9.5.11

Καφρέφτη,καφΡΟΥΛΑκι μου!

Πότε ήταν που εκτοξεύτηκε η μεγέθους Σπούτνικ,κουράδα δεν είναι γνωστό,ούτε ποιός την σκαρφίστηκε. "Η Τηλεόραση είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας".Τώρα θα πρεπε να το' χα αφήσει όπως-κατά λάθος,αρχικά-το΄χα γράψει,"Καφρέφτης".

Κοντολογίς,βράδυ Σαββάτου,οποιοσδήποτε έβλεπε τη μάπα του στον καθρέφτη,9-12,θα  ερχόταν βιζαβί με την,κοντολογίς,Κορομηλά.
Δε πα να' σαι ο μπάρμπα-Γρηγόρης,άμα δεν  σ'είχε πιάσει το Λεξοτανίλ,με την στραβοπατημένη παντούφλα,σουρ-φουρ,(ηχητικό εφέ),στην τουαλέτα, Ρούλα θα έβλεπες .Δε με νοιάζει αν είσαι η ανορεξική,υστέρω και κοντοπούτανη του 6ου,την Κορομηλά,την φλυαρία της,θα είχε να αντιμετωπίσει ο μανιαμούνιας που την σπίτωσε.ΤΕ-ΛΟΣ.

Αν κάτσεις λίγο,ήρεμα και το σκεφτείς,σωστά το είπε ο μίστερ-Άγνωστος Χ,Ψ,διάφορος.Διότι η κυρία όπως πρόσφατα την προσφωνούν,έχει κοινά,με όλους και όλα αυτά.Από την τουαλέτα,διότι ξεχείλισε ο βόθρος και βγήκαν,οι παλιοκαιρισμένες,με τους κουβάδες  κουράδες,(αγαπημένη λέξη της κιουρίας Κορομηλά,σύμφωνα με την Τsaousa),ως το Λεξοτανίλ,που θα πρεπε να' χε πάρει αυτή ,κι όχι όσοι κατά λάθος έπεσαν πάνω της,και την κατουρημένη παντούφλα του μπάρμπα-Γρηγόρη.

Ποτέ δεν είχε καλό εαυτό,ούτε τότε,που μεσουρανούσε.Ποτέ δεν ήταν χοντρή,απλά κοντή,ήταν,(είναι και θα είναι  περισσότερο),όπως σωστά παρατηρεί η Tsaousa.

Χτες που με ανάγκασαν να τη δω,Ρουλορεσιτάλιασε.Πέταξε κοτσάνες σε μέγεθος αστεροειδούς-ικανού να εξαφανίσει,από δεινόσαυρους έως αμοιβάδες."Τα σχόλια είναι εναλλασσόμενα",όπως λέμε 220 Βόλτ και ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Αγενέστατη,καθώς ποιός είναι ο μπαγιάτικος,δίπλα,στον Πλούταρχο?Μετά βέβαια,την έπιασε η Ιταλική της φάση.Και καλά που οι Ιταλοί βαριούνται να ξεθάψουν τον Γκράτσι,να τον στείλουν,ξανά στον Τζεφ,να μας κηρύξουν πόλεμο,πάλι.Τι ωραία που τα μιλάει και τα ξένα!Έπαιρνε και μόνη της πρωτοβουλίες και δεν άκουγε τί της λέγανε από το ακουστικό.Το μιντλεμπούφε το' χει στο τσεπάκι της στα Ιταλιάνικα.Λα πρίμα ντι Νάπολη.Τραγούδησε και ο φαρδολεκανάκιας,το καλό παιδί ντε,Φελιτσιτά.Και ΦελιτσΙτα  τα γκάζια και τα νεύρα του Καβαλιέρε,που τρία μπότοξ έσπασε από την ερμηνεία του Γιαννάκη.Σαν να του σερβίραμε Καρμπονάρα, με κοντοσούβλι.

Αγνές προθέσεις.Όπως Σύρο,όπως παλιά.Πηδάς και βγαίνεις στην εκπομπή.Εκτός και αν,Α)Μιλάμε για πάσα σε κολλητό όπως σουσελοπαλιά,Β)Δεν τον χώνεις,δεν τον τρώει και συνεπώς ,σε τρώει το μαύρο σκοτάδι.

Ας έχει χάρη η Κατερίνα,που δεν έβρισκε μηδέ στυλό,μηδέ μολύβι για να σημειώσω πώς "στεναχωρήθηκε",ο τα-χω-μεγάλα-και-τα-σέρνω/οργώνω-το-πλατό,Κωστόπουλος,αλλά στο Ντάουν Τάουν της γραφής,θα το γράψει στο Editorial του,που μετά θα το βάλει η Διαμαντοπουλοεφοφώφη στο αναγνωστικό της Α' Δημοτικού,διασώζοντας την κληρονομιά.

Επίσης,συμμετείχαν,ο Καπετανίδης,που ήταν θολοί οι καπνοί και τα νοήματα φύσα-ρούφα-τράβα-τόνε,και η Κοκκίνου,που είναι ερωτευμένη δισκογραφικώς και παπαρατσικώς.

Ήταν και κάτι μόγγολα,άφωνα,που ας πούμε λέγανε τραγούδια.Αντί να είναι κάποιο από αυτά τα άμοιρα προτεινόμενο,αγαπητή Γκεστάπο του ALPHA,δεν βάζουμε,έτσι για σαχλαμάρα δηλαδή,την Ρούλα?Σ'αυτή  την περίπτωση ψηφίζω κι εγώ,με τον όρο τον Φ.Π.Α. να τον πληρώσει,ο Κωστόπουλος.

*Η Yπερπαπαραγωγή τελείωσε με την Ρούλα,να έχει μπερδέψει τα μπούτιοξ της.Μας ευχαρίστησε που ήμασταν μαζί της 3 χρόνια.(ΜωΡούλα,το διαζύγιο Νρ1 και Νρ2 δεν σε έκανε να την ανθιστείς?Δεν υποφέρεσαι,και σε κάνουν ανατροπή,στο 2χρονο,κράτα το 3ωρο,κι άσε τα 3 χρόνια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ