24.10.10

H Λεπάρατος νόσος

Η καθυστερημένη Νέσσυ!
   Η σκουληκότρυπα στον χρόνο άνοιξε και με ταχύτητα φωτός  μας ρίχνει στη μάπα ό,τι και όσους είχαμε ξεράσει.Επόμενη άφιξη η Λερναία Ύδρα.Το τέρας του Λοχ-νες καθυστερεί.

   Έτσι έχουμε την υποτροπή της Λεπάρατου νόσου της ελληνικής μουσικής.Βγαίνει συχνά-πυκνά το τελευταίο διάστημα με εκείνο το αναλλοίωτο εμετικό στυλάκι,πότε τραγουδώντας (τρόπος του λέγειν) και όλοι κάνουμε σπονδή στον Απόλλωνα να μην είναι αυτό που βλέπουμε η πραγματικότητά μας.

Μετά μας εξομολογείται,ποιος καριόλης του το ζήτησε θα θελα να ξέρω,πως ήταν λουστράκος πόσο υπέφερε να φτιάξει την καριέρα του-ανάθεμα-πόσο κόσμο βοήθησε σεμνά και τηλεοπτικά.Πόσο ωραίος άντρας είναι,θα φταίνε οι κάμερες μάλλον που δεν είναι εφάμιλλες του και τον βγάζουν όπως τον βγάζουν,σαν παντζουροχτυπημένο.Τώρα καταλαβαίνουμε πως είχε κατακτήσεις σε όλα τα φύλλα.Μας το έβγαλε σου λέω από την καρδιά του  τώρα,αυθόρμητα.


Νέος,ωραίος με μακρυά μαλλιά,αθλητικός (ρε σαν μας είπε πολλές λεπτομέρειες,μήπως ήταν και αληθινό και σοβαρό το αίσθημα?Μπας και δεν το είδε με την δέουσα προσοχή?)του έδειξε άλλους ορίζοντες στον έρωτα.Πάει,πάει κι αυτό το πρώτυπο.Μας το κατεδάφισε.Ο λουστράκος,επιτυχημένος τραγουδιστής,και στο τέλος λουστράκος (το ...ληκτρολόγιο δεν γράφει α..ό μόνο του ένα γράμμα,αυτό ..ου το ...ας). Αλλά είναι ηθικό παιδί (τώρα ξεκόλλησε το άτιμο) .Δεν είναι αυτός για τέτοια.Είναι ταγμένος στις γυναίκες και το τραγούδι-τα τάματα επιστρέφονται?
Καλά αν έχεις βρώμικο μυαλό...ρε γιά τα αφιερώματα σου λέω ,όχι τα άλλα.Εκείνα είναι τάΓματα,λόχοι,σώματα στρατού.Α!Δεν υποφέρεσαι,φταίω που εξηγώ.Τα σώματα στρατού είναι σχηματισμοί.Εσύ κατάλαβες σώματα στρατιωτών.Πρόσεχε όταν σου μιλάω.

   Η απόλυτη παρακμή και μεις σταυροκοπιόμαστε.Τι θα σκεφτεί ο κάθε ξεχασμένος.Φταίνε και τα κανάλια,αφήνουν το φως ανοιχτό κι αυτοί  τρουπώνουν.Αντί να πουν ένα ευχαριστώ που με φωνή σαν χαλασμένη κόρνα έκαναν καριέρα και τόσα μάλιστα χρόνια.Αλλά σκέφτονται και πονηρά,σου λέει  τόσοι Λάζαροι αναστήθηκαν,ένας παραπάνω ποιος θα το προσέξει.

Πάω σου λέει στο Life Style λέω κάτι συγκινητικό,κάτι για την σκληρή κοινωνία,σου πετάω 5-10 προβολείς στη μάπα,μουσική υπόκρουση όλες τις επιτυχίες μου σε 2 λεπτά,οπότε όραση,ακοή καπούτ.Το πασπαλίζω με λίγη σεξόσκονη ,σου βάζω και ένα gay φιόγκο,την ομορφιά μου,σου ρίχνω αμέριμνα κι ένα "έτσι κάνουν στην Αμερική" και είμαι χαρασό.

                                         Ντασβιντανιοgoodbyeγειά
                                               
                                                       Νεραξία

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ