13.1.11

Τo Fuck or to Be Fucked?


Την επανάσταση των παιδιών των λουλουδιών δεν την έζησα.Το Woodstock το είδα σε ντοκιμαντέρ.Οπότε δεν υπήρξα και γιεγιεδάκι.Την εποχή της Disco,πες πως λίγο την πρόλαβα,εκεί που το Punk δυνάμωνε.Το τζελ στο μαλλί με τις χούφτες.Και η κόμμωση,όσο πιο ψιλά τόσο καλύτερα,λες και ήταν δείκτης της καύλας που κουβαλούσαμε.Σκουλαρίκια τόσο μακρυά, όσο και το επιθυμητό μήκος.Είδα την Madonna στο πρώτο της video και πριν την άκουσα στο πρώτο της τραγούδι,να ΄ναι καλά ο Τόλης που δούλευε σε δισκάδικο και μας κονομούσε κασέτες. Cosmic το λέγανε κι έκανε φωνητικά.Μετά τα 90'ς,ό,τι να 'ναι,πλάκωσαν τα Ελληνικά,όπου θα πρέπει να απολογηθώ,αφού έχω και γω βάλει το χεράκι μου και το μόνο καλό που απέμεινε από τότε είναι η Tsaousa,έχει γερή κράση. Νέα χιλιετία και everything goes,in and out.Όλοι γίνονται διάσημοι.Ως και ο Αρναούτογλου,ο Λιάγκας.Η αναγνωρισιμότητα πασπαρτού,να ικανοποιήσεις την κρυφή σου φαντασίωση,να τη βγάζεις κούτρα και να καταλήγεις Μαίρη Σκόρδου.




Too much input!


Μαζεύτηκαν πολλά ονόματα γι' αυτό που λέγανε "Όσα φάμε,όσα πιούμε κι όσα αρπάξει ο κώλος μας".Κατέβηκε ο βλάχουρας από τα Βαρδούσια,η Μαρία από τα Σάλωνα,σου πετάει είμαι π.χ. Μετροσέξουαλ ,που το ξεσήκωσε από καμιά κουρελοφυλλάδα του Κωστόπουλου,και νοιώθεις σαν τον Ε.Τ. want to go home.




Και να πεις ότι πάω κάθε Κυριακή πρωί στο πρόγραμμα του Άνθιμου,όπως η Έλλη που είναι της ίδιας κλάσης με το αντιτορπιλικό και είμαι εκτός εποχής...


Ο Γιώργος ,γνωστός, κάτω από τα 30,συντηρητική εμφάνιση,νόμιζα το ορθίως κοιμώμενο ζώον,πως τα είχε με την ξανθιά.Για τέτοια αντικερί σου μιλάω κουβαλάω στο μυαλό,ώρες-ώρες.Εντάξει,δεν ήταν και ο πιστός,αλλά στο πνεύμα της Αντισχέσης ανταποκρίνονταν.Σαν την βίδα που έρχεται και εφαρμόζει στο παξιμάδι.Ο Γιώργος, η βίδα.


Να λέμε όμως τα σύκα, σύκα και τον Ρώμα, Ρώμα,ήξερα πως ήταν όπως  ο Δημήτρης,ο γιατρός,εξαίρετος επιστήμων,δηλαδή για να σου δώσω να καταλάβεις 9 μηνών έγκυο της έβγαζε διάγνωση για ουλίτιδα,με λίγα λόγια ο Γιώργος είναι bi.


Εδώ συνιστάται η ταχύρρυθμη εκμάθηση παραδοσιακών χορών με έμφαση στο χαρακίρι,έστω κι αν δεν είναι χορός.Το bi είναι αποφόρι της αρχής του 2000.Νέα δεκαετία. Εverfuck το λέμε τώρα.Αηντε κουνήσου χελώνα και μάθε,προσαρμόσου.


S.O.S


Διαφορές αναμέσα σε bi & everfuck :


Ο Δημήτρης ως bi ήταν με τα φεγγάρια του,ή ό,τι του γυάλιζε,που στην τελική δεν το λες και κακό.Ο Γιώργος,ο everfuck,ναι ρε στούρνο,είναι το καινουργές μοντέλο της Αντισχέσης.(Για την Αντισχέση πας στην Tsaousa,Fucking Victims,κι εδώ επίσης,μετά,στο What I was Fucking Thinking)


Toν Everfuck θα μπορούσες να τον κατατάξεις ελαφρά τη καρδία στην στήλη :Ο,τι κινείται,οτιδήποτε αναπνέει. 


 W R O N G !


Λάθος , λάθος.O Everfuck είναι ο bi του σήμερα,η εξέλιξή του,ένα παρακλάδι της Αντισχέσης,πες το συνιστώσα αν θέλεις να 'σαι προοδευτικός.
Ακόμη και η εποχή : "Έχω A.I.D.S. ,ε,και τι έγινε?" είναι σαν το μαλλί της Διαμαντοπούλου.Aπό την Κρητιδική περίοδο.


To πρώτο βήμα ήταν και είναι "Αν δεν τα κάνω τώρα στα ντουζένια μου πότε θα τα κάνω?Οταν θα χρειάζομαι Viagra για έχω οπτική επαφή με το πουλί μου?Οταν ο κώλος μου θα καταντήσει Μαύρη Τρύπα και θα καταπίνει πλανήτες?"


Εννοείται πως έχει ενσωματώσει όλα must του metrosexual,διότι υπάρχει και μια εικόνα, και η προβολή της εικόνας μετράει. 


Άλλη σημαντική διαφορά είναι πως ο Γιώργος,ως Mr Evefuck κάνει τις εξετάσεις για τον HIV,όπως οι γριές που πάνε καθημερινά για να μετρήσουν την πίεσή τους.


Η αντοχή,βασική.Καθημερινά.Συνεχόμενα,ασταμάτητα.Με εναλλαγές ρόλου.Σαν τσίρκο του sex σε περιοδεία!Σαν παρτούζα με δόσεις!Πάντα συνειδητά,αδίστακτα,ακόρεστα,αλλά με φόβο για πάσα ασθένεια από κόρυζα κι χλαπάτσα έως καταρράκτη και φυσικά Α.Ι.D.S. και όλα τα παραφερνάλεια.




Τέρμα οι straight,gay,αγορίτσια,λεσβίες,bi etc.Όλα σ' ένα, ΕVERFUCK.
Kαι αυτονόητο πως υπάρχει και το αντίθετο ως έννοια και πρακτική.Το πολύ-πολύ απλό : NEVERFUCK.

*Στην πορεία ανακάλυψα κι άλλα ονόματα Everfuckερων..Που στο διάολο με διακτίνισαν?

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος14/1/11 5:05 μ.μ.

    Πλάκα μας κάνεις?
    Ευχαριστώ πάντως γιά το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ