3.9.11

Bitch Barcode

....H συνέχεια
Αφρούλες Λυσσαρίδου ήταν η αρχή.Το είχα υποσχεθεί.Λόγω πνευματικής ύφεσης,μετά από πολύ αυτοψυχοψάξιμο,το επιτούργημα με τα κορίτσια που πλασάρονται ψηλά στη κατάταξη.

Η Σούλα

Έχει, ότι κάνει να ξεχωρίζει, ανατομικά,μια γυναίκα,αλλά σε λάθος αναλογίες και λάθος θέση.Μικροβύζω με μεγάλο βρωμόστομα.Φρύδια ζωγραφιστά,γιατί τα από φυσικού της τα 'καψε κάνοντας καφέ.Με 2 λόγια ο κώλος στην θέση της μάπας.Χοντρή μπουρδελοκατσαρόλα και 100 χρόνια πίσω απ΄τις γελάδες, στο ντύσιμο.Στο μυαλό, 10.000 "Λεύγες υπό την Θάλασσα" ("Τί είναι λεύγες?Το δέντρο?"),ακρίβως στο επίπεδο νοημοσύνης του ντόπιου βόειου.Η γνώμη της πρέπει να ΄ναι σεβαστή.Άνθρωπος είναι κι αυτή.Σχεδόν.

Αγαπάει Πετράκης,και Πετράκης καπλαντίζει Σούλα.Β' ημιχρόνιο,Σούλα κυνηγάει Πετράκης.Μετά,αγαπιούνται,πηδιούνται,πάνε "Σούπερ",και τρώνε.

(Η αγιογράφησή της σε 2 μέρη,"Του Χαλβά το Πήδημα"  "Ο Αδάμ και ο Εδέμ",εδώ,σε παλιότερες γλυκές θύμησες

Η Σύρμω

Από Κορνοφωλιά Έβρου.Με σπουδές στην πόλη.Διορισμός.Γάμος,παιδιά (αυτά τα περνάμε στα γρήγορα).Όλο δουλειά,κρεβάτι-στο τσακίρ κέφι με το στεφάνι-και εκκλησία.Γνωστή και σαν Χαμηλοβλεπούτσα.Και ας έχει καβαντζάρει τα 50,με τα μίνι του τάδε,παπούτσια του τάδε,και όλα γενικά,από κάποιον μπήξε της.Τα ξέρει Ο-Λ-Α.Αρκεί να της πει κάποιος, τί λέει το έγγραφο,τί ζητάει,πώς γίνεται και τα καταφέρνει μιά χαρά, χώνοντας τους πάντες να κάνουν την δουλειά της.Εκτός από τα δύσκολα,π.χ. να βάλει σε μια συσκευή την μπαταρία,που ζητάει να το κάνουν άλλοι.

Βάλτην σε γραφείο,αυτή και μετά ο εαυτός της.Σε χρόνο μηδέν,δεν θα μιλιέται ούτε με τον αυτόματο τηλεφωνητή.

(Αυτό είναι ένα δείγμα,σε ένα πόστο και απαντάται σε όλα εκτός από του πρωθυπουργού...σ' αυτή την χώρα)


Η Νικολέτα & η Βιβή

2 στριμωγμένες.Δεν θα τις πειράξει αφού είναι φίλες,προς το παρόν.Ανήκουν στην ίδια κατηγορία : χυσονεροχυτής.

Η Νικολέτα στα 40,γεννήθηκε,έξω,άρα αυτός ο τόπος την αδικεί.Παντρεμένη,χωρισμένη,με την μάνα της σκοτωμένη και 1 παιδί.Σπούδασε τραγούδι και δεν την λες κακή.Γράφει,και γενικά αναμασά ότι δει σε ταινία,σήριαλ.Τελευταία,μάλλον το' χει ρίξει στις τσόντες και μιλάει κοπιάροντας τους διαλόγους.Γνωρίζει από ψυχολογία και μανιπουλιάρει την Βιβή, που χρησιμοποιεί σα δόλωμα.Αναλύει τους πάντες και στην προσωπική της ζωή τα' χει κάνει χαλιπουταναριό.

Η Βιβή,ούτε καν 30.Επίσης εισαγόμενο προϊόν.Δεν την λες άσχημη,όμως  σταματάς εκεί.Σπούδασε σε δραματική σχολή,σε εργαστήρι φωνητικής,σχολή μάρκετινγκ,ως τα 23 και δεν τελείωσε τίποτα.Και φυσικά δηλώνει πως έχει ταλέντο και μυαλό.Η αγαπημένη της φράση,"Για τον πούτσο",που συχνά δοκιμάζει σε όλα τα μεγέθη,χρώματα,σχήματα.Ηλικία αδιάφορη, γιατί δεν έχει θέμα.Όσα δεν προλαβαίνει τα μαζεύει η φίλη της,η αχρηστομαζώχτρα.Η αναζήτηση του σπόνσορα συνεχίζεται,γιατί, μεταξύ μας τώρα,πόσο να φτουρίσει ο τωρινός.

2 σχόλια:

  1. καρμπον η Συρμω! θα την αναγνωριζα ακομη κι αν τη βαφτιζες Αρεθουσα. Ξέχασες ομως το σουπερ έξτρα, να γίνεσαι σύμβουλος φυσικών (π.χ.) έχοντας διδακτορικό στην ..αρχαιολογία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/10/11 1:49 μ.μ.

    Spermatozoario είπε...
    Εσύ κάτι ξέρεις.Αλλά η ρουφιάνα είναι αγαπησιάρα,ας αφήσουμε μερικά απ'έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ