2.4.11

Φουλ στους Φουλς.

Μπλάβο,μπλάβο,μπλάβο.


Στις υφυπουργούς που βγαίνουν στα δελτία ειδήσεων για να ανακοινώσουν σημαντικές αλλαγές στην Παιδεία και ευχαριστούν ανά 2λεπτο (σαν διάρροια με ωρολογιακό μηχανισμό) την Στάη για την φιλοξενία.
-Μανδάμ,το μαγαζάκι είναι δικό σας,το λένε ΝΕΤ,και δεν χρειάζεται να σας το μάθει,να σας το πει η παρουσιάστρια.Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων είναι,στο λέει,η Στάη.Που ντύθηκες με τα "καλά" σου,τα πράσινα,τα βελούδα,σαν έκθεση κουρτίνας.Αν έχετε τόση κάψα για την αυτοπροβολή της αναπαλαίωσης της Παιδείας και εσάς της αηδίας ο Σειρηνάκης κάνει,πάλι,Casting!

Bravo,στο παλικάρι που μοιράζει μηνύσεις αβέρτα,και βλέπει παγκόσμια συνωμοσία,διότι τα καζανάκια παγκοσμίως βγάζουν μία μόνο νότα.Είναι ρατσισμός!
Που υποστηρίζει τα δικαιώματα της αριστερόχειρης αδελφής κατά των αμφίχειρων.

Που νοιάζεται για την προστασία και ενημέρωση του κοινού  για το A.I.D.S. με την επιδοτούμενη(?)από το κράτος ΜΚΟ του,και ταυτοχρόνως διατηρεί συγκαλυμμένο πολυτελές μπουρδέλακι.

Που νοιάζεται για τα δικαιώματα των γειτόνων,κι ας θέλουν να μας πιουν το μεδούλι μας.Που διαφέρει από την Ελένη Λουκά?Μαζί ξεκίνησαν την καριέρα τους από το New Channel,στις ίδιες εκπομπές.Την μια μόνο βάφτισαν γελοία.

Που όπου κάτσει κι όπου βρεθεί σκυλοβρίζει,αστυνομικούς,κράτος,αλλά όταν είναι να κάνει τις μαλακίες του,τρέχει σε αστυνομικό τμήμα,διαμαρτύρεται  όταν τον καπλαντίζουν στις γρήγορες,και τα 'χει αρπάξει χοντρά από το σύστημα που παλεύει,από θέση υπουργικού συμβούλου,κομματικού συνεργάτη,ΠΑΝΤΟΤΕ επί πληρωμή.

Στην Ποπ Σταρ,με τις απόλυτες συνεντεύξεις,την συγκρατημένη ζωή στο σεξ τόόόόσα χρόνια τώρα.Οι ενδιαφερόμενες ας σπεύσουν.Με τους άντρες (τους)τελείωσε.Ξεκίνησε τις γυναίκες.Ποιά να 'ναι η διαφορά της γελοιότητας της από την Θώδη?
Ότι η κακομοίρα Έφη,ξέρει πως παλάβωσε.Η δικιά μας δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.Ούτε με την ηλικία της,αν την θυμάται.

Ένα παράσημο ακόμη στην ανεπιτυχώς ταριχευθείσα,με τις σειρές  από πέρλες και όμορφα συνολάκια στην καμπούρα της.Με την Ι.Χ. δική της Μ.Κ.Ο.,που απολύει τις κακοπληρωμένες υπαλλήλους,αφού της έχουν κάνει τη δουλειά.


Ένα φάσκελο στην Μουρλή,με την,άλλη,Μ.Κ.Ο.,που προσλαμβάνει από το κρεβάτι του κολλητού της,το αγοριτσάκι του.Παρέχονται,δωρεάν εισιτήρια(αεροπορικά,ξενοδοχεία,κτλ) στο τελικό της Eurovision,όλα με έξοδα του Ελληνικού δημοσίου.






Συμπαράσταση στον αριστερό φραγκοσφίχτη,που ηδονίζεται μόνο που μετράει όλες που έχει πάει.Πορείες.Σαν διαγωνισμός είναι.Κι αν κερδίσει,θα πάρει την απόσπαση στο γραφείο της τρελλοκοτσιδούς βουλευτή.




Συγχαρητήρια,στην Τζούλια,που παρκάρισε τη ροζ Porche της,στο parking της Βουλής.Κάνει πρόβα.Προσεχώς και βουλευτής.









Η εθνική ξεκαρφώστρα-αρραβωνιαστικιά,είναι απασχολημένη,παρακαλώ,αρραβωνιστείτε αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ