22.10.11

Τί θ΄απογίνεις Yoga μου?



Σε στιγμές ησυχίας,παρέα με φωτογραφίες παλιές,παλιότερες με χρώμα που αρχίζει να ξεθωριάζει,αλλά και πιο πρόσφατες,κάνεις σκέψεις που έτσι και δεν έχεις αντιστάσεις, μπορεί να σου φύγει το μυαλό.

Και δεν είναι οι άνθρωποι που "έφυγαν",αγάπες που πρόδωσες και σε πρόδωσαν.Μαζί με τις εξωφρενικές μόδες,βλέπεις πως άλλαζε η ζωή.

Χαμόγελα σε παραλία,που μαζί με την παρέα έφτανες,μετά από ατελείωτο ταξίδι χορηγία του ΟΣΕ,στρίμωγμα στο κατάστρωμα,"Θέση Τουριστική",στο Να'ι'άς 1,ή το Παναγία της Τήνου.Προχωράς,και κάπου ποζάρει το αμάξι κάποιου "μπαμπά",ενώ πιο κάτω καμαρώνεις μπροστά στο αστραφτερό,πρώτο δικό σου.

Άπειρες εικόνες.Από το εξωτερικό και στο πλάι,σε κάποιες,τα τρόπαια των αγορών,σε πολύχρωμες σακούλες.


Πάντα το ίδιο χαμόγελο.Της ικανοποίησης.Μόνο που οι ανάγκες,σιγά-σιγά αυξάνονταν,για να φτάσεις στο ίδιο χαμόγελο.


"Ανάγκες"?
Ναι! Και τώρα που το λεωφορείο,μπαίνει ξανά στην ημερήσια διάταξη και το αυτοκίνητο έχει ρίξει άγκυρα,οι "ανάγκες" περικόπτονται,μόνο ηλίθιος θα 'σαι,να μην έχεις καταλάβει πως ήταν ένα σχέδιο,συστηματικό και πονηρό.Οι "ανάγκες" ήταν ένα κόλπο τους,για να θέλεις το "πιο πολύ".Να σε κάνουν να μοιάζεις ανεπαρκής αν δεν τα έχεις ή δεν τα κάνεις.Να τα βάζεις με το ίδιο σου το εαυτό.

Ξανά-ανακαλύπτεις,πως δεν είναι τόσο τραγικά μεγάλη η απόσταση στο περίπτερο.Προς τί το άγχος του διπλοπαρκαρίσματος για ένα πακέτο τσιγάρα?Περπατάς και συνειδητοποιείς μέσα στο 5λεπτο πήγαινε-έλα:
καπνίζεις πολύ,
υπάρχουν άνθρωποι που σου λένε "καλημέρα",αντί για την ανταλλαγή κορναρίσματος,
το σώμα σου έχει την στάση του καναπεδοκαθιστού Βούδα,
το μυαλό σου καθαρίζει από τις Λιαγκοβλακείες,Βισσικό Αλτσχάημερ,και λοιπές αηδίες στα δελτία ειδήσεων,
μπορείς να πατήσεις το OFF,κατάμουτρα,στη Γερμανού και να διαβάσεις ένα βιβλίο,
έχεις ταχύτητα βαδίσματος μεγαλύτερη από τον κάγκουρα με την Mercedes ή ΒΜW,που δεν τολμάει να ρίξει γκαζιά,με την τιμή της βενζίνης,
αντί να τα στάζεις στο γυμναστήριο,να λιώνεις για να χάσεις τα έξτρα κιλά από τα ποτά και τα μεταμεσονύκτια τσιμπούσια,μπορείς να τρως για 1 κάθε φορά,
να ξαναεκτιμήσεις το φαγάκι της μανούλας,και να δοκιμάσεις να τα'ί'σεις στον σκύλο της γκουρμέ αηδίες,(δε θα τις φάει,σου λέω).


Το παρόν μας,είναι στις παλιοκαιρισμένες φωτογραφίες,είναι το τότε.
Που ούτε μίζερο ήταν,ούτε στερημένο.







ΤΗΛ 2310 540 521 - 2310 784 924
ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24-ΙΩΝΙΑ
e-mail :
info@diesel-experts.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ