17.8.11

Summer's just shot me.

Μαλακία.Το φετινό καλοκαίρι,λέω.Και μισή,λόγω περικοπών.Κατ' αρχή ξέχασε να έρθει.Ένα μήνα καθυστέρηση.Ο Ιούνιος πέρασε,από όλη την ντουλάπα.Βάλε κοντομάνικα,βγάλε τα μακρυμάνικα.Κι ύστερα τ' ανάποδο.Πέτα και μουσαμαδιά από πάνω και πορέψου.

Καλοκαίρι και μαζί με το "Οζονισμένο νερό",Δια-ζύ-για,χωρισμοί.
Κατάθλιψη,ξαπλώστρα και τρανζίστορ-φακός από τον Πακιστανό.
Εκατοντάδες τηγανισμένοι,πέρα από τα όρια της αποβλάκωσης,να βάζουν τα δυνατά τους ν'αποκτήσουν,έστω την πιο ανοιχτή απόχρωση έστω ενός Γκανέζου.Κι από tefal να ήταν η ρημοδοξαπλώστρα θα'χαν κολλήσει.

Μαγεμένοι από τις επιλογές του οποιουδήποτε dj,Χαρούλα Αλεξίου καπάκι στον 50 Cent,όλες οι Βαλκανικές επιτυχίες,το πίτσκου μάτερι τους μέσα.Τζάμπα ο κόπος σου Βασίλιε,χαράμι πήγε Βουλγαροκτόνε μου.

Παιδάκια χαριτωμένα,που χαμογελούν όμορφα,κι αμέσως μετά βλέπεις τη "μαμά".Με τέτοια μουτσούνα θα καταλήξουν.Ξινή και μπαφιασμένη.Και τον "μπαμπά",με την χωρίστρα να αρχίζει από την κωλοχαράδρα,να πιάνει όλη την πλάτη και να καταλήγει σε μια υπέρλαμπρη φαλάκρα.

Γκαρσόνια,βαριεστημένα,που λες και ξέρουν ένα ήχο να βγάζουν."Ουγκ",μόνο.

Εννοείται,βέβαια,ανάμεσα στο ψάθινο ομπρελικό,πιο πολλοί κι από τις γόπες στην άμμο,οι πλανώδιοι.Λουκουμάς  συσκευασμένος σε τσάντα Μπέρμπερι.Ξυλόγλυπτες καμηλοπαρδάλεις με γυαλί Πράντα.Τόξα από την σαβάνα να πετύχεις την τρύπα στο Σιντί.Ρολόι Κονσταντέν,να το κοιτάς μπας και σέ κλέψει στον χρόνο η μασατζού.

Και Tatoo,πολλά tatoo.H Εκθεση Θεσσαλονίκης,το πανηγύρι της Λολής από σχέδια.Αετοί,ζωντανοί  ή πεθαμένοι στον αέρα.Θύρα 3 και 13,πόρτες και Κερκόπορτες.Άγγελοι,Σεραφείμ,Χερουβήμ και μανουάλια.Το μόνο που δε βρήκα νόημα ήταν στη γάμπα ενός 20άρη.Μαίανδροι λες να' ταν  ζαρτιέρα?

Μαγιό,μόνο μαγιό.Η Αηδία σ' όλα τα μεγέθη χρώματα και όλες τις χρονικές περιόδους της καταγεγραμμένης ανθρώπινης ιστορίας.


Ξεχειλωμένες κοιλιές πάνω από Speedo,βυζιά να πέφτουν να κάνουν παρέα τα ψωμοσάκκουλα,γιατί το λάστιχο από το μπικίνι,λάστιχο είναι,και ξεχείλωσε και άμα θες έτσι που έγινε κάνεις μαζί του τον γύρω της Γης.Σφίχτηδες,με βύζο Pamela,με ληγμένη αποτρίχωση,να γυαλίζουν σαν κεφτέδες για τηγάνισμα,ευγενική χορηγία παρθένου λαδιού.


Και οι τηνέντζερς να τσαλαβουτάνε όλο αχαροσύνη,και κάθε τόσο να σκάει το γκαβλόσπυρο σαν ποπ-κορν.Και να ξαναξεσηκώνουν την κάθε γελοιότητα του Αρναούτογλου που μας πασάρει το Mega σε επανάληψη,λες και χάσαμε την πρώτη γελάδα στο φεγγάρι,ή την ανακάλυψη της ατομικής χοντρομαλακίας από τον Γρηγόρη.Kι είναι να απορείς,ποιό Μπουτοριασμένο μυαλό το σκέφτηκε.Εδώ ζεσταμένη μακαρονάδα δεν τρώγαμε,τώρα με τις περικοπές κουράδα μπαγιάτικη με σαφράν θα την δεις,θα την πιείς και θα φας και μια μετωπική με την μουράκλα του μπρουτάλ αγοριού."Γρηγόρης".Κουραδίσιους Κλάσσικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ