26.3.11

Μπουταρονίκη

Άνοιξη.επιτέλους και ευκαιρία να καβαλήσω το καινούριο μου ποδήλατο,το προηγούμενο είναι μάλλον στην συλλογή των γκασπαζάδων που καθαρίζουν τις σκάλες.

Ήλιος,σχετική ζέστη,ότι πρέπει.Βόλτα στο κέντρο και μικροαγορές.Ομολογώ,πως σε γενικές γραμμές δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα με τους οδηγούς των αυτοκινήτων.Ίσως γιατί κι εγώ σαν οδηγός προβλέπω,ως τώρα,τις τυχόν παλαβές κινήσεις τους.Το ίδιο δεν θα έλεγα πως τα καταφέρνω με τους άλλους ποδηλάτες,με τις μηχανές και χειρότερα με τους πεζούς.Εκεί γίνεται κάτι σαν τις ταινίες της Τζούλιας.Όποιος προλάβει  το χώνει,το ποδήλατο ,το παπί του ,την χοντροπόδαρα του.

Και που λες κυρ-δήμαρχε,είχα από πέρυσι να χρησιμοποιήσω τους ποδηλατόδρομους,έργο του πρώην μαλάκα.Γιατί μη χαίρεσαι,έτσι θα σε πουν όταν θα φύγεις νύχτα,όπως ο άλλος.Που τον άλλον τον λέγαμε μαλάκα και στη διάρκεια.Το κακό είναι να μην αρχίσουν τα πρωτοβρόχια από την αρχή.Κι εσύ το ξεκίνησες με τσουνάμι,που είναι,τότε πολύ κακό.

Για να λέμε και του Τζέφρυ το δίκιο,και οι ποδηλατοδρόμοι,έτσι που έγιναν σαν το μουνί της Ντούβλη είναι.Υπερτιμημένοι.Αλλά τουλάχιστον έχεις κάτι να γαμείς και να πορεύεσαι.Ξέρω,"Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν",το εμπέδωσα.Εντάξει ξέρω πως,ας πούμε,έγιναν να μην τους πατάνε,τα διαχωριστικά δεν είναι πολλά στη θέση τους και πήγαν τσάρκα,η άσφαλτος δεν είναι αδιάβροχη και ξεκόλλησε και πήγε τσάρκα με τα διαχωριστικά.

Και βέβαια θα πεις,"Δεν μας πηδάς κι εσύ και το ποδήλατο,το γρύλο σου και όλα τα ιγκουάνα του Δαρβίνου!".Και να πάω πάσο.Ξέρεις όμως πως υπάρχει το "αλλά",λέξη χρήσιμη να κάνεις τον άλλον πατημένη πατσαβούρα με το που την πεις.

Να σου πω,αν έχεις τελειώσει τις προετοιμασίες για το Gay Pride,θα φέρεις κόσμο να δει,τα σκουπίδια που έχουν κάνει την κάθε διαδρομή,ανάβαση της Σκουπιδώνας?Εντός,εκτός και επί τα σκατά,σε ποδηλατόδρομους,δρόμους,κολώνες,δέντρα.Παγκόσμια πρωτοτυπία να σε χαιρετούν από ψηλά,σακούλες,αφίσες,παλιοκαιρισμένα πανώ,Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες με πλούσια επικάλυψη σκόνης και όλα μαζί σαν ξεχειλωμένος πάτος.Και μπορεί να μη το περίμενες ούτε κι εσύ,αλλά βγήκες δήμαρχος.Κι α δεν έχεις αρκετά σκουπιδιάρικα,βάλε κοτσαδόρο και τρέηλορ στην Lancia,και μάζευε.
Και τώρα που "έστειλες",όλους τους αγαπούληδες από το TV100,΄πως θα καλύψεις το happening?

Και σου ΄χω κι άλλα.Πολύ πατημένο περιστέρι.Κανονικά αυτά τα κουτορνίθια πετάνε.Τώρα πως κατάντησαν road-pizza,δεν μπορεί να το εξηγήσει ούτε ο Κωστόπουλος,που όλα τα ξέρει.

Επίσης να ρωτήσω,η Δημοτική Αχρηστυνομία,ξύπνησε από τη χειμερία της νάρκη?Tα περιπολικά τα βλέπω έξω από τα κεντρικά,διπλοπαρκαρισμένα.Οι Ροζαλίες με το ποδήλατα που χάθηκαν?

1 σχόλιο:

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ