15.1.11

Τυνησία VS Βαθύλακκος,σημειώσατε από τα 2 από τα 3.

Δύσκολες εποχές για πρίγκιπες έως περιπτερούχους.Όλες οι χώρες από Η.Π.Α. έως το αγαπημένο Μπουρούντι γουστάρουν ένα κλύσμα από το Δ.Ν.Τ.
Φυσικά τη σημαία της οικονομικής ξεφτίλας σηκώνει περήφανα η Ελλάς (Ελλήνων Κοπριτών).Όλους τους σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν.Στο κουδούνι της εισόδου γράφει :"I.M.F Macht Frei".Οι φούρνοι δουλεύουν στο φουλ και  γίνεται ήρωας ο γαμπρός του Σαββατοκύριακου,Απόστολος Γκλέτσος,δήμαρχος Στυλίδας-ακόμη δεν ξέρω που είναι-έκανε τσαμπουκά με τις μπάρες στα διόδια.Αντίσταση και εξασφάλισε την ισόβια εκλογή του,όπως ο Ζοροπεριφεριάρχης.Αντίσταση και στον πούτσο μας φιόρα και πέριξ κολίμπρι.

Στην Τυνησία,που εμείς κάτοικοι της Γελοιάδας, δεν χαλαλίζουμε ούτε πατημένη κουράδα για πάρτη της,καθότι εκεί και Αραπάδες ζούνε και Αφρική είναι,ούτε Ευρώπη και στον Δυτικό κόσμο ανήκουν,ξεσηκώθηκαν γιατί τους αύξησαν τις τιμές σε βασικά προϊόντα.Και η κυβέρνηση που δεν έχω την εντύπωση πως είναι Σοσιαλιστική,πήρε άρον-άρον τις αυξήσεις πίσω,και μετά ο επί 23 χρόνια πρόεδρος την έκανε με αεροπλάνο.
Αλλά έχουν κανάλια να δείχνουν τον νταβραντισμένο,που μασάει μπάρες?Οφ κορς νοτ.Είχαν όμως όπως εδώ μια κυβερνητική δυναστεία,τάλε κουάλε.


Εδώ είμαστε στο πνεύμα της Σαλλλονίκης.      ΧΑΛΛΑΡΟΙ.      Ναι για.


Έβλεπα σήμερα στον κήπο έξω από Εμπορικό Κέντρο το Γυμνάσιο Βαθύλακκου.
Καμιά 50αριά τσογλανάκια να γράφουν στα καυλόσπυρα τους,τον ένα και μοναδικό φιλότιμο καθηγητή τους που μάταια πάσχιζε να τα συμμαζέψει.Οι υπόλοιποι,καθηγητές/καθηγήτριες,απλά το 'λιαζαν.
Παρατηρούσα ένα σχολείο να  μπουκώνεται με χάμπουργκερ,να ρουφάει Κόκα-Κόλα.Και σακούλες.Πολλές σακούλες.Πολύχρωμες.Το τι αηδίες μπορεί να αγόρασαν,δεν τόλμησα να δω.

Η εκδρομή,θα 'χε χαρακτήρα εκπαιδευτικό φαντάζομαι.Να διαιωνιστεί η ηλιθιότητα.Να μάθουν να τρέχουν κοπαδηδόν,αλλαλάζοντας,από βιτρίνα σε βιτρίνα,πληρώνοντας όσο-όσο για γυαλιστερά μπιχλιμπίδια.Και στη συνέχεια αφού έχουν γκώσει στην χοληστερίνη,να ρεύονται σαν ιπποπόταμοι.
Ευτυχισμένοι οι γονείς.Πήγαν τα βλαστάρια τους στην πόλη,ξέφυγαν από το χωριό και είδαν το MALL.Οι καθηγητές,έκαναν τα ψώνια τους και δίδαξαν στα παιδιά πως να καταναλώνουν.
Το Υπουργείο Θαυμάτων της Άννας Διαμαντοπούλου,θα λέει πως συνδέει το σχολείο με την κοινωνία και τη χρεοκοπία με την κωλοτρυπίδα της Ντούβλη,που φιγουράριζε σε αφίσα, στην γωνία του Εμπορικού Κέντρου.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει.Δεν μας καίγεται καρφί για μειώσεις αποδοχών και αυξήσεις τιμών,ανεργία.Άστους τους Τυνήσιους να επαναστατούν για αξιοπρεπή ζωή.Εδώ είμαστε στον πολιτισμό,"Όλα Ισωμα".Και στον πάτο μας η μπάρα του Γκλέτσου,που είναι και ωραίο παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ