6.2.11

Eνα μεθυσμένο πρω'ι'νό.

Ομολογώ κατ'αρχή πως είδα,τυχαία,Μα την Τζούλια την ανακονταπνίχτρα,στο Youtube,το ξεφτιλοζε'ι'μπέκικο της ανυπέρβλητης προσωπικότητας,Θέμη Γεωργαντά.

Πρω'ι'νιάτικα,στο κανάλι(Alpha( προθάλαμο του άλλου καναλιού-νεκροταφείου δεινοσαύρων Star) στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού,που δε θα κουραστώ να το λέω πως θα ήμασταν όλοι ευτυχέστεροι αν ήταν κόρη του Παλαιών Πατρών Γερμανού να την έκλεινε σε μοναστήρι να ησυχάζαμε.

Από Πάτρα και το παιδί μας,ο Θέμης.Τι μας νοιάζει,όμως εμάς αν τα ήπιε ή όχι.Μπορεί να το πει και κάποιος πρόκληση κάποιοι-τίποτα να καλοπερνάνε την εποχή που αξιοπρεπείς άνθρωποι δεινοπαθούν.Δε μας ενδιαφέρει η σαχλοκαζούρα στον κουνουπιδοΘέμη.Που ούτως ή άλλως και νυφάλιος με auto-cue μαλακίες λέει.

Ναι,εντάξει,δε λέω,ελαφρού ρεπερτορίου εκπομπή είναι,όπως και όσοι συμμετέχουν.Αλλά ως το σημείο να προβάλουν και επιβραβεύουν με γεροντοχαριτωμενίες έναν μεθυσμένο,πάει πολύ.Το ίδιο λίγο παλιότερα δεν γινόταν,με τον Αρναούτογλου,που περηφανεύεται πως δεν έχει καμία μόρφωση.Λες και δεν του φαίνεται,όπως το μεθύσι φαίνεται και...το μυρίζεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ