10.4.11

Εκτακτα Ιπτάμενα Αντικείμενα

Και που να ξέρω εγώ,πως με το που θα ανοίξω την εξώπορτα της πολυκατοικίας τι θα συναντήσω.Τηλεόραση δεν ανοίγω,φοβόμουν πιο παλιά τι θα δω,τι θα ακούσω.Ούτε για  την πρόβλεψη του καιρού δεν κάνω τον κόπο.Ξέρω πως θα 'ναι πάντα,ο κακός μας ο καιρός.Πιάνω το πόμολο να ανοίξω.Ίσα που έχει ανοίξει η κωλόπορτα 2-3 εκατοστά,κι ακούω ένα βουητό,λες και έχει κλάσει ο κρυολογημένος Πάγκαλος.Κάνω μερικά γενναία βήματα.Πότε να είπαν για τους αγέρηδες?

Ο ουρανός και μεγάλος και γαλανός και όποιο χρώμα τραβάει η μύξα σου.Χάρη στο Μπουνταλοδήμαρχο,είχε όλα,μα όλα τα χρώματα.Όλα τα σχήματα.Θένκιου,βρε!Ότι δεν μάζεψαν τα σκουπιδιάρικα το τελευταίο διάστημα,τα πήρε ο αέρας,κι αφού έμαθαν να πετάνε έπεσαν στη θάλασσα,ή πήγαν βόλτα Κατερίνη,στην Σκιάθο,στην Αλόννησο βρήκα το παντελόνι σου.

Nα... ρωτήσω και κάτι,αφελές.Τόσο καιρό που το μάζεμα των σκουπιδιών,όταν γίνεται εφόσον οι πλανήτες είναι ευθυγραμμισμένοι,τα τέλη τα πληρώνουμε κανονικά?Σαν τις,ας πούμε,καλές μέρες?Οι υπηρεσία (μας)δουλεύει,ή υπολειτουργεί,εμείς τα ακουμπάμε κα-νο-νι-κό-τα-τα,ε?Βρέξει,χιονίσει τη χωματερή στην κασίδα μας.

Και κάτι τις ακόμη.Έχει σχέση με αέρα.Όχι αυτόν που φυσάει.Τον άλλον που πήραν μυαλά,κώλοι,ή μυαλά του κώλου, στην παραλιακή.Ναι,για τα νυχτομάγαζα λέω.Που διπλοπαρκάρουν οι βλαχογκόμενοι και τυροπουτσοκλέτες τ' αμάξια τους,επί της Βενιζέλου παράδειγμα.Μη τους πέσει μακρυά και περπατήσουν.Φροντίζει το κατάστημα.Με παρκαδόρους με στολή.Στο δημόσιο δρόμο,τον κεντρικό.Κι έρχεται και σφίγγει η κυκλοφορία,τέτοιο σφίξιμο ούτε 20άρας κώλος.Ωραία εικόνα.Σαν την ζωοπανήγυρη,με τις βο'ι'δάρες στα stands.
Μ' αρέσει αυτός ο δήμαρχος,έχει άποψη.Γύρω-γύρω όλοι,μη χαλάσουμε της πούτσας το χαβά,του κάθε λογής γαμιόλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ