14.6.12

Τί είν' αυτό που βουίζει,τί είν'αυτό;

Πόσοι είχαν την προνοητικότητα,πήραν τα μέτρα τους για το καλοκαίρι που έκανε είσοδο χολυγουντιάνου σταρ,με τόση καθυστέρηση που υπήρξαν σκέψεις για προμήθεια  τεστ εγκυμοσύνης;


Κανείς,ε;Πάλι τα ίδια.


Ξεπεράσαμε το ανεμογκάστρι,και όλα στη θέση τους.Στη θέση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου,ο ανεμιστήρας που βγάζει φόρα παρτίδα ,όπως στα γουέστερν,μπάλες από χνούδι.Κοιτάς αριστερά,κοιτάς δεξιά μπας και ξεμυτίσει από δεξερωγώ πού,ο Τζων Γουέιν με το εξάσφαιρο,ή κανένα τραίνο που ξέχασε να σφυρίξει δυό φορές και σε κόψει σε φέτες για τοστ.


Ο ιδρώτας,όπως πέρυσι,με βασικό βιότοπο τα ΜΜΜ,-Μήπως Μυρίζεις Μάγκα;-το διαζύγιο με το σαπούνι και το αποσμητικούλι,δεν το ξεπεράσαμε.


Μα όταν πέσει ο ήλιος,τότε αρχίζει το δράμα,και δε μίλησε κανένας για τα νέας εσοδείας "τούρκικα".Είναι οι παλιοί φίλοι μας,που όσο και να κρυφτείς,αριβάρουν.Συσκότιση να αποφύγεις κάθε είδους νυχτερινή και εναέρια επιδρομή,από ανωφελείς,τίγρεις,γκατζολόπτερους κώνωπες.Χωρίς να μπούνε στον κόπο καν να χτυπήσουν το κουδούνι,είναι αρχικά μέσα στο σπίτι και λίγο αργότερα το βάζουν σκοπό να χωθούν μέσα στο αυτί σου,με κάθετη εφόρμηση.


Ξυπνάς,και τρέχεις στο αντιαεροπορικό.Βολές με ότι είναι δυνατό να πετάξει,σε όλες τις κατευθύνσεις.Συνειδητοποιείς το σφάλμα της Baygon,να μην έχει βγάλει παντόφλα.


Κρέμασε λεβάντα,λέει η παλιά συνταγή που τυχαία έπεσα πάνω της.Κι ύστερα θα έρθει όλη οικογένεια με τα καλαμάκια να κάνει πικνίκ πάνω σου,και θα πλέκουν στεφάνια σαν τα παιδιά του λουλουδιών.Κάψε αποξηραμένο σκατό του αλόγου,που δύσκολο το βλέπω.Αντε βρεις τον Ντορή,να χέσει,να κάνει την κουράδα παξιμάδι και ρίξε της σπίρτο να πυρποληθεί.Πιο γρήγορη είναι ακόμη και η διαδικασία να πάρεις πιστοποιητικό από Δημόσια υπηρεσία.Tζίφος.Γίναμε τα πουτανάκια των κουνουπιών.


Κι όλα τα γνωστά κι άγνωστα είδη,μαστουρώνουν με τα αεροζόλ και κάνουν τρελά σχέδια στο κορμάκι σου.Απλώνουν ψάθα στις ταμπλέτες και παίζουν ρακέτες με τα νεύρα σου.Θρονιάζονται στο εντομοαπωθητικό,στρώνουν τσόχα και παίζουν μπιρίμπα,ανοίγουν μπύρες,ακούνε ροκιές και καπνίζουν το φιδάκι για μπάφο.


Παρόλο που τα πορτοπαράθυρα είναι ανοιχτά υποψία δροσιάς καμία.Σκέφτεσαι να εγκατασταθείς μόνιμα,μέσα στο ψυγείο.Φέτος που είναι και άδεια θα 'ναι ευρύχωρα.Να γλυτώσεις τα τσιμπήματα,να μη βγεις με το βυζί της Ρώπα,σε ολόσωμο.Εκτός κι αν έχει και στην Ανταρκτική κουνούπια που φοράνε γούνες,αντέχουν στις χαμηλές θερμοκρασίες και δεν μου το έχετε πει.


Υ.Γ.Εδώ και ώρα ένα κουνούπι,έχει κολλήσει στη οθόνη του υπολογιστή,διαβάζοντας τις μαλακίες που γράφω για το σόι του.Κλείνω βιαστικά,μην έχω αντίποινα.












ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24-ΙΩΝΙΑ


ΤΗΛ 2310 540521 & 2310 784924


e-mail:info@diesel-experts.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ