11.3.11

Μια Τζαζλή,Τζαζλή Ηκωγένια.

Ο Τζακ στα 20,νέο τον λες,όμορφο όχι.Ο Τζο,κάπου στα 18,αδελφός του Τζακ,και η μαμά,τυπική Χαζοαμερικάνα,στον ρόλο του 'Αβερελ.Η Πάστα Φλώρα,ήταν Light,μπροστά της.Από την οικογένεια,έλειπε ο πατέρας,που για λόγους που θα εξηγήσω,σίγουρα ονομάζεται Ραν-Ταν-Πλαν.Μια φορά δεν ήταν παρών.

Ο Τζακ,λοιπόν,ως τα 16 ήταν ένα νέο κορίτσι.Ομορφο δεν θα το 'λεγες.Δεν είναι διαπιστωμένο πότε,αλλά αποφάσισε να αλλάξει φύλο.Εκοψε το περιτό στήθος,έγκωσε στο ορμονικό,έβγαλε γένια.Η μαμά στο πλάι.Από τις αντιδράσεις μάλλον δεν είχε ιδέα και γενικά,ήταν μες την τρελή χαρά και δώστου χαμόγελα.

"Περήφανη,που ήρθε κοντά στο παιδί της και στηρίζει τις επιλογές του"και άλλες ατάκες από ρηάλιτυ.

Το άλλο παιδί,τα είδε όλα και το μυαλό του λάγκαρησε,ήθελε φορμάτ,τελοσπάντων λειτουργούσε όσο και το ALTER Channel.Παθαίνει και μια νευρική ανορεξία τόσο που τον ζητούσαν να κάνει Γκεστ σε εκκλησίες ως λείψανο.Βρήκε κι ένα καλό νέο και έκανε σχέση.Δεν έγινε επίσης γνωστό,ο καλός αυτός νέος τι σεξουαλικό βρήκε στην απλώστρα.

Η μανούλα,πάντα σε μιά αδιάκοπη ευτυχία που και το δεύτερο παιδί της,βρήκε το δρόμο του και έκαναν μια προσπάθεια να έρθουν κοντά,γιατί,λόγω των επεμβάσεων στον Τζακ,δεν ήταν κοντά στον Τζο,αλλά στον Τζακ,που κι αυτοί παλιά ήταν κοντά συναμετάξυ τους,αλλά έχασαν αυτόν το δεσμό,κι όλο τα παλεύαν κι όλο χανόντουσαν.

Εν τω μεταξύ,ο Τζακ,πρώην κορίτσι,του τη σβούρηξε και αποφάσισε πως δεν του αρέσουν οι γυναίκες,μα οι άντρες.Κοινώς ήταν μια Γυναίκα-Πούστης.Ευτυχώς δεν έκανε ανάπλαση στα γεννητικά όργανα και συνεπώς είχε το σασί από τη μάνα του.Και έκανε σχέση με ένα επίσης καλό νέο,όπως κι ο αδελφός του.Επίσης γκέυ.

Ως γκέυ ο φίλος του Τζακ,είχε απέχθεια σε οτιδήποτε γυναικείο,και για τον λόγο αυτό και ο Τζακ,παρουσία της μητρός του,είπε πως ικανοποιούσε  τον φίλο του,με τη βοήθεια της προσθετικής τεχνολογίας.Σαν να ντράπηκε λίγο,η μανούλα,πρότεινε το χεράκι της,σαν να έλεγε δεν θέλω γλυκό εκλαιρ,και συνέχισε γελώντας.

H τύχη  τους πλέον είναι άγνωστη.Πιθανά τα πάντα.Δεν ξέρω τι άλλο θεοπάλαβο θα δω,θα πέσω πάνω του.Και μακάρι να μην τύχει,γιατί το μόνο που πρέπει να κάνεις,το τρέξιμο,μακρυά.Αλλά προς τα που,την καταδίκη μου?Προς τα που?
 Θα καβαλήσω το τσουνάμι κι όπου με βγάλει.

2 σχόλια:

  1. Ε ποτέ!!! Και να σκεφτείς ότι λέγαμε τρελή την Πάστα Φλώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Η Πάστα Φλώρα είναι Light μπροστά της,κι όσο να 'ναι καταλαβαίνεις εσύ μια Chef.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ