16.5.11

Τέλη,τέλος.

Δευτέρα,σχετικά αργά το πρωί,με το ποδήλατο στο κέντρο της πόλης,αφού κι ο καιρός ήταν καλός.Στο κατέβαινε,όόόλα καλά.Μέχρι και 2 φορές,οδηγοί αυτοκινήτων μου έδωσαν προτεραιότητα.Και μάλιστα,εξακολουθώ να ζω στην ίδια χώρα (που είναι περήφανη για την 7η θέση στην Eurovision),και επίσης είναι απόλυτα σίγουρο πως δεν έβλεπα όνειρο.

Τα περιστέρια,πετούσαν,και δεν είδα κανένα,μα κανένα,στην άσφαλτο,πλακέ,να γράφει στην πλατούλα του,Pirelli Cinturato.

Οι αστυνομικοί,τροχονόμοι, σε χαρούμενα πηγαδάκια,μιλούσαν είτε μεταξύ τους,είτε γερμένοι στον τοίχο με το κινητό στο ένα χέρι,σκάλο χέρι το παπάρι.

Από απέναντι,πέρα από τα στραβοδιπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα,ένα αλλιώτικο συνεργείο του Δήμου Θεσσαλονίκης.Πέρναν νουμεράδα όλα τα μαγαζιά,το' να πίσω από τ' άλλο.Έκαναν "Αυτοψία",για το έγκλημα της ανάρτησης των καταστημάτων.

Η Ιωάννα,φίλη φαρμακοποιός,ευτυχώς που είναι φαρμακοποιός η γυναίκα και τα' χει εύκαιρα τα ηρεμιστικά,τραβούσε τα μαλλιά της."Αν δεν βγάλω τον (πράσινο) σταυρό,δεν τραβήξω μέσα την βιτρίνα,θα πληρώσω δυόμισι χιλιάρικα.".

Τελικά δεν ξέρω τι θα γράφει το μπουγιουρτντί,αφού είπε πως θα κάνει κάποιες  αλλαγές,κι ο υπάλληλος του Δήμου σχετικά αδιάφορα της απάντησε "Κάνετε όπως νομίζετε,έστω",αυτό δεν το κατάλαβα ως προς το νόημα το ακριβές,πάντως αυτό είπε.

Και μετά στο δίπλα,στο επόμενο μαγαζί.Και φαντάζομαι όλοι οι καταστηματάρχες της περιοχής θα κάνανε μεγάλη χαρά,Δευτεριάτικα.

Και υποθέτω,πως ό,τι και να κάνουν οι μαγαζάτορες,ό,τι αλλαγές κτλ(που φυσικά δεν θα τις κάνει τζάμπα ο μάστορης που θα πάει),κάτι θα βρουν,που δε θα τους αρέσει,όποτε άρπα και το προστιματάκι σου,Διότι στο έτσι στο κουτουρού δεν τους βγάλανε.Λεφτά θέλουν και θα τα πάρουν.

Μπράβο στον Μπουτάρη( μου χάλασες το σερί με τα καλά που έγραφα),που ανακάλυψε νέο κόλπο στο σεξ.Νεό είδος παρτούζας.Πάει το παλιό.Τότε πολλοί πηδούσαν 1.Τώρα 1 πηδάει όλους.Στο δρόμο που έστρωσε ο Στρος Κάαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ