2.7.12

Summer Crime.

Το καλοκαίρι είναι ωραίο,ας μη μιζεριάζουμε,να με πιστεύετε.Το έχω δει σε φωτογραφίες.Εγώ,σε όλους τους πιθανούς χρωματικούς συνδιασμούς,στα πιο πιθανά και απίθανα τοπία,πλάι με ανθρώπους,που oι περισσότεροι έφυγαν και στη θέση τους,εκεί που εμείναν κενά,είτε συμπληρώθηκαν από άλλους που αξίζουν,ή η απουσία τους και μόνο,έχει ανοίξει τον ορίζοντα στην θέα. 


Summer time and the living κοστίζει.


Αντε να το ξαναγράψω ότι ζούμε στην πιο όμορφη γωνιά του κόσμου.Να φέρω και στο μυαλό τους βόρειους μπατήριδες να πλατουρίζουν στον θολό γκριζοκαφέ Ατλαντικό.Σαν να βολτάρουν στα νερά που πέταξε η νοικοκυρά,από τον απάνω μαχαλά της Καλκούτας,μετά το σφουγγάρισμα,και δροσίζονται,αμέριμνα τα μοσχάρια. Να αντιπαραβάλλονται με τα τόσο γαλάζια να τα πιείς στο ποτήρι της Μεσογείου,διπλα σου τα έχεις,μόνο που τα ναύλα δεν σου βγαίνουν.


Αναρωτιέσαι:"Πόσο ζώον μπορείς να είσαι,και δεν έχεις καταφέρει να κλείσεις διακοπές σε ξενοδοχείο,με πισίνα,μέσα στο πεύκο", όπως τόσοι φίλοι σου που δεν μπορείς να τους αρνηθείς το δικαίωμα να ξεσκάσουν,με ανέμελες βόλτες για ποτάκια και καυτές νύχτες,που στις διατυμπανίζουν.Και να κι οι αγορές για ενθύμια,και κάτσε και δες κι αυτές τις φωτογραφίες.Δικαίωμα τους οι διακοπές κι η διακοπή της ΔΕΗ,που τους υποδέχεται στην επιστροφή.


Παρηγοριά δεν είναι και δεν υπάρχει νόημα να εκπληρωθεί το κατά τας Γραφάς,"Στα έλεγα,εγώ".Το κοινό μυαλό,η απλή λογική,σε προσγείωσε άδικα και νωρίτερα στην πραγματικότητα,ενώ με λίγα ευρώ οι άλλοι γίνονταν λιώμα στα τσίπουρα και αργούσαν να προσγειωθούν-ο τρόπος λίγη σημασία έχει-στο στεγνό από ευρώ παρόν. 


Εχουν αποκτήσει,έστω και σε μυριοστή επανάληψη,την εμπειρία το summer holiday,ενώ εσύ απολάβανες τη ζέστη,που σ αυτή τη χώρα την ευλογημένη την κατατάσεις στους φούρνους.Που έτσι κι ο Θεός,που τάχα τόσο την αγαπάει,10 βαθμούς από τον Κέλσιο,να έστελνε στον Δεκέμβριο ως και τον Μάρτιο,δεν θα ακουγόταν γκρίνια.


Στο ίδιο γεωγραφικό μήκος και φάρδος μας,κατοικοεδρεύουν και κάθε λογής μπαμπούρια που βάλθηκαν κάθε τέτοια εποχή να κάνουν το κορμί σου διάδρομο προσγείωσης.Μόνο.Που δεν ξεκατσικώνονται από πάνω σου,αν δεν πιάσεις σπασμούς 9 Ρίχτερ.


Παραλίες.Ααα!Παραλίες.Με όλες τις τελευταίες επιτυχίες του νέου αποτριχωτικού-χλοοκοπτικού.Κι ύστερα,μπορεί και πριν,ακόμη και κατά τη διάρκεια που μεταμορφώνονται σε φωτοβολταϊκά πάνελ,παίζουν με τους αδένες τους.Χίππυδες,χιπστεράδες,χαΐστες να διαστέλλονται από τους φραπέδες και μπύρες και να αναλύουν φιλοσοφικά,τα μοναδικά σοβαρά προβλήματα τους.Τα βυζιά και τους κώλους.


Πανσέληνο πότε έχει;Εγώ πότε θα τα δω όλα ωραία;












ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24 ΙΩΝΙΑ
 2310 540521 2310 784924


e-mail:info@diesel-experts.gr
















Γ.ΤΣΟΝΤΟΥ 9                                                                2310 54 17 86

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ