15.12.10

Θεία Δυσλειτουργία

ΑΝΝΑρωτήθηκε κανείς,ποία είχε αυτή την εξαιρετική ιδέα να οργανώσει συναυλία μέσα σε μία εκκλησία?ΑΝΝΑλογίστηκε κάποιος πόσο προσπάθεια χρειάστηκε κοτζάμ υφυπουργός τόσους μήνες να πείσει τον απόλυτο να τραγουδήσει?Άπειρος κόπος να μαζευτούν όλοι οι τζαμπατζήδες κουστουμάτοι και ταγεράτες.Τόσο σημαντικό γεγονός που το Time channel της Θεσσαλονίκης διέκοψε την προβολή της συσκευής ποδομασάζ για να παρουσιάσει το γεγονός.

Για να διευκολυνθεί το έργο της,τόσους μήνες αυτό μόνο σχεδίαζε,προτείνω τα παρακάτω για την μεγαλύτερη επιτυχία.Στο πρόγραμμα πρέπει να προστεθούν :

*Τα Κακά Κορίτσια,που θα επανασυνδεθούν για μία και μοναδική φορά-αυτήν εδώ-και θα ερμηνεύσουν την επιτυχία "Γειά σου,πιάσαν ψείρες τα μουνιά σου"

*Η Καίτη Γαρμπή,με το "Μπουρδελλάδα,χώρα της πιπός"αλλά όχι με το θρυλικό γαλάζιο ξέκωλο φόρεμα,όλα φόρα παρτίδα.Θα είναι σε μαύρο. 

*Η Τζούλια Αλεξανδράτου να παρουσιάσει αποσπάσματα του καινούριου της βίντεο.Ολόκληρο στο 911 3τσίου-τσίου 5 τραλαλά.Ακόμη θα τραγουδήσει συνοδεία άρπας το "Σ΄αγαπάω,πίπα,μπροστά σου λειώνω σαν πόρνη"

*Η Βάνα Μπάρμπα,επίσης θα δώσει το παρόν,με την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας της "Τα πράγματα που δεν έκανα,π.χ. καριέρα"

*Όι κατηχικούδες του Ανθιμου θα παρουσιάσουν την κολεξιόν χειμώνας πολικός.ενώ θα συμμετέχουν σε επιδειξη νέου After Shave.

*Η Ιερά Σύνοδος σύσωμη με πλήρη αμφίεση και τις discoμπάλλες στο κεφάλι,θα χορέψει καν-καν.

*Στον προάυλιο χώρο,η Δέσποινα Μοιραράκη θα κάνει δημοπρασία λειψάνων αγίων σε διακαναλική σύνδεση υπέρ του σκοπού της εκδήλωσης.

*Παρουσιαστής ο χαριματικός Σάκης Ρουβάς,που θα μιλήσει χωρίς auto-cue σε όλη τη  διάρκεια της συναυλίας.

*Η συμετοχή του Νίκου Μουρατίδη δεν είναι δυνατή.Είναι διαρκώς απασχολημένος με το να κάνει σεξ μέχρι θανάτου.Με τον εαυτό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ