4.2.11

Aποστόλη,είσαι ένα πιστόλι.

Δεν νομίζω να έχει περάσει μήνας που ο Αποστόλης Γκλέτσος,ο αρσιμπαρίστας,ήταν πρώτη είδηση,της προκοπής δηλαδή.Και μάλιστα 2 φορές.Την πρώτη,όπως προέβλεψα,χωρίς να έχω ιδιαίτερες τάσεις στην τέχνη της μαντείας,όταν άρχισε τα μπουνίδια κατά αντιπολιτευόμενου του στο Δήμο Στυλίδας.Αλλά δεν δώσαμε σημασία.Μετά,τα γνωστά με τα διόδια.

Είναι να μην έχεις το σωστό όνομα.
Νάτος κι Αποστόλης-Τόλης Βοσκόπουλος.Λόγω αφηρημάδας από το 1994 δεν πλήρωσε την εφορία του.5.5 εκατομμυριάκια.Ο αρχηγός και πολύ μπροστά από όλους μας,σχεδόν 2 δεκαετίες στο κίνημα του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ".Ο Γκλέτσος μπροστά του,είναι σαν να στέλνει σήματα καπνού την εποχή της τηλεδιάσκεψης.Για να βάζουμε σωστά τα πράγματα.Τόλη είσαι ο πρώτος στην ιστορία.Ανεπανάληπτος.

Κορόιδο Γκλέτσο!Μιλάς κι Εσύ.Μπήκες και μέσα στο κρατητήριο.Ο Τόλης την έβγαλε καθαρή με πρόστιμο 5.745 ευρώ.Και όλα εξ ,αποστάσεως,επειδή Δε Θέλει Άνθρωπο Απόψε να Δει,λες και έχει τηλεχειριστήριο.Οι Άντρες Δεν Μιλούν Πολύ.Φαντάσου τώρα να ήταν τζαμπατζής σε λεωφορείο,ο Τόλης.Έτσι δεν είναι κύριε Ρέπα μας? 1 ευρώ το εισιτήριο,20-πλάσιο το πρόστιμο.Στην εφορία που είναι πονόψυχη πληρώνεις το 1 χιλιοστό.Αγωνία ?Καμία.Ίσα-ίσα.Να μια καλή ιδέα για όλους μας.Γλυκά Πονούσε το Μαχαίρι της Δ.Ο.Υ.

Είναι μιά ώρα δύσκολη,για τα κωθώνια που π.χ. δηλώνουν κάθε χρόνο ψωροφραγκοδίφραγκα.Τι τρέμουμε.Μαζί με τον Τόλη.Στον δρόμο που μας δείχνει ο Βοσκόπουλος με Το Φεγγάρι Πάνωθε του.Μην διανοηθεί κανείς πως έβαλε τίποτα μέσον το Αυτοκολητάκι του.Αν είναι ποτέ δυνατόν!Θεέ μου Σε τι Κόσμο Βρέθηκα( με ).Έκανε προσευχή και τάμα στην Ξανθή Αγαπημένη Παναγιά και δικαιώθηκε ο ξεχασιάρης.Αυτό θα γινόταν και σε μας, Όποια (ή όποιος)και να' σαι.

Αν τώρα παρόλα αυτά δεν σε έπεισα Κι εσύ θα φύγεις αδιάβαστος,Αν αισθάνεσαι σαν για μια ακόμη φορά σε έχουν χέσει μιλιούνια  Αδέρφια μου ΑΛΗΤΕΣ Πουλιά,Σε Ικετεύω,Πριν Χαθεί Τ'Ονειρό μας,επιτέλους να  μπούνε Ψύλλοι στ'Αυτιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ