23.10.11

Δείγμα Δωρεάν,(MY Greek Subs)

Ένα,και,χρόνο άργησε.(Βρε μπας και άργησα,ΕΓΩ?Μήπως κυκλοφόρησε νωρίτερα και δεν πήρα είδηση?)Το έλαβα όμως,το Δείγμα Δωρεάν,διάρκειας 10 λεπτών.

4 ηθοποιοί και 5 χαρακτήρες.
2 ζευγάρια,δηλαδή το πρώτο από το 00:01,καίγεται.Και το άλλο στην υποψηφιότητα.Παίζει ping-pong στο μυαλό της πρωταγωνίστριας, με τις ανταύγειες και τις μπούκλες.






http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fvimeo.com%2F30957972&h=NAQHY86b2AQGcYLFeLBQBZxjr50xP_ec2YgGSWQr3NeCRZQ


Η 1 (+1) ομορφούλα,ξανθούλα σαν την Linda Blair,δαιμονισμένη με το πνεύμα του αόρατου,τέλειου άντρα-εραστή.Στο κρεβάτι με τρομπαρισμένο (κι εδώ έχει διπλό),τεκνό.Κι επειδή κοντός ψαλμός αλληλούια,σε συνδυασμό με το ταλέντο της ξανθούλας...όλα γίνονται μαντάρα αφού κτύπησε τον παιδαρά μεν,με σχέση με χοντρούλη δε,που συν όλα τ' άλλα (ο 3 Χ Large), του έχει βάλει τα 2 πόδια,48 νούμερο, σε 1 γοβάκι.Άτυχη,άτυχη,ένα τέτοιο παιδί θα 'πρεπε να 'χει πλάι της.Ώσπου να βαρεθεί.Ξανά

Ο καιρός περνάει.Τόσο γρήγορα,όσο και τα 7 χρόνια φαγούρας,ψωρίασης που είναι και ανίατη.Το φάρμακο το ίδιο,το απλικατέρ αλλάζει.Κάπου τον ψώνισε τον μπαμπουίνο,στο Ίντερνετ,έξω από το Hilton ενώ είχε διπλοπαρκάρει,στην έξοδο με τις κολλητές ανάμεσα στα ποτά.Λιγότερο γουάου από τον άλλον,που θα τρέχει ακόμη να εξηγεί,τί ήταν αυτό,που δεν ήταν αυτό,που νόμιζε ο υπερμεγέθης και με δική του υπαιτιότητα,ταρανδούλης του.

Κρεβάτι,πάλι.Με την εμπειρία της,βλέπει "Χημεία,Βιολογία" κι όλα τα μαθήματα από το Δημοτικό.Ίσως να σιγομουρμουρίζει,ήδη και το"Ησαΐα Χόρευε",από τα Θρησκευτικά.Από το αυτό μάθημα είναι και οι καμπάνες που χτυπούν,κιόλας.

Κουζίνα και τρώνε τον δεύτερο λουκουμά.Ο νάμπερ ουάν φαγώθηκε στην κρεβατοκάμαρα,όπου ο εγκέφαλός της τράβηξε χειρόφρενο.

Η γυναίκα του 2011,με ένα μακρόσυρτο "Ααααα!", σαν της Λωξάντρας(εικόνισμα του παραδοσιακού θηλυκού),κάθε φορά που φόρτωνε στα 1900, ή τον 21ο αιώνα η δικιά μας.Οι διαφορές μεταξύ τους,ακόμη αναζητούνται.Η σύγχρονη καταστρώνει σχέδιο,βάση δεδομένων.Ο ξενέρωτος,έχει καλή δουλειά-χρειάζεται ολόκληρη φράση για την περιγράψεις-αλλά σπίτι..μικρό.Σαν δείγμα.

Σαν Alien ξεπετάγεται από μέσα,η Κατίνα,που δεν εξορκίζεται,και βάζει στο χέρι του κινητό του.Κι άλλες καμπάνες και διπλάσια σήμαντρα.Η φωνούλα,γλυκιά μουρμουρίζει μέσα της α-στα-μά-τη-τα,και τώρα που διαβάζει τα μηνύματά του.Η Λωξάντρα σε πάλη με την Lara Croft σε σκηνή φονικού του Kill Bill.

Είναι μια φάση.Το πολύ-πολύ να το παραχέσει.

ΔΕΙΓΜΑ ΔΩΡΕΑΝ

ΚΛΙΚ κι ΕΔΩ
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fvimeo.com%2F30957972&h=-AQFh6R45AQH2uznbsKqmFuekHqx9WyN_FtZJ_7fV8SWx0g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ