4.2.11

Η Επανάστασή μας είναι gay.

Χτες ήταν μόλις που έλεγα πως χωρίς να'μαι μέντιουμ  μου κάθονται στο μυαλό υποθετικά,φανταστικά γεγονότα που στο καπάκι επαληθεύονται.Πρώτο ήταν με το Γκλέτσο και τους τσαμπουκάδες του.Δεύτερο γεγονότο  ήταν με το outing του Σεργουλόπουλου,όπου προέβλεψα πολύ-πολύ σωστά πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Αλλά από αλλού το περίμενα κι από που τελικά μου ήρθε.
Σουρπράηζ!Σοκ σου λέω.Τέτοιο που ούτε η Εθνική μας Τζούλια με τους 2 φυμέ δεν κατάφερε να επισκιάσει.Ούτε ο Πλούταρχος με τα Λαμιώτικα Ιταλικά του.Μα ΚΑΙ ο Θόδωρος?Ο Θεόδωρος?Έτσι πήγαινε καβάλα στην εκκλησιά?

Με την εγκυρότητα που με διακρίνει,καθώς και την διεισδυτικότητα(κυρίως),ανέλυσα τα γεγονότα και έλυσα το μυστήριο του ξεφωνήματος.
Προσωπική κόντρα.Λόγω της εξτρήμ εμφάνισης του Θόδωρου.περικεφαλαίες,φουστανέλες,μουστάκες,μαλλί μοιραίο,μακρύ και τα κουμπούρια του φόρα-παρτίδα,ήρθε σε αντιπαράθεση στυλιστικά με τον Κουτέντο και τριχοειδώς με τον Σαμαρά.Σύντομα θα ακολουθήσει και κόντρα για την επιλογή ρεπερτορίου του με τους Μουρατίδη-Θεοφάνους.Λίγο μετά θα γίνει αποκατάσταση της αλήθειας με ταινία παραγωγής Σειρινάκη και εκεί θα γίνει του Χώσ(ν)ει Μουμπάρακ.

Η Τρόικα θα μας έρθει λαχανιασμένη,να βάλει τάξη και θα κάνει τη μαλακία να βγάλει κι άλλα άπλυτα.

Η Μαντώ Μαυρογένους,τσίμπησε πρόστιμα από το λιμενικό,γιατί έκανε τζετ-σκι ,αφού για 2μερόνυχτα το έκαψε σε πάρτι με τον DJ Μan-dj-aro,σκέτο κουνουπίδι από τα σφηνάκια,ανάμεσα στους αμέριμνους λουόμενους στο Σούπερ Παραντάηζ.Μετά θα πάει να γίνει σούργελο στην εκπομπή του Κωστόπουλου. 

Ο Καποδίστριας,ήταν στη πραγματικότητα Ρωσοπόντιος,που του έκανε τα εισιτήρια να έρθει ο Τσίπρας.Ξεσηκώθηκαν οι Μαυρομιχάληδες του Εθνικιστικού χώρου,που έρχονται άσχετοι και παίρνουν τις δουλειές των Ελλήνων και άρχισαν να κάνουν εξάσκηση για τους Ολυμπιακούς στο άθλημα της σκοποβολής,Πάνω του γαμώτο.

Ο Ικτίνος,είχε μπαζώσει ρέματα,έκοψε δέντρα,περιέφραξε τον αιγειαλό και έστησε μπιτσόμπαρο αυθαίρετο.Αποκάλυψε όμως ο Τριανταφυλλόπουλος πως τα είχε κάνει πλακάκια με τον διευθυντή της πολεοδομίας.Υπάλληλοι του ΣΔΟΕ του το σφράγισαν το μαγαζί επειδή δεν έκοβε αποδείξεις και έφαγε και πρόστιμο από τη Δημοτική Αστυνομία της Σπάρτης επειδή κάπνιζαν.Και τον τρέχει στα παράθυρα του "΄Πολύ μπλά-μπλα" το έτερον ήμισυ του,επειδή είχε ονομάσει το μαγαζάκι Chez Kallikratis και τον κατηγορεί πως δεν πλήρωσε την εφορία.Αυτός ήταν σπίτι,οικιακά,δεν ήξερε.Το γουρούνι ο Ικτήνος είχε αναλάβει τα οικονομικά.

Ο Κων/νος Παλαιολόγος,παρότι είχε πάρει δανεικά και αγύριστα από τον Πάπα,δεν είχε πληρώσει τους μεταταχθέντες δημόσιους υπαλλήλους του Βυζαντίου,που έκαναν πόρτα.Ως αποτέλεσμα,την ημέρα της Άλωσης,είχαν απεργία και δεν ήταν κανείς να κάνει φέης κοντρόλ.Αποτέλεσμα όποιος ήθελε έμπαινε και κανείς δεν καταλάβαινε τίποτε.

Παρομοίως,ο Βενιζέλος,το 1922,δεν έκανε πίσω στην απεργία των ναυτεργατών.Ετσι δημιουργήθηκε ο περίφημος συνωστισμός,όσων ήθελαν να πάουν το καράβι.

Ο Τζέφρυς όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει εισπράκτορας σε λεωφορείο,να πατάει τα κουμπάκια και τσαφ,΄ν 'ανοίγουν οι πόρτες και τσαφ μετά να τις κλείνει.Να μην περνάει άνθρωπος χωρίς να μη τον έχει πληρώσει.Μετά όταν καταργήθηκε η ειδικότητά του,μεταβατικά ώσπου να βρει που θα το βολέψει η μαμά,το έβαλαν να στέκεται όρθιος δίπλα στα ακυρωτικά μηχανήματα να κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο.Ντιιιιιιιιν!Μετά τηλεφώνησε η μαμά,πήρε το μπιτσικλέτο του κι έγινε πρωθυπουργός,στη θέση του...Τον οποίο επίσης κυνηγάει ο Καλλικράτης.επειδή στα ρεπό του ο Τζεφ,κάνει ποδήλατο στον ακάλυπτο του Παρθενώνα και παίζει άρπα με τα νεύρα του,καθώς χτυπάει συνέχεια το κουδουνάκι του. 

Κώστας Καραμανλής,που αυτός ήθελε να γίνει περιπτεράς.Να έχει σοκολάτες γαριδάκια, κτλ γύρω του να τρώει.Βαριόταν όμως και να χέσει,οπότε αφού έκανε σκατά τα πάντα και παντού,πήγε σπίτι να κάάάθεται.Κατά αραιά διαστήματα μόνο,θα κάνει εμφανίσεις π.χ. στην απονομή του βραβείου του Τοπ Σεφ και του χρυσού δίσκου στα Ζουζούνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ