22.11.10

Μπερδέψαμε τα μπουτάρια μας.

Φαντάσου,τον Πύργο της Βαβέλ,τον Λαβύρινθο,τα μπλοκ στο Αουσβιτς,όλα σε 1 κατασκεύασμα,επειδή κτίριο δεν το λέει κανείς.Προϊόν ακριβοπληρωμένο,ενός μυαλού,που στο εγκεφαλογράφημα,η γραμμή είναι τόσο ίσια,σαν ψωλή  γκαυλωμένου 20άρη.΄

                           ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Έγιναν τα εγκαίνια στο τσακ-μπαμ,μη προλάβει ο επόμενος.Η δόξα όλη, η χάρη ανήκει στον Παπαγεωργόπουλο.Κάτι κωλοελιές,κάτι μίζερα παρτεράκια και πολύ τσιμέντο.Λαμαρίνα επίσης.Και μέσα οι τενεκέδες.

Κάτω μάλιστα από αυτό το αραβοτερατούργημα ,το Αλιεν στα υπόγεια του έχει και Πάρκιγκ.Και λες,άντε τσιμέντο-κι άλλο-να γίνει.Είναι τουλάχιστον λειτουργικό.

Τώρα που έχει καταργηθεί η γραφειοκρατεία του κράτους(και προσεχώς και το ίδιο το κράτος),5-15 χαρτιά θα τα χρειαστείς.Πας εκεί σαν κύριος,βάζεις το αμάξι σε χώρο άνετα,χωρίς το άγχος,που-πως θα παρκάρεις,τελειώνεις την δουλειά σου,κάάάποια στιγμή,και φεύγεις.


ΟΧΙ,ΟΧΙ,όχι.Αν το πίστεψες είσαι επειικώς,μαλάκας.Βγαίνεις,κλείνεις την πόρτα του ρημαδοαυτοκίνητου.Που πας?Ελα ντε.Οι πινακίδες οδηγούν σε αδιέξοδα.Τιλ-τακ,τικ-τακ. Ωραία.Βρισκεις σε ποιό κτίριο πρέπει να πας.Τικ-τακ,τικ-τακ.Περιμένεις στην ουρά,τικ-τακ,τικ-τακ,η μοναδική υπάλληλος που μπορείς να δεις-οι άλλες κρύβονται,ανεξαρτήτως μεγέθους,σου δίνει το χαρτί.Τικ-τακ,τικ-τακ.Γυρίζεις στο αυτοκίνητο.

Θέλεις τώρα να βγεις.αφού μπήκες
ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ τον ΦΟ.ΜΑ. (Φόρος μαλακίας)
Μισή ώρα,2.40.
Ολόκληρη ώρα  3.80,ευρώ.

Χώρος γύρω να πεις θα το αφήσεις έξω,free,δεν υπάρχει,εκτός αν το φουντάρεις στη θάλασσα,που θα στο σκουριάσει.Αστο.Να το βάλεις μέσα στον Λευκό Πύργο δεν θέλεις,αφενός έχει πολλές στροφές και θα ζαλιστείς,αφετέρου,νομίζω απαγορεύεται.Αστο.Στο πάρκινγκ.

Γι'αυτό θα το πληρώσεις.Θα θαυμάσεις το μέσα και το έξω.Θα δεις όλες τις κυριούλες-υπαλλήλους που στα νιάτα τους,πάλι χάλια ήταν.

Για διασκέδαση δεν πας,στο δημαρχείο? Πλήρωνε.Τα κωλόχαρτα,που θέλεις.τα μαζεύεις από προσωπικό βίτσιο.Πλή-ρω-νε.Για κάφε πρω'ί',πάλι θα πλήρωνες.Πλήρωνε.

Τι?Να'ναι δωρέαν?Τικ-τακ,τικ-τακ,πλήρωνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ