27.9.11

Σάπια Μίλα.

Όλα τα φρούτα σε ρεπροντουξιόν.Σταφύλια περσινά και ξινά.Καρπούζια μάπα.Και βέβαια,σάπια Μίλα.Όλα αυτά κανονικά πάνε για κομποστοποίηση και ΄χεις φίνο λίπασμα.

Εκτός αν μιλάμε για το Star,το κανάλι-νεκροταφείο ελεφάντων.Στο κανάλι της Μαλελίας,ο κατιμάς,τυλίγεται σε πολύχρωμο χασαπόχαρτο και κάνει εκπομπή.

Μίλα.(Mila mou vromika).

Το concept,βασίζεται σε παραδοσιακή ζουγραφιά.Η βάβω μπρος το τζάκι,να λέει παραμύθια και ν΄αμολάει κλανιές,από την μία πλευρά, κι απ' την άλλη τα εγγονάκια με πλεξούδια,να ακούνε.

Κρατάμε τη γιαγιά,τις πλεξούδες,και τις κλανιές.Βάζουμε τραπέζι πανελιάρικο,κάμερες.Βάζουμε επίσης σκηνοθέτη να παραμυθιάζεται πως κάνει τέχνη.Τέλος τ' αγγόνια αντικαθίστανται με κοινό,που χωνεύει σα βόας το μεσημεριανό του.

Δείγμα για το Πάνελ.*

Τέρμα αριστερά,ξανθιά,αγνώστου νοημοσύνης,με κοτσιδάκια.Μιλάει σαν καρτούν.Λέει πολλά,αλλά δεν βγάζεις νόημα.Είναι η ζωντανή δηθενιά της χαριτωμένης.Το βασικό προσόν της είναι πως φοράει κοντή φούστα.

Πάμε δεξιότερα.Η Σοφία Βόσσου.Βλέποντάς την σου 'ρχεται στο νου η Γιουροβιζινική επιτυχία "Θα' ναι σα να μπαίνει η Χάρυβδη".Ήταν μπριόζα στα 90ς,όμως αυτά τα' χουμε αφήσει πίσω εδώ και 20 χρόνια.Και της φαίνεται.Ερώτηση : γιατί 1 κότσος μουλτικουλέρ?

Πιο δεξιά.Η Σάννυ Μπαλτζή,έξυπνη,φραγκάτη και φευγάτη γκόμενα.Εδώ υπάρχει η απάντηση στο "γιατί" την έκανε την κουτουράδα.Θέλει να γίνει κι αυτή φίρμα,αφού έκανε "ανθρώπους",πολλούς με τα τραγούδια της.Δεν τραβάει όμως και θα' ναι η πρώτη αποχώρηση,απ'την αταίριαστη παρέα.

Κι άλλο δεξιά.Η ντε και Gala ξανθιά,Μαρία Σταματέρη.Είναι η πιο ευτυχισμένη,αφού βρέθηκε στην τηλεόραση χωρίς κανένα λόγο και εξακολουθεί τη ροζ καριέρα της,εξίσου αναίτια.Σαν τηγανισμένο πατατάκι,μαυρισμένη,με υπερλεύκανση οδοντοστοιχίας πήρε όλα τα μπότοξ.Απλά πιάνει χώρο δίπλα στην

Τάτι.Παλιά Τατιάνα στο κουρμπέτι.Η όμορφη Στεφανίδου,που πρόλαβε την Σταματέρη,έστω και κάτι ψιλά,σε μπότοξ.Πάντα είχε γατίσιο μάτι,αν κι οι μποτοξιές την κάνουν να μοιάζει σαν την κεντρική παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων, στο Πεκίνο.Θα αρπαχτεί με Βόσσου και Σταματέρη.Την χαζή,άγνωστη ξανθιά,την τρώει για ορεκτικό.Πήρε μαζί της άλλες 4 για να ρίξει το φταίξιμο όταν μπατάρει η βάρκα.

* Ευχαριστώ τον Μάκη για την ιδέα.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ