29.1.11

O Φώτης,τα Φώτα κι οι Κωλοφωτιές

Μιλ μπαρδόν.Δεν το είδα έγκαιρα να πετάξω κι εγώ την παρόλα μου.Έχω όμως εντίμως δηλώσει πως απεχθάνομαι πατόκορφα το κάθε τι έχει σχέση με τον Κωστόπουλο,τον Βολιώτη.Το παιδί του λαού και του εκδοτικού οίκου.Επίσης  βγάζω καντήλες,σε μέγεθος τάματος στην Παναγιά της Τήνου,όταν ακούω τον συνεπώνυμό του τραγουδιστή.Για οιονδήποτε άλλον το αραβούργημα που ακολουθεί,είναι απολύτως και απλύτως φωτογραφικό.*

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος,πάντα συμπαθής.Ευφυής και μετρημένος.
Έκανε το λάθος,να πάει στην εκπομπή του hubby,του χέσε μέσα,Κωστόπουλου.
Το μόνο λάθος.Γιατί από κει και πέρα γούσταρα αφάνταστα,να τον βλέπω να τρέχει να φτάσει.Και ζαλίστηκε στο ύψος της αξιοπρέπειας,του Φώτη.Γιατί,ο Φώτης,το έχει.Πήγε να του τη βγει  πιθανό,ο άλλος,ο Κωστόπουλος ντε,σαν σκανδαλοθήρας.


Ερώτηση επί προσωπικότατου.Δεν έχω ακούσει πιο ήπια,πιο αξιοπρεπή απάντηση.Μια τόση μικρή λέξη,ένα άρθρο του ιδίου γένους με τον Φώτη,τα είπε όλα.Το μυστικό κοινό,δια γυμνού οφθαλμού.Και κατά διαστήματα έχει δεχτεί και αισχρές επιθέσεις,από ξεδοντιάρηδες(Γεωργίου speaking).

Έχοντας μιλήσει μαζί του 2 λεπτά,σε μια παρουσίαση,πριν πολύ καιρό,όταν ήταν στο Mega ακόμη,θυμάμαι πως δεν είχε κανένα πρόβλημα που εγώ από ένα ραδιόφωνο του 4%(με πολύ ζόρι)θα προηγούμουν.Κι όταν αφελώς του είπα να περάσει αυτός στη σειρά μου,απάντησε,"Σε παρακαλώ,τι λες τώρα?Δεν βιαζόμαστε.Σιγά."

Σ' αυτό το,πόσο ρε γαμώ να πήρε όλο το σκηνικό,διάστημα,ΤΖΟΥΠ,σφηνόπουτσα,μιά παρουσιαστής(θα παίξουμε με τα άρθρα) έχει περάσει,κατσικώθηκε στην καρέκλα που προοριζόταν για τον κάθε ένα που ήθελε να πάρει 5 δηλώσεις από τον δεν θυμάμαι ποιόν.

Γελάσαμε και οι 2.Με τον άπειρο κομπλεξισμό του ανθρώπου που ακόμη  και  τώρα ακούγονται οι οδυρμοί του στα studios του Mega για την απόρριψη,όταν Φώτης και Μαρία εγκατέλειψαν και τελικά μας προέκυψε Αρναούτογλου.

Η επιλογή της ζωής,των συντρόφων,δεν είναι σημαία για καριέρα και προβολή.Αν ήταν έτσι,το δρόμο τον άνοιξαν εδώ και πολύ καιρό,Λίντα Λαβλέης,Κατερίνα Σπάθη,Ντούβλη και τα ρέστα τούβλα.

Η πολύ φυσιολογική απάντηση του Φώτη,δεν θέλει(μόνο),guts που είπε μια τηλεμοντέλα,το Αγγλικό απαραίτητο να δείξουμε εντελώς στούρνοι και μαζί να βγάλουμε μούρη πως στη στάνη που μεγαλώσαμε είχαμε βυζάξει γάλα εγγλέζικης προβατίνας.

Για να πει τα αρσενικά γένους άρθρα για τους συντρόφους του,ο Φώτης,είναι ώριμος.Η ωριμότητα,βγαίνει από το μπλέντερ αφού έχεις εμπειρία,γνώση(και ναι ρε ΚΑΙ μόρφωση),επίγνωση και πολύ χτύπημα.Δεν είναι θέμα Life Style.
Όπως το καρναβάλι ο παρουσιάστριας που Τα SOS που εκπέμπει,μάταια.


Πόσοι να ΄ναι τυχεροί?¨Ο Φώτης είναι.Έχει και την αβάντα της αναγνωρισιμότητας,που την έβαλε στα υπέρ του χωρίς να την εκμεταλλευτεί.Έστω,όχι πολύ.Γιατί,ξέρουμε τα σούργελα που τρέχουν πίσω από το όποιο ευκαιριακό ξεπέταγμα.Και για το ξύλο που έχουν αρπάξει μάθαμε (και πολύ καλώς κι όλο δικό τους),και τις μηνιαία μισθωμένες σχέσεις γνωρίζουμε.

(Από δω και και κάτω το μπαρδόν της αρχής έχει λήξει)
*
Το "μέσα",είναι αυτό που κάποιος αν είναι αρχιδάτος,που μετράει.Και είναι σπάνιο.Γιατί άλλο η εικόνα.Ένα kinder έκπληξη σε περιμένει τότε.Και το δωράκι,Τι δωράκι.Η κλώσα που το έχει το Κουτόπουλο (δεν είναι γραμμένο τίποτα λάθος) φιγουράρει σε φωτό με T-Shirt "I can't even think straight"
Strike a poze!Η ικανότητα του να σκέφτεσαι κυρια μου,όπως συστήνεσαι,δεν περνάει μέσα από τους αναπαραγωγικούς μας αδένες.Τα αρχίδια,είτε τα έχεις από τη μανούλα σου,ή θα τα θελες να τα έχεις,είναι στον τρόπο που ζεις. 
Και να στο κάνω ψιλά,είτε τα έχεις και ζεις,είτε ζεις αρχίδια ζωή.Δεν πασάρετε μισή αλήθεια=μόνο ψέματα.Δεν στήνεις Μ.Κ.Ο./πλυντήριο βρώμικου χρήματος από φαρμακευτικές εταιρίες.Είσαστε το αντίθετο από ότι προβάλετε.ΑρνητικΗ.
ΜΗ-ΔΕΝ.Και κράζετε σαν κοράκια που τρέφονται από αρρωστημένα κορμιά.


Αυτή η τελευταία-κυριολεκτικά-κατηγορία,είναι οι πιο θλιβεράτη.
Οι άθλιοι των Αθηνών με glamourous Προνοιακό Επίδομα-Επήδημα.
Και έχω την εντύπωση,πως θα βρει μιμητές ο Σεργουλόπουλος μόνο από αυτή.
Την-από όπου και να την πιάσεις θα λερωθείς-τελευταία.

1 σχόλιο:

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ