17.6.12

Μισώ τοις εκατό.*

'Εδωσα την κάρτα απεριορίστων εκλογών,τράβηξα πίσω μου την κουρτίνα του παραβάν και τελείωσα πιο γρήγορα κι από το συντομότερο κατούρημα που έχω ρίξει ποτέ.Κοιτάχτηκα στο τζάμι ενός παράθυρου.Εντάξει δεν βγήκα από κει μέσα πρόβατο.


Ψήφισα για το αύριο μας σαν να υπάρχει σήμερα,αφού πρώτα μάζεψα το πιτόγυρο,που άφησε πριν από μένα ο κύριος Ευάγγελος.Το δίλημμα ανάμεσα σε 2 επιβεβαίωσε ότι κανένα τους δεν ήταν αυτό που ήθελα και τελικά το 'δωσα εκεί που μου είπε ο ανιψιός μου.


Οδηγίες για ένα γενναίο,νέο αύριο.


Από το χτες θα κρατήσω γλυκιά ανάμνηση τη Μερέντα που έτρωγα με το κουταλάκι.Aύριο όλοι μαζί θα παίζουμε groaking με τους τουρίστες.


Για το αύριο ετοιμάζομαι για το σενάριο με μουσάτους αστυνομικούς,την ομάδα Δέλτα να οπλοφορεί με αγελαδίτσα,τα ΜΑΤ να εκτοξεύουν πιόνια,και η ΔΙΑΣ αστροπελέκια.


Ελέγχω τις συνδέσεις στο ηχοσύστημα,να ακούω κρυστάλλινα τον Χορό του Ζαλόγγου που θα χτυπήσει το νούμερο 1 στο Βillboard.


Αν δεν εξωκείλει πυρηνικό αεροπλανοφόρο στο πάρκινγκ τηλεοπτικού σταθμού δεν πρόκειται να συγκινηθώ με χειροβομβίδες-ντεκόρ της ζωντανής σύνδεσης.


Για σιγουριά λέω να μην κοιμηθώ αυτό το βράδυ.Φοβάμαι μήπως έρθουν χιλιάδες μπουλντόζες να απομακρύνουν την Ελλάδα από τη Ευρώπη.




*Ευχαριστώ τον Θοδωρή Τσεκούρα για τον τίτλο.








ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24 Ν.ΙΩΝΙΑ
ΤΗΛ 2310 540521-2310 784924
e-mail info@diesel-experts.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ