12.2.11

Αρκτουροπεταλούδες

Αρκτουροπεταλούδα ( Ursus-Papillion) είναι είδος πλήρως μεταλλαγμένο,προϊόν βάλε τώρα εσύ ποιας ανωμαλίας.Εμφανίστηκε εντελώς απρόοπτα και πλήρως απρόσκλητα,την Μπρος ΠΑ.ΣΟ.Κ. και πίσω Τσίπρας εποχή.Νονός,με βάσιμες υποψίες και για την πατρότητα,ο Μπουτάρης-Δήμαρχος Θεσσαλονίκης,γνωστός για τις οικολογικές ευαισθησίες του και την αγάπη σε κάθε μειονότητα.

Ιστορικώς,ο Μπουτάρης βγήκε σαν ανέκδοτο,δήμαρχος.Στην συνέχεια,μεταμορφώθηκε σε δήμαρχος-ανέκδοτο.Έχει κάτι αμπέλια,μερικά τατουάζ,σκουλαρίκια.Ουδέν το μεμπτόν.Χαβαλεδόγερος,μια χαρά.Στο πνεύμα της πόλης.Χαλαρά,ανέλαβε και έσωσε την πόλη-το καλό να λέγεται-από τον Γκιουλεγκέκα,που ήθελε κι αυτός να γίνει δήμαρχος.

Χαλαρά στην πόλη,χαλαρά τα σκουπιδοβουνά,το χαλαρότερο κυκλοφοριακό μπουρδέλο και γενικά συνεχίζει την λαμπρή, Τρόμπα-Μαρίνα,παράδοση του προηγούμενου δήμαρχου,Παπαραμπουρδόπουλου.

Αλλά πίσω έχει η αχλάδω την ουρά και η Τζούλια 2 μαύρους.Δεν είναι απολύτως γνωστό,αν ο Μπουτάρης είχε μετωπική σύγκρουση,με κανένα Πάγκαλο,αλλά την ιδέα την ξεφούρνισε."Το Λονδίνο,το Λος Αντζελες,η Ουλάν Μπατόρ,έχουν Gay Parade,γιατί να μην έχει η Θεσσαλονίκη?"

Κι επειδή κουράστηκε,2 σχεδόν χρόνια δήμαρχος,ο άθρωπας,ορίστε,έτοιμο το

Πρόγραμμα Gay-Parade(Θεσσαλονίκη )

Θεία Πανηγυρτζίδικη  Λειτουργία με τον Άνθιμο με την Discoμπάλλα στο κεφάλι και άμφια στα χρώματα του ουράνιου τόξου,και την χορωδία  Βυζαντινής Μουσικής "Οι Κουδουνίστρες".Κατά την  διάρκεια της,ο μητροπολίτης θα εξορκίσει τον Μπουτάρη και θα αφορίσει τους συμμετέχοντες.

Εκφώνηση Λόγου από την Κούρτοβικ.

Παρέλαση
Τόπος : H Παραλιακή Λεωφόρος που θα μετονομασθεί σε Ηλία Ψινάκη.

Εξέδρα Επισήμων:Την παρέλαση θα τιμήσει ο Ηρακλής Δούκας,καθώς και διάφορες συνιστώσες του ΣΥΝ.

Κοινό:Όλοι ευπρόσδεκτοι.Ειδικά οι σύλλογοι,"Η χαρά του Κωλομπαρά","20 και άνω".Επιθυμητή η παρουσία του Γκλέτσου που ξέρει να σηκώνει μπάρες.Ανεπιθύμητοι,Ψωμιάδης,Γεωργιάδης.

Περνούν πρώτοι οι ηρωικοί ανάπηροι,θύματα του π.χ.ξυλοδαρμού από τον Κούγια,σε αμαξίδια που τα συνοδεύουν οι αδελφές ΤερAIDSες,σε άψογους σχηματισμούς παρά τα 8 μποφόρ κούνημα.

Ακολουθούν τα πεζοδρομιοπόρα τμήματα,τα μηχανοκίνητα,οι νταλικέρηδες με σημαιοφόρο την Κλώσα,η οποία θα εκτοξεύει εισιτήρια για ταξίδια στην Λέσβο,καθώς και glamorous Προνοιακά Επιδόματα και οδηγίες δημιουργίας Μ.Κ.Ο. με εξασφαλισμένο μεγάλο εισόδημα.

Ακολουθούν τα άρματα,με τις απόλυτες δημιουργίες του Κοτέντου,wannabe models σε εκπληκτικές πόζες,που αναδεικνύουν όλη τη χάρη,με απόλυτη φυσικότητα,τις κουρελοκρεασιόν του.Κομμώσεις "Τρύπιων".Μακιγιάζ,"Ελαιοχρωματισμοί ο Παντελής"
Κι άλλα άρματα,με εκτελέσεις-Karaoke-στα 3(!) μέτρα επιτυχιών της Βίσση,και Belly-Dance.


Η μπάντα θα  Πεοανίζει όλα τα νούμερο 1 της Eurovision,υπό την διεύθυνση της Dana  International,φωνητικά Azis από Βουλγαρία,σε μουσική επιμέλεια Νι.Μου.

H παρέλαση θα τελειώσει κάποια στιγμή όταν δεν θα μείνει αγγούρι όρθιο,τσιμπούκι ακάπνιστο,κεφάλαιο της Κάμα Σούτρα και στέλεχος του HIV αδιάβαστο.

ΑΑαα!Και κάποιος να ειδοποιήσει την Κούρτοβικ,ότι τελείωσε.Του χρόνου πάλι.







ΤΗΛ 2310 540 521 - 2310 784 924
ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24-ΙΩΝΙΑ
e-mail :
info@diesel-experts.gr

2 σχόλια:

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ