27.1.11

Οταν το 3% παίρνει τα 3 μας.

Μια φορά κι ένα καιρό ήταν μια καραμέλα κόκκινη-κόκκινη και άρεσε σε πολλούς να την πιπιλάνε.από το ρούφα-ρούφα έγινε πιο ροζ και από τα σάλια έσπασε και έγινε πολλά κομματάκια.

Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένα Κ.Κ. κόκκινο-κόκκινο και είχε ωραίες ιδέες και είχε πολλούς ψηφοφόρους.Μετά έγινε ροζ και ένα κομμάτι του,ο Συνασπισμός,που ήταν επίσης της μόδας έφτασε να έχει 17%,θεωρητικά.Πήραν τα μυαλά του(τα ποιά?) αέρα,και κατέληξε να'ναι τρεις και ο μπούφος.Τρεις με 4 διαφορετικές απόψεις.

Αυτό σημαίνει να'σαι προοδευτικός,να μη τα βρίσκεις ούτε με τον εαυτό σου.Να αμφισβητείς αυτό που βλέπεις.Να βαφτίζεις τον ελέφαντα,τσιουάουα.
Να γκαρίζεις και να αφρίζεις,όταν σε φτύνει το σύμπαν.Να μη μπορείς να δεις,πως στραβά αρμενίζεις.Να σου φταίει το παγόβουνο κι όχι εσύ που έβαλες πλώρη ντουγρού κατά πάνω του,επειδή ήθελες παγάκια για το 12άρι ουίσκι σου.

Κι όσο σε απορρίπτουν,τόσες μεγαλύτερες παλαβομάρες να λες,μπας και μαζέψεις πελατάκια και έρμα ψηφαλάκια,σε ένα τόπο που οι άνθρωποί τους έχουν σιχαθεί,όλες τις μπουρδολογίες,που τις ξέθαψαν από τη εποχή των λουλουδιών.Μπλα-μπλα-μπλα.Πολύ σάλιο.σαν τους γυμνοσάλιαγκες.

Ποιος άραγε,είχε την ευτυχία να συναντήσει ένα του Συνασπισμού?Από οποιαδήποτε συνιστώσα,που παρειπιπτόλντως πρέπει να' ναι περισσότερες κι από τις στάσεις του Κάμα-Σούτρα.Τρελό γαμήσι.

Μαζέψανε τους τρελούς του κάθε χωριού,πήραν ένα δήθεν ωραίο χαμόγελο και τώρα που οι φάπες-αναπόφευκτες-πέφτουν χαλάζι,πιο πολλές από τις μαλακίες που αμολάνε σαν πορδές,έχασαν την μπάλα.Από το άπειρο κλανίδι τους ήρθε θολούρα  και κουτουλάνε σε ντουβάρια,Αλαβάνους(το ένα και το αυτό) και παίρνουν τσιμπούκια σε πόμολα και θερίζουν κουραδοθύελλες για να μη χάσουν τη θεσούλα τους,όπου κι αν είναι αυτή-κυρίως και περιέργως στο δημόσιο-που τόσο πολύ το μισούν αφού είναι το κατεστημένο,το καταραμένο.Και γίνονται κι άλλα κομμάτια.

Νοιάζονται για τον συνάνθρωπο.Βέβαια.Αν παράδειγμα είναι  ένας άστεγος,πολύ-πολύ ευχαρίστως του παραχωρούν αβίαστα τον χώρο τον δικό ΣΟΥ.Μακρυά απ'ότι όμως ανήκει σ' αυτούς.Αυτά είναι δικά τους.Εδώ το αυτονόητο βολεύει στην λογική τους καί τέλος.

Παλιά αγαπούσαν Μπουτάρη.Τώρα που είπε 2 λογικές παρόλες και ξέκοψε,Απα-πα-πα-παράδεκτος.

Πόσες φορές είδα,σήμερα, νέους ανθρώπους, που κάποτε τους υποστήριζαν-να τους παρακινούν,να πάρουν τα βουνά και να αυτοκτονήσουν.Αλλά να πάρουν τα βουνά.Όχι εδώ,ανάμεσά μας.Καθότι είναι επικίνδυνοι και θα αρχίσουν να ντουφεκάνε αβέρτα,οποιοδήποτε κεφάλι,σημαδεύοντας δήθεν το δικό τους και "Συγνώμη,αστόχησα".

Ένα κρύο ανέκδοτο ήταν και κράτησε πάρα πολύ και άει γαμήδια.Ένα του κώλου ανεμομάζωμα που έχει τη  παγκόσμια πρωτοτυπία η αρχηγός του,μόλις την τρώνε οι άλλες ύαινες να τρέχει στο Πα.Σο.Κ. και γίνεται πιο... κι από τους ίδιους τους Πασόκους που δεν την πάνε μία.

Η Δημοκρατία του 3% με το ζόρι κιόλας,που θέλει να καπελώσει τους υπόλοιπους.Που πα ρε Τσίπρα κατακαημένε,που πα? Η να πω Tsipras Go Home?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ