12.11.11

Μήνυμα στο Πι-Πι-σί* μου.

Το μοντέλο επικοινωνίας που τις τελευταίες μέρες,μάζεψε τα περισσότερα "like","tweet","kra re malaka",αφήνοντας τα ετσετερά να πουλάνε μούρη κι αέρα μπανά,ήταν οι ανοικτές επιστολές,ρουλζ στα κόκκινα.

Πήραν φόρα,μετά τις πρώτες πετυχεσιές,κι έγινε πορδοχαρά.Αναστήθηκε το επιστολόχαρτο.Παράπονο σχεδόν κανένας,από Πρόεδρο,μέχρι σε ολόκληρα έθνη,κονόμησαν το ξεβράκωτο σιχτίρισμα.

Όπως λοιπόν,έχει στο τσιμπούκι παράδοση η τουβλομούνα,ο πουστραδόρος που ντιλιβερίζει το κουλούρι του στον κάθε αναξιογαμούντα,το παρόν έχει παράδοση στις Ανοιχτές Επιστολές στην Ιντερνάτιοναλ έκδοση.

ΟΠΟΤΕ...

Πάρτα λοιπόν μωρή χανιώλα,διότι,ενώ κατά διαστήματα σου΄χω ρίξει όλον τον ΧΥΤΑ Λιοσίων στην φάτσα,εσύ θέλεις και σέκοντ χαντ.(Και που' σαι,θα το δεις και το ρήαλ χάντ,όσο προλάβεις,πριν την κατεδάφιση)

Ρε πεοσυλλεκτήριον αντικείμενο,από πότε μας προέκυψες στον ακτιβισμό?Μη μου πεις,πως έπαψες τις πίπες που τις έκανες με τις ντουζίνες,για να 'χεις να βάλεις κάτι στο στόμα σου όταν ψόφαγες της πείνας.Ξεφτιλισμένη πείνα-ξεκωλάδα.

Τί ιδέα έχεις,ρε χύστρα Πάσης Υφηλίου από το οτιδήποτε?Που έτσι και δεν σε ξεπέταγε ο κυλικειάρχης του σχολείου σου,ακόμη θα σε μάζευε το 100,απ τα πάρκινγκ της παλιάς Εθνικής,για αλιεία νταλικέριδων.Να΄ναι καλά οι τυρόπιτες του μπάρμπα και σε πέρασαν τις τάξεις.Αυτά σαν αρχή αν δεν κόψεις το παραμύθι της διανοουμενιάς που πας να πασάρεις.Έχει γούστο να μας γράψεις κι εσύ,αυτοβιογραφία,όπως το ρετάλι "κολλητή",που την έχουν παροπλίσει δίπλα στις μούμιες.
Έχουν να πέσουν χαστούκια στην υπογραφή,που θα χαμογελάσει κι η Λιάνη.

Και σαν προσωπικότητα με πολλές πλευρές,όπως τότε που σούρνονταν οι πούτσες απ' όλες τις μπάντες,έβαλες και τον ανθρωπισμό,στο πλάι γαρνιτούρα μαζί με τη ψωλομόρφωση.Οι πόζες στις εκδηλώσεις είναι για την συλλογή σου,μαζί με τις άλλες ..εσύ ξέρεις ποιές ντε.



Είσαι μοναδικό είδος παράσιτου που εξελίχθηκε από κηφήνα.
Ανοικτή Επιστολή,
Με αγάπη στο *Πρώην & Παραλίγο "Στεφάνι",μου.












ΤΗΛ 2310 540 521 - 2310 784 924
ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24-ΙΩΝΙΑ
e-mail :
info@diesel-experts.gr

1 σχόλιο:

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ