26.8.11

Τα Νόμπελ της Ξαπλώστρας.

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.Πρώτα ήταν σκοτάδι.Μετά ήρθε το φως.Κι ανάψαν,αμπαζούρια,πορτατίφια,πλαφονιέρες.Μετά,ήρθε το καλοκαίρι και η μαντάμ Κρίση πήγε να πει ένα Μποντζόρνο στον Σίλβιο,οι Ρωσίδες αγοράζουν χονδρικώς Έλληνες με μειωμένο ΦΠΑ,και τον Σεπτέμβριο τα χειρότερα.

Αλλά το καλοκαίρι,άφησε τον Μπουκόφσκι στην μέση,και τα Βιάγκρα που πήρε ο παππούς μαζί με την εφημερίδα,για να φτιαχτεί.

Φωτογραφίες στην παραλία δίπλα στο φραπέ κάτω από την ομπρέλα,τα στατς στο φέησμπουκ,τα τουίτς,και τα πανάπειρα κείμενα στα μπλογκς.Σε όλους τους χρόνους,εγκλήσεις,πρόσωπα το ρήμα "Γράφω".Γράφεις/γράφει,γράφουμε και συνεχώς ρεμβάζουμε με τα χάλια μας.

Μετά την πετυχημένη τσιγαροαπαγόρευση,φέτος αυτά είναι τα φετινά βραβεία εντελώς δωρεάν.

Νόμπελ Γλωσσομάθειας, Τούρκικων,Ινδικών χάρη στις ταινίες και σήριαλ σε όλα τα κανάλια. Ειδικό Βραβείο, στον Θ.Πάτρα,για "την συμβουλήτ στην σουωστή εκφουρά τσ' Ελληνjινjikής γλουώσσας".

Νόμπελ Επανάληψης, στο "Πολύ την Κυριακή" και στις πιο ιλουστρασιόν κουράδες όπου δεν εξαιρείται ο παρουσιαστής και η αφόρητη φλυαρία του.Εξ ημισείας με τα "Σφηνάκια".( Το "Κωνσταντίνου & Ελένης",δεν υπολογίζεται)

Νόμπελ Wannabe, στους "επίκτητα" κωλόφαρδους γκέι (δεν ανήκει σε μένα αυτό),που αρχίζουν ως μοντέλα (και σεξ),ηθοποιοί (+ σεξ),λογοτέχνες/διανοούμενοι (& σεξ),σεφ ( με δόσεις,σεξ),επιστήμονες ( με σεξ), ακτιβιστές ( συν σεξ).Στην τελική βολεύονται με την καριέρα επιδοτούμενης-προοδευτικής αδελφής,αφού το να'σαι γκέι,δεν σημαίνει και πως έχεις αστέρι.

Νόμπελ Θλίψης,σε όλους τους Wannabes,αλλά προπάντων σ΄ αυτόν που βγήκε πρώτος σε 6 δις ανθρώπους,ο μοναδικός Έλληνας για 100 χρόνια.Ο Ι.Μελισσανίδης που αυτοξεφτιλίζεται,επίσης παγκοσμίως,χαραμίζοντας το χρυσό ταλέντο του.

Νόμπελ Οργής, στην παρατρίχα (αυτή που ξέφυγε από τη χαλάουα) λογοτέχνιδα-παροπλισμένη τρανσφόρμερ(δεν το 'ξερα),που με στόλισε σαν διαιτητή Α' Εθνικής,επειδή δεν γούσταρα το κείμενό της.Αννά-θεμά με!Μου τα 'δωσε στην Κουρούπα.

Νόμπελ 'Ο,τι να' ναι, στην τρισδιάστατη παρουσιάστρια,Lifestyler,με την ερώτηση σε μέλη συγκροτήματος :"Πόσο καιρό,είσαστε συγκροτημένες κορίτσια?"

Νόμπελ της Πιάτσας, στους ταξιτζήδες που αφού έκαναν τον τσαμπουκά τους,τώρα αράζουν στις πιάτσες,αφού όλοι το'ριξαν στο περπάτημα.Αυθαίρετα πλέον καταλαμβάνουν 5-6 τετράγωνα μετά,κλείνοντας διαβάσεις ,διασταυρώσεις με το έτσι θέλω.

Nόμπελ Μαγιώ,σε όλους που τσαλαβούτηξαν,σε παραλίες,πισίνες,ποτίστρες,ποτάμια και λίμνες σαν να ήταν το τελευταίο τους καλοκαίρι.Ναι σε όλα τα χρώματα,μεγέθη και σωματότυπους.

Νόμπελ Μούφας, σε απαξάπασες τις Μ.Κ.Ο.,που κουμαντάρουν ένα σκλαβοπάζαρο,εμποράκοι του πόνου,για το δικό τους φαίνεσθαι.Σκίζονται για τα δικαιώματα των "δικών" τους,ως να τους ξεζουμίσουν,ενώ κάνουν χειρότερα.Χίτλερ πολλαπλασιασμένος επί εκατό Ντε Σαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ