9.4.12

Diet Day

Λίγο πριν την Ανάσταση,το 2012,χάσαμε τα αυγά και μείναμε με τους κάλους.Ένα κεφάλι κόβεις,2 βγαίνουν.Σαν την Λερναία Λίγδα.
Δεν ξεμπερδεύει κανείς εύκολα,από τα λαίμαργα παρακλάδια,του Life Style,με μια χρεωκοπία.Δεν ξυπνάει,ο υπνωτισμένος,με μια ντουφεκιά,καταμεσής της κεντρικής πλατείας.

Καινούριος έρωτας,που θυμίζει θάλασσα.Δεν είναι ούτε ρομαντικός,μήτε άγριος.Απλά με ανακατεύει.




Πρωταγωνιστές

Οδοιπορικό,με κατάνυξη,ή με νύστα μετά χασμουρητού 9 μποφόρ,στο Άγιον Όρος.Τέρμα οι ντιζαηνάτες ξαπλώστρες στην Μύκονο.Πίσω στη φύση,εκεί που δεν τρίζουν τα ανάκλιντρα από το γαμήσι.Όχι άλλες πεντάστερες σουίτες,ένα ασκητικό κελί.Τελεία και τέρμα στις αναζητήσεις για το τέλειο ταίρι στο κρεβάτι.Παρθενία,ως να έρθει να πήξει η μαλακία,να ανέβει στον εγκέφαλο,να γίνει ίσαμε το Έβερεστ.Χωρίς προειδοποιητική ταμπέλα για τις χιονοστιβάδες.Στο δόξα πατρί της Ευνουχελλάδας.

Τα μοντέλα,και αξούριστα ήταν και μέσα στο διαχρονικό μαύρο.Καλογέρεψαν οι πιο πολλοί από το τέλος της εφηβείας τους,την τσαχπινιά και το νάζι διατήρησαν κι όποιος τους κατηγορήσει,ειρωνευτεί για το κάλεσμα που άκουσαν,είναι επιεικώς αφελής και από κακόπιστος έως άπιστος.

Αφελείς,νομίζουν το κοινό τους,αυτοί οι ψαγμένοι,με τέτοια προεορταστικά αφιερώματα.Ο παρουσιαστής-αφηγητής,πιο σκουντούφλης από τα μπλε ανθρωπάκια μουρμουρίζει,την τύχη του μέσα.Χαράμι τόση προοδευτικότητα,να αρπάξει μυρωδιά απ' το λιβάνι το αμπέχονο.Σαν χαζός τουρίστας,κοίταζε ένα γύρω-γύρω όλοι,σαν εξωγήινος τουρίστας,τα δέντρα.Ζητούσε να του αποκαλύψει ο γκουρμέ σεφ του τάδε μοναστηρίου,τα μυστικά της μαγειρικής του.Όπως η Μπεκατώρου,πριν πάει στο ίδιο κανάλι,για μια αρπαχτή.Μόνο που έχασε τις πρώτες εκπομπές της Μαρίας,πάνε 20 χρόνια,όταν ρωτούσε για παρόμοια μυστικά επιτυχίας τον Τζων Τίκη.Αν ήταν μελετηρός,θα γλύτωνε τον ποδαρόδρομο,που το'βλεπες,βαριόόόταν, και το χαρακίρι ο κάμεραμαν με τον ευρυγώνιο.

Οι παχιές αγελάδες,υπάρχουν μόνο στο περιτύλιγμα της Μilka,το χαμόγελό τους έσβησε και μόνο το κουτί του La Vache Qui Rit,απέμεινε από αυτή την γλυκιά ανάμνηση.Έτσι,να μάθουμε να κάνουμε κουμάντο,με τις ευλογημένες συνταγές που,σου βάζω στοίχημα,θα τις βγάλει στον νέο τσελεμεντέ που θα εκδώσει.

Κι επειδή το ντεκόρ δεν σήκωνε ξανθιά με βυζί-στασίδι σαν της Ρώπα,έριξε μια πρέζα κηπουρικής,μια ιδέα πως-την-βγάζεις-χωρίς-πήδημα,και όσο παίρνει,άντε το πολύ 2 τόνους χρυσάφι σε τέμπλο.Να έχουμε το λαμέ πρόχειρο.

Βγήκε κανένα νόημα,από όλα αυτά;
Α)Όχι;Αρα θα σας ξαναδούμε στις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου,με εξεταστέα ύλη από το πρώτο τεύχος του ΚΛΙΚ.
Β)Ναι;Συνεπώς έχετε τα απαιτούμενα ένσημα,να πάρετε βεβαίωση επιτυχούς μεταπήδησης,στο Life Style της μετά έφαγε-ο-κακός-Λύκος-τον -Πέτρο εποχής.
Γ)Τί,πού,πόσο,ποιός;Μεγάλο δρόμο θα διαβείς,κανάλι θα περάσεις κι αν βρεις κανένα ραδίκι,βγάλε αλάρμ,κάθισε από κάτω δίπλα από το πιτσιρίκι,κάπνισε και βόσκησε.
Δ)Πάλι όχι;






ΤΗΛ 2310 540 521 - 2310 784 924
ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24-ΙΩΝΙΑ
e-mail : 
info@diesel-experts.gr














2 σχόλια:

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ