15.12.10

Στης ακρίβειας τον καιρό-REVISED.

Σε οικονομικότερη στέγη στη Φιλοθέη, με ενοίκιο μόλις... 5.000 ευρώ το μήνα μετακόμισε ο επικεφαλής του ΔΝΤ...στην Ελλάδα, Μπομπ Τράα,(Tρος ο ένας,Τράα ο άλλος,όλοι τρώνε οι καριόληδες) μετά τον σάλο που ξέσπασε με το διαμέρισμα της Διονυσίου Αρεοπαγίτου των 9.100 ευρώ,(1 και1/2 φορές απ 'όσα βγάζει μια μέση Ελληνική οικογένεια,δηλαδή,μόνο για το νοίκι του ασπροκώλη χαλβά.Περιττό να πει κανείς πως τον πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ.Ρε αει στον διάολο κι εσείς κιαυτοί που σας κουβάλησαν) σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα".


Ο κ. Τράα, μαζί με τη σύζυγό του Ζιμένα(αυτή η σύφιλη,είναι τίποτα συγγενής της Siemens?Γαμώ την πηγαδομούνα Ολλανδέζα), άφησαν το διαμέρισμα που είχε θέα την Ακρόπολη (με την ευχή όλων πολύ σύντομα να έχει θέα τις τουλίπες ανάποδα)μετά από την εντολή του γενικού διευθυντή του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν, σύμφωνα με την οποία "τα 9.100 ευρώ προκαλούν τους Έλληνες"(τον έπιασαν οι ντροπές τον σαβουρογάμη)θέτοντας ως όριο το ποσό των 2.500 χιλιάδων ευρώ(τι λες ρε βρωμόπουστα,που να κολλήσεις χλαπάτσα και σαν Ντομινίκ-ανδροπρεπές όνομα,αχ Κούλα-και ως Στρος και φυσικά και ο Καν μέσα).


Ο Ολλανδός εκπρόσωπος του ΔΝΤ, φέρεται να εξήγησε στον προϊστάμενό του ότι με το "ταβάνι" αυτό δεν θα μπορούσε να βρει στην Αθήνα μία οικία που θα κάλυπτε τις ανάγκες του(Μετά τον σταύλο με τις αγελάδες,τώρα έχει και ανάγκες ο βουτυρόπουστας). Τι καλύπτει τον κ. Τράα; Το διαμέρισμα έχει συνολικό εμβαδόν 220 τ.μ. και περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, master bedroom(φτύσε τα ασπρόμπουτά σου να κάνεις τσουλήθρα,αίθουσα θρόνου ξέχασες), μεγάλο σαλόνι με τζάκι(Από κει θα έρθει ο Αη Βασίλης,με δώρα δεν το εγγυώμαι,ίσως με κανα κουζινομάχαιρο θα 'ταν καλύτερο), ανεξάρτητη κουζίνα, χώρο 25 τ.μ. με μίνι μπαρ(γιατί ρε mini?Θέλεις ένα ωραιότατο Μπητσόμπαρο?Με το Αιγαίο,ολόκληρο.Και με άμμο.Κινούμενη.) και μπιλιάρδο(ειδικά για την στέκα έχω μια καταπληκτική ιδέα), αλλά και ανεξάρτητο στούντιο για την οικιακή βοηθό.(2-3 μέτρα σου είναι αρκετά.Με το λουλουδικό φυτεμένο στο δόξα Πατρί κι η καντηλού δωρεάν)


Το ποσό ενοικίασης αφορά μόνο στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, ενώ ο κ. Τράα θα έχει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης και του roof garden(παρακαλούνται οι περίοικοι να υποδείξουν κατάλληλες θέσεις για ελεύθερους σκοπευτές), που περιλαμβάνει και μπάρμπεκιου(Ναι-ναι.Βολεύει.Και ο Τράα σε ρόλο Ζαν Ντ'Αρκ).

1 σχόλιο:

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ