενους στο Σούπερ Παραντάηζ.Μετά θα πάει να γίνει σούργελο στην εκπομπή του Κωστόπουλου. 

Ο Καποδίστριας,ήταν στη πραγματικότητα Ρωσοπόντιος,που του έκανε τα εισιτήρια να έρθει ο Τσίπρας.Ξεσηκώθηκαν οι Μαυρομιχάληδες του Εθνικιστικού χώρου,που έρχονται άσχετοι και παίρνουν τις δουλειές των Ελλήνων και άρχισαν να κάνουν εξάσκηση για τους Ολυμπιακούς στο άθλημα της σκοποβολής,Πάνω του γαμώτο.

Ο Ικτίνος,είχε μπαζώσει ρέματα,έκοψε δέντρα,περιέφραξε τον αιγειαλό και έστησε μπιτσόμπαρο αυθαίρετο.Αποκάλυψε όμως ο Τριανταφυλλόπουλος πως τα είχε κάνει πλακάκια με τον διευθυντή της πολεοδομίας.Υπάλληλοι του ΣΔΟΕ του το σφράγισαν το μαγαζί επειδή δεν έκοβε αποδείξεις και έφαγε και πρόστιμο από τη Δημοτική Αστυνομία της Σπάρτης επειδή κάπνιζαν.Και τον τρέχει στα παράθυρα του "΄Πολύ μπλά-μπλα" το έτερον ήμισυ του,επειδή είχε ονομάσει το μαγαζάκι Chez Kallikratis και τον κατηγορεί πως δεν πλήρωσε την εφορία.Αυτός ήταν σπίτι,οικιακά,δεν ήξερε.Το γουρούνι ο Ικτήνος είχε αναλάβει τα οικονομικά.

Ο Κων/νος Παλαιολόγος,παρότι είχε πάρει δανεικά και αγύριστα από τον Πάπα,δεν είχε πληρώσει τους μεταταχθέντες δημόσιους υπαλλήλους του Βυζαντίου,που έκαναν πόρτα.Ως αποτέλεσμα,την ημέρα της Άλωσης,είχαν απεργία και δεν ήταν κανείς να κάνει φέης κοντρόλ.Αποτέλεσμα όποιος ήθελε έμπαινε και κανείς δεν καταλάβαινε τίποτε.

Παρομοίως,ο Βενιζέλος,το 1922,δεν έκανε πίσω στην απεργία των ναυτεργατών.Ετσι δημιουργήθηκε ο περίφημος συνωστισμός,όσων ήθελαν να πάουν το καράβι.

Ο Τζέφρυς όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει εισπράκτορας σε λεωφορείο,να πατάει τα κουμπάκια και τσαφ,΄ν 'ανοίγουν οι πόρτες και τσαφ μετά να τις κλείνει.Να μην περνάει άνθρωπος χωρίς να μη τον έχει πληρώσει.Μετά όταν καταργήθηκε η ειδικότητά του,μεταβατικά ώσπου να βρει που θα το βολέψει η μαμά,το έβαλαν να στέκεται όρθιος δίπλα στα ακυρωτικά μηχανήματα να κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο.Ντιιιιιιιιν!Μετά τηλεφώνησε η μαμά,πήρε το μπιτσικλέτο του κι έγινε πρωθυπουργός,στη θέση του...Τον οποίο επίσης κυνηγάει ο Καλλικράτης.επειδή στα ρεπό του ο Τζεφ,κάνει ποδήλατο στον ακάλυπτο του Παρθενώνα και παίζει άρπα με τα νεύρα του,καθώς χτυπάει συνέχεια το κουδουνάκι του. 

Κώστας Καραμανλής,που αυτός ήθελε να γίνει περιπτεράς.Να έχει σοκολάτες γαριδάκια, κτλ γύρω του να τρώει.Βαριόταν όμως και να χέσει,οπότε αφού έκανε σκατά τα πάντα και παντού,πήγε σπίτι να κάάάθεται.Κατά αραιά διαστήματα μόνο,θα κάνει εμφανίσεις π.χ. στην απονομή του βραβείου του Τοπ Σεφ και του χρυσού δίσκου στα Ζουζούνια.

Απόστολος Γκλέτσος Stats

Απόστολος Γκλέτσος Stats

Aποστόλη,είσαι ένα πιστόλι.

Δεν νομίζω να έχει περάσει μήνας που ο Αποστόλης Γκλέτσος,ο αρσιμπαρίστας,ήταν πρώτη είδηση,της προκοπής δηλαδή.Και μάλιστα 2 φορές.Την πρώτη,όπως προέβλεψα,χωρίς να έχω ιδιαίτερες τάσεις στην τέχνη της μαντείας,όταν άρχισε τα μπουνίδια κατά αντιπολιτευόμενου του στο Δήμο Στυλίδας.Αλλά δεν δώσαμε σημασία.Μετά,τα γνωστά με τα διόδια.

Είναι να μην έχεις το σωστό όνομα.
Νάτος κι Αποστόλης-Τόλης Βοσκόπουλος.Λόγω αφηρημάδας από το 1994 δεν πλήρωσε την εφορία του.5.5 εκατομμυριάκια.Ο αρχηγός και πολύ μπροστά από όλους μας,σχεδόν 2 δεκαετίες στο κίνημα του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ".Ο Γκλέτσος μπροστά του,είναι σαν να στέλνει σήματα καπνού την εποχή της τηλεδιάσκεψης.Για να βάζουμε σωστά τα πράγματα.Τόλη είσαι ο πρώτος στην ιστορία.Ανεπανάληπτος.

Κορόιδο Γκλέτσο!Μιλάς κι Εσύ.Μπήκες και μέσα στο κρατητήριο.Ο Τόλης την έβγαλε καθαρή με πρόστιμο 5.745 ευρώ.Και όλα εξ ,αποστάσεως,επειδή Δε Θέλει Άνθρωπο Απόψε να Δει,λες και έχει τηλεχειριστήριο.Οι Άντρες Δεν Μιλούν Πολύ.Φαντάσου τώρα να ήταν τζαμπατζής σε λεωφορείο,ο Τόλης.Έτσι δεν είναι κύριε Ρέπα μας? 1 ευρώ το εισιτήριο,20-πλάσιο το πρόστιμο.Στην εφορία που είναι πονόψυχη πληρώνεις το 1 χιλιοστό.Αγωνία ?Καμία.Ίσα-ίσα.Να μια καλή ιδέα για όλους μας.Γλυκά Πονούσε το Μαχαίρι της Δ.Ο.Υ.

Είναι μιά ώρα δύσκολη,για τα κωθώνια που π.χ. δηλώνουν κάθε χρόνο ψωροφραγκοδίφραγκα.Τι τρέμουμε.Μαζί με τον Τόλη.Στον δρόμο που μας δείχνει ο Βοσκόπουλος με Το Φεγγάρι Πάνωθε του.Μην διανοηθεί κανείς πως έβαλε τίποτα μέσον το Αυτοκολητάκι του.Αν είναι ποτέ δυνατόν!Θεέ μου Σε τι Κόσμο Βρέθηκα( με ).Έκανε προσευχή και τάμα στην Ξανθή Αγαπημένη Παναγιά και δικαιώθηκε ο ξεχασιάρης.Αυτό θα γινόταν και σε μας, Όποια (ή όποιος)και να' σαι.

Αν τώρα παρόλα αυτά δεν σε έπεισα Κι εσύ θα φύγεις αδιάβαστος,Αν αισθάνεσαι σαν για μια ακόμη φορά σε έχουν χέσει μιλιούνια  Αδέρφια μου ΑΛΗΤΕΣ Πουλιά,Σε Ικετεύω,Πριν Χαθεί Τ'Ονειρό μας,επιτέλους να  μπούνε Ψύλλοι στ'Αυτιά μας.

2.2.11

Αρες μάρες και στην πράξη κουλαμάρες

Παρατηρώ πλέον.Σαν να βλέπω εγχείρηση χωρίς αναισθησία σε μια δήθεν χώρα χωρίς καμία ευαισθησία.Καθημερινά.Σαν σήριαλ.Κάθε επεισόδιο και μια άλλη επέμβαση.Ακρωτηριασμοί,λοβοτομές,βασεκτομές.Το άκουσα πρόσφατα!Ασθενούμε.Η παλιά μέθοδος του γυψαρίσματος σε υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας.Και τα ζόμπι ζούΜε ανάμεσά μας.

Business As Usual.

Λόγια,λόγοι και οι υπόλογοι αλωνίζουν.
Η αντίδραση,επανάσταση,εξέγερση,ξεσηκωμός είναι αναλόγως το καρούμπαλο που κουβαλάει ο κάθε τυχαίος δήθεν διαμορφωτής τάσεων,ιδεών.

Ο Υπουργός Υγείας τα έχει κάνει λαμπόγυαλο με γιατρούς,νοσοκόμες,φαρμακοποιούς.Ουέ κι αλίμονο αν αρρωστήσεις.Η πιο ξεκούραστη λύση είναι να βρεις ένα κυπαρίσι και απλώσεις την αρίδα σου.

Ο  Υπουργός Οικονομικών,σκίζει το τριαζάτο κουστουμάκι του και αναρωτιέται πως αυξάνει η φτώχεια όταν το πρόγραμμά του για την ανάκαμψη πάει καλά.Ο καταναλωτής έχει να επιλέξει,ελεύθερα,1 λίτρο βενζίνης ή 1 λίτρο γάλα,σύμφωνα με τις τιμές που θα διαμορφώσει η αγορά,αντί για κώνειο.

Η Υπουργός Παιδείας βάζει την αιχμή της τεχνολογίας στα σχολεία που ως κτήρια καταρρέουν.Αρκεί να γίνει η προμήθεια.Για την προμήθεια.Τεχνολογία του 21-ου αιώνα σου λέει.Να την έχουν ποίοι ?Οι καθηγητές?Βαρέθηκαν.Απλά περιμένουν να αρχίσει η επίδραση του βουντού και μετά στον επόμενο σωτήρα.Οι μαθητές?Με μια μπάλα σανό είναι εντάξει.Αρκεί να έχουν να μυρικάζουν.

Οι -αν υπάρχουν- πνευματικοί άνθρωποι,άντε να γράψουν καμία εξυπναδίστικη ανάρτηση στο FB και καθάρισαν.Θα απαντήσει μετά η αυλή τους.Και ύστερα ξανά τα ίδια την άλλη μέρα,με άλλο post,μύλος να γυρνάει κι έχε πρόχειρες τις δραμαμίνες σου.

Τα κόμματα?Αυτοί ζουν συνεχώς σε Ντεζαβού.Πρόσφατα ήθελαν να ζωντανέψουν την κατάληψη του 73.Τόσο μεγάλη φαντασία.Και είχαν και πολυχρωμία στους κομπάρσους,που μετά τους βαρέθηκαν και τους παρκάρισαν σε ένα κτήριο- μουσείο.

Η Αίγυπτος!
Είδες που ξεσηκώθηκαν. ΄Η τους ξεσήκωσαν?
Εδώ!Μπα!Άντε να φυσήξουμε λίγο καπνό στα μούτρα τους.
Κατόπιν θα κλαφτούμε για το πρόστιμο,θα μιλήσουμε σε ένα γνωστό που έχει άκρες και όλα μέλι λάδωμα.

Φιρουλί-φιρουλό.

Η ιστορία είναι βεριτάμπλ.

Όταν βγαίνεις με βαρετή παρέα,μια καλή περίπτωση είναι,αν έχεις τύχη,να στήσεις αυτί στο πιο κοντινό τραπέζι.

Το μαγαζί,ήταν σχετικά γεμάτο,αλλά μια χαρά για την περίπτωση μου.Καθόμουν σε απόσταση αναπνοής από τις δίπλα,που επίσης είχαν την ένταση στο φουλ και μιλούσαν λες και ήταν μόνες.Ε,εντάξει,μωρέ τι να έκανα κι εγώ.Πάτησα το Rec,και...

-Ήθελα να σου πάρω τηλέφωνο,να βγούμε το Σάββατο το βράδυ,αλλά κάτι μου έκατσε.
-Δεν τρέχει τίποτα.
-Τι έκανες εσύ,τελικά βγήκες?
-Μπα,μωρέ.είχα πάει γυμναστήριο το μεσημέρι.Βαρέθηκα.Κοιμήθηκα νωρίς και την Κυριακή πήγαμε εκδρομή.
Μια χαρά είσαι.Εγώ μετά τις γιορτές,όλο λέω πως θα το ξεκινήσω πάλι.Θυμάσαι την προηγούμενη Δευτέρα που σου έλεγα πως θα πήγαινα.Δεν πήγα.
-Έχει καλά κομμάτια εκεί?
-Ου!Ένας από τους γυμναστές δουλεύει πόρτα στο Serata,που πήγα.Φουλ στα τεκνά εκεί μέσα.
-Που είναι ρε συ αυτό?
-Ρε κάτσε να σου πω.Ο γυμναστής που κάνει πόρτα μου την είπε που δεν πάω.Είχα πάει με τον...και είχε πάρει μια σοκολάτα.Ξέρεις απ' αυτές με τα σχεδιάκια.Και σ' αυτόν είχε 2 καρδούλες με κανέλα.
-Ναι-ναι ξέρω.
-Ο... ρώτησε τον γυμναστή από που του στέλνουν τις 2 καρδιές.Κρατήσου!Ο γυμναστής είπε πως ήταν από κείνον.

Εδώ,δεν συγκρατήθηκα και κοίταξα δίπλα,εντελώς όμως αδιάκριτα.Χαμπάρι και οι δυό τους.

-Φιρουλί-φιρουλό λοιπόν ο πορτιέρης το βράδυ.Κι εγώ χάρηκα επειδή νόμισα πως είδε εμένα.Φιρουλί-φιρουλό.