20.12.10

Eίναι το πνεύμα των ημερών,η μαλακιασμένη κίνηση στους δρόμους-που στον κώλο του Καν,βρίσκουν τα λεφτά για αμόλυβδη με 1,60,-πηγάδι με βενζίνη έχουν Ι.Χ?-αι αναμνήσεις εκ του παρελθόντος-τι όμορφα σκατά έτρωγα-οι διάφοροι που κυκλοφορούν στον δρόμο ντυμένοι χαριτωμένα ζωάκια,2 μέτρα μπόι,σαν αποβολές του Κινγκ-Κογνκ,που πρέπει να σκεφτείς κάτι,να καμωθείς πως είναι όλα τόόόόσο γλυκά.Που οφείλεις να κυκλοφορείς με ενέσεις ινσουλίνης δια παν ενδεχόμενον.Φάτσι χαρωπαί!Πάλι ήρθαν τα Χριστούγεννα.

Την αμαρτία μου θα την πω.Πάντοτε έλεγα πως αυτός ο Ιωσήφ,ή πολύ θύμα ήταν,ή τ' άρπαξε.Και εξηγούμαι:Δεν ήταν ο πατέρας του παιδίου,άρα για να μη μασάμε τα λόγια μας,κερατάς ήταν,κι άντε να τα βάλεις με τον Θεό τον ίδιο.Κρίμα ο άνθρωπος,κι είναι θέμα που 2000 χρόνια πέρασε στο πολύ ντούκου,και κάποτε θα πρέπει να αποκατασταθεί.


Ψυχραιμία!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/12/10 9:54 μ.μ.

    Αντρές μωρέ είμαστε γεννημένοι θύματα όλα ξένισαν από την αθώα πρόταση που δέχθηκε ο Αδάμ <> ακολούθησε ο Ιωσήφ και πολλά αλλά θύματα γένους αρσενικού.Για γενική επισκευή και πετάμε είμαστε!!!
    Mr.Magoo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Mr Magoo,
    Κατ'αρχή χαίρομαι που βρήκατε το δρόμο ως εδώ.Αρα τα γυαλιά μας τα φοράμε,συνεπώς μάτια ανοιχτά,καθαρά γυαλιά,και δενν θα θρηνούμε-άλλα-θύματα.
    Προσοχή καθώς βγαίνετε στον σκύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ