28.10.11

28η Οκτωβρίου 2011


Όλοι μίλησαν.Και τις πρώτες στιγμές ακούστηκαν οι πανικόβλητες δικές τους φωνές.Με κροκοδείλια δάκρυα στημένοι μπροστά στις κάμερες.Πιάσανε τα τηλέφωνα.Γραπτές ανακοινώσεις.Δηλώσεις.Είδα ακόμη και αναλύσεις σε μπλογκ.Για το πόσο,στην Θεσσαλονίκη αρχικά,και μετά σε όλη την χώρα"αμαυρώθηκε"η 28η Οκτωβρίου.Και είναι βέβαιο πως μας έδειξαν και είπαν μόνο όσα ήθελαν να  δείξουν και να πουν.


2-3 ώρες μετά,κι ενώ ο κόσμος ακόμη καθόταν στις καρέκλες τους,άρχισε να φεύγει η θολούρα.Ακούστηκε πως κανένα κόμμα,δεν είχε την ευθύνη για την κατάληψη της Παραλιακής στην Θεσσαλονίκη.Όχι πως δεν ήταν μέλη του ΣΥΝ εκεί.Ήταν.Μόνο που ήταν απασχολημένα να ψάχνουν-μάταια-να πουλήσουν,έστω κι ένα φύλο της "Εργατικής Αριστεράς".Ήταν κι οι "Αγανακτισμένοι",μία τραγική μειοψηφία.Ήταν και οι "Ηρακλειδείς",δίνοντας ένα σουρεαλιστικό τόνο.


Κυρίως ήταν,άνθρωποι κάθε ηλικίας.Από παιδιά στους ώμους των πατεράδων τους,ως και ηλικιωμένοι με μπαστούνια(Το είπε και η Αστυνομία).Αυτοί "κατέλαβαν το οδόστρωμα".Η καταστολή δεν έγινε,όχι πως νοιάστηκαν για όλους αυτούς-έστω κι αν οι επίσημες ανακοινώσεις ήταν σε αυτή την κατεύθυνση-ΑΛΛΑ για να μην δοκιμάσουν το δικό τους "φάρμακο",αφού ήταν δίπλα.Τα κάγκελα που έστησαν σε περίμετρο, γύρω από την εξέδρα,δεν θα σταματούσαν τα δακρυγόνα.Ούτε οι Αστυνομικοί που ήρθαν να προστατέψουν την Θεσσαλονίκη από τους πολίτες της.


ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


ΑΝ είναι ο ΣΥΝ υπεύθυνος για τα "επεισόδια",γιατί δεν συλλαμβάνουν τον Τσίπρα?
ΓΙΑΤΙ δεν κλείνουν το μαγαζάκι του ΣΥΝ?
Ο ΣΥΝ,"διαχωρίζει τους Ελληνες σε εθνικόφρονες(Εννοούν το ΣΥΝ) και μη"?
ΑΝ γίνουν αύριο εκλογές,θα τις κερδίσει ο ΣΥΝ-ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΕΛΑΜΕ ΕΔΩ?

ΠΩΣ είναι δυνατό,να λένε πως διαδηλωτές ήταν Αριστεροί,Χρυσαυγίτες δίπλα-δίπλα?
ΕΧΕΙ δει ο Πρόεδρος,τί ακριβώς του καταμαρτυρούν?
ΕΧΕΙ ακούσει τί γίνεται,ή η μόνωση του Προεδρικού Μεγάρου,δεν επιτρέπει επαφή με τον αληθινό κόσμο?
Η Mercedes 500,είναι το όχημα,σε περίοδο κρίσης που μετακινείται ο Πρόεδρος?


ΠΟΙΟΣ έδωσε εντολή,να βρεθούν στην κεφαλή της παρέλασης,οι καταδρομείς,που χτυπούσαν με τα πέδιλα του σκι,πισώπλατα τον κόσμο? 
ΑΠΟ πότε μια διαδήλωση πρέπει να έχει τη έγκριση ΤΟΥΣ?
"Η Κοινωνία",που προσεβλήθη,που ήταν?Μήπως ήταν,μήπως,ήταν απέναντι από τις κλούβες?

Οταν τα ΜΑΤ,δεν τους προστατεύουν(από ποιούς?),αγελαδηδόν,εκτελούν χρέη παρκαδόρου προστατεύοντας τις λιμουζίνες τους,που άφησαν πίσω κατά την άτακτη υποχώρησή τους?

Γιατί μετακινήθηκε η θέση της εξέδρας,εντελώς τυχαία φαντάζομαι, προς την πλευρά  του Γερμανικού προξενείου και ποιά ακριβώς η σημειολογία?

Η "ιδιοποίηση Δημόσιου Χώρου" είναι σοβαρή καταγγελία,όταν το λένε οι πολιτικοί προς τον Ελληνα?

ΠΟΣΟ θράσος μπορεί να έχει μια κυβέρνηση,που ΠΟΤΈ δεν εξαντλεί την 4ετία ,να αποφασίζει για τα ΕΠΟΜΕΝΑ 20,τουλάχιστο,χρόνια?


ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ την ρεζιλεύουν,όσοι ανάξιοι καμώνονται τους σπουδαίους και στα δύσκολα,φεύγουν από την πίσω πόρτα.



"Ο Πρόεδρος είναι μέρος του προβλήματος.Συμπεριφέρεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα.Ηδη έπρεπε να είχε κάνει διαγγελμα απευθυνόμενος στους πολιτικούς""Θα δούμε χειρότερα"Γιωργος Καραγεώργης,Καθηγητής Α.Π.Θ.


Όταν ο  Μ.Γλέζος λέει πως η 28η Οκτωβρίου,το 2011,βρήκε ξανά το νόημά της
οι 300+1 κάθονται προσοχή,και ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΌ.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.tsantiri.gr%2Fkoinonia-kinimata%2Fvinteo-glezos-o-laos-apesire-tin-kivernisi.html&h=LAQFVV8f6AQGd1Hr4rl7N7DpPRHFsnsbSogdXsl8IGA1LUg





IΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24-ΙΩΝΙΑ
ΤΗΛ 2310 540 521 - 2310 784 924
e-mail : info@diesel-experts.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ