2.2.11

Αρες μάρες και στην πράξη κουλαμάρες

Παρατηρώ πλέον.Σαν να βλέπω εγχείρηση χωρίς αναισθησία σε μια δήθεν χώρα χωρίς καμία ευαισθησία.Καθημερινά.Σαν σήριαλ.Κάθε επεισόδιο και μια άλλη επέμβαση.Ακρωτηριασμοί,λοβοτομές,βασεκτομές.Το άκουσα πρόσφατα!Ασθενούμε.Η παλιά μέθοδος του γυψαρίσματος σε υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας.Και τα ζόμπι ζούΜε ανάμεσά μας.

Business As Usual.

Λόγια,λόγοι και οι υπόλογοι αλωνίζουν.
Η αντίδραση,επανάσταση,εξέγερση,ξεσηκωμός είναι αναλόγως το καρούμπαλο που κουβαλάει ο κάθε τυχαίος δήθεν διαμορφωτής τάσεων,ιδεών.

Ο Υπουργός Υγείας τα έχει κάνει λαμπόγυαλο με γιατρούς,νοσοκόμες,φαρμακοποιούς.Ουέ κι αλίμονο αν αρρωστήσεις.Η πιο ξεκούραστη λύση είναι να βρεις ένα κυπαρίσι και απλώσεις την αρίδα σου.

Ο  Υπουργός Οικονομικών,σκίζει το τριαζάτο κουστουμάκι του και αναρωτιέται πως αυξάνει η φτώχεια όταν το πρόγραμμά του για την ανάκαμψη πάει καλά.Ο καταναλωτής έχει να επιλέξει,ελεύθερα,1 λίτρο βενζίνης ή 1 λίτρο γάλα,σύμφωνα με τις τιμές που θα διαμορφώσει η αγορά,αντί για κώνειο.

Η Υπουργός Παιδείας βάζει την αιχμή της τεχνολογίας στα σχολεία που ως κτήρια καταρρέουν.Αρκεί να γίνει η προμήθεια.Για την προμήθεια.Τεχνολογία του 21-ου αιώνα σου λέει.Να την έχουν ποίοι ?Οι καθηγητές?Βαρέθηκαν.Απλά περιμένουν να αρχίσει η επίδραση του βουντού και μετά στον επόμενο σωτήρα.Οι μαθητές?Με μια μπάλα σανό είναι εντάξει.Αρκεί να έχουν να μυρικάζουν.

Οι -αν υπάρχουν- πνευματικοί άνθρωποι,άντε να γράψουν καμία εξυπναδίστικη ανάρτηση στο FB και καθάρισαν.Θα απαντήσει μετά η αυλή τους.Και ύστερα ξανά τα ίδια την άλλη μέρα,με άλλο post,μύλος να γυρνάει κι έχε πρόχειρες τις δραμαμίνες σου.

Τα κόμματα?Αυτοί ζουν συνεχώς σε Ντεζαβού.Πρόσφατα ήθελαν να ζωντανέψουν την κατάληψη του 73.Τόσο μεγάλη φαντασία.Και είχαν και πολυχρωμία στους κομπάρσους,που μετά τους βαρέθηκαν και τους παρκάρισαν σε ένα κτήριο- μουσείο.

Η Αίγυπτος!
Είδες που ξεσηκώθηκαν. ΄Η τους ξεσήκωσαν?
Εδώ!Μπα!Άντε να φυσήξουμε λίγο καπνό στα μούτρα τους.
Κατόπιν θα κλαφτούμε για το πρόστιμο,θα μιλήσουμε σε ένα γνωστό που έχει άκρες και όλα μέλι λάδωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ