29.11.11

Ημέρες ήμερων και αγρίων

Δεν έχω διάθεση,δεν βρίσκω και κανένα νόημα να ψάξω στο ημερολόγιο ποιες μέρες είναι παγκόσμια αφιερωμένες σε τι,γιατί είμαι σίγουρος πως κάθε μέρα θα πρέπει κάτι να γιορτάζουμε καταναγκαστικά,να θυμόμαστε μια ομάδα συνανθρώπων μας,ένα πρόβλημα που αυτοί το κουβαλούν 365 μέρες,κι εμείς για να έχουμε το άλλοθι,σαν την 1/12  για παράδειγμα,να φοράμε ένα κόκκινο φιογκάκι.


Ωραία!Έτσι βολεύουμε την συνείδησή  μας.Οι τυχεροί,οι υγιείς.Κι αν θέλουμε να 'μαστε ειλικρινείς,άντε αν και ίσως δούμε το φιογκάκι,κόκκινο,ροζ ό.τι χρώμα να ΄ναι,και μετά συνεχίζουμε.Δεν είμαστε εμείς.Λογικό.Συμφωνώ.


Μόνο μια ερώτηση:Πόσοι από εμάς έχουμε χάσει κάποιον δικό μας?Από καρκίνο,από ατύχημα στο δρόμο και πάει λέγοντας.Υπάρχει κάποιος που είναι απ' έξω?Δύσκολο,τι λέω τώρα,απίθανο.


Αφορμή,αν θέλεις πες το και αιτία η 1/12.Εδώ κλείνουμε τα μάτια,το προσπερνάμε με εκκωφαντική σιωπή.Άκουσα την ερώτηση "Μα υπάρχουν άτομα-φορείς του HIV,εδώ?" ή το άλλο "Ας πρόσεχαν" ή ακόμη "Ε,τι να κάνουμε,τους έτυχε"


Ξεκινάω από το τελευταίο,δεν τους "έτυχε" δυστυχώς.Το κυνήγησαν.Γιατί δεν μπορεί,κάποιος θα τους συμβούλεψε.Η απαξία για την ζωή,τη δική τους και κυρίως των άλλων.Αυτή είναι η απάντηση για το θέμα της προσοχής.Και είναι πλέον ΠΟΛΛΟΙ ανάμεσά μας οι φορείς που σαφώς υπάρχουν,όχι μόνο εδώ,αλλά ΠΑ-ΝΤΟΥ.


Και τότε αρχίζει μια αλυσίδα σαν του DNA.Όλο στροφές,με απίθανες διαστρεβλώσεις,παραμορφώσεις και μεταλλάξεις.


Ποιοι έχουν αναλάβει την πληροφόρηση για ένα μη αναστρέψιμο πρόβλημα σαν αυτό?Κάποιες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις με ελάχιστα μέλη,με κεφαλές που τρέχα-γύρευε τι σκοπό έχουν.Κι από δίπλα τους,από πίσω τους οι κάθε λογής παρατρεχάμενοι,παρακοιμώμενοι(?)με κοινό παρονομαστή το βόλεμα κατ' αρχή.Την προβολή επίσης.Την κονόμα ακόμη παρακάτω,αν θέλει κανείς να το ψάξει.


Που στην οργή βρίσκουν τόσα λεφτά για εκδηλώσεις που τις παρακολουθούν τα ίδια άτομα (200 με τους συμπαθούντες με το ζόρι)που ανακυκλώνονται.Μεγάλες αίθουσες σε 5άστερα ξενοδοχεία.Που μη παραλείψουμε το γεγονός πως έχουν και δωμάτια εκεί...ξέρεις...Σκοτώνονται μεταξύ τους(μόνο αυτό δηλαδή δεν κάνουν) αλληλοσαμποτάρονται κι ό,τι άλλο βάλει ο νους σου κι οτιδήποτε σκεφτείς είσαι σωστός.Μα Ο,ΤΙ βάλεις.


Σκόπιμα σε όλα τα παραπάνω,άφησα τελευταίο το γεγονός πως αυτοί(γιατί βασικά είναι αυτοί μιας κι οι γυναίκες είναι ελάχιστες εκεί)είναι οι ίδιοι φορείς.Μύλος!

Δεν είναι παλαβό?Όπως στη διαφήμιση για τον εθισμό στο Ιντερνετ που σε παραπέμπτουν σε ιστοσελίδα στο  Ιντερνετ.Όπως το άλλο το παλιό με τον λύκο που φυλάει τα πρόβατα


Ένας κωλοπαιδαράς το παίζει γκουρού,ο Αρχηγός.Πεθαίνει για να ελέγχει καμιά κατοσταριά δύσμοιρους,προτείνοντας τις διασυνδέσεις του-εξήγηση για την αλαζονεία(!!!?)-,θρασυδειλία του,την τάχα καριέρα.Και άμα λάχει χώνουμε/διορίζουμε και κανένα από τα παιχνιδάκια μας στην ΜΚΟ.Μη ρωτάς πως.Ούτε γιατί,με τι προσόντα.Σκέψου λίγο.


Ένας παράταιρος,κάποιες φορές πολύχρωμος συφερτός από Ταλιμπάν.Ημιμαθείς,μεγαλομανείς καρικατούρες του μεγάλου ουμανιστή.Αμετανόητοι εγκληματικά.Φανατικότεροι από τις θεούσες του Άνθιμου.


Ξέρω,δεν έχω αναφέρει κανένα όνομα.Όποιου κόβει το μάτι,τους έχει πετύχει,και θα τους ξαναδεί.Κεντρικότατο σημείο,να μοιράζουν θλιβερά φυλλαδιάκια,ενημερωτικά με τίτλο ρε γαμώ τόσο άθλια πρόστυχο,τόσο θλιβερά κακόγουστο,σαν 3ης κατηγορία πορνοταινία.




Οι άνθρωποι όλοι ανεξαιρέτως,μα κυρίως αυτοί που ζουν με αξιοπρέπεια και όντως κουβαλούν τον σταυρό τους,βλέπουν μια παράσταση τόσο κιτς.Χαζοχαμογελάκια,φωτογραφιούλες με πόζες ναζιάρικες.Όμορφο σουβενίρ να καμαρώνουν η μαμά κι ο μπαμπάς,που πολύ δεν σεβόμαστε και στην τελική κι αυτοί εισπράττουν αυτό που τους αξίζει.


Κανείς δεν αρνείται τα δικαιώματα σε κανέναν.Κι αν θέλεις αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν και επί δέκα τα δικά μας,υπό την προϋπόθεση μια δική τους υποχρέωση,το σεβασμό στην ζωή των άλλων.Μόνον αυτό.


Ένα κανονικό Sex and the City(πες καλύτερα παροπλισμένες πουτάνες-σιγά που παροπλίστηκαν δηλαδή,για να ΄σαι μέσα)πασπαλισμένο με HIV-όσκονη.Και μετά ποτάκι σε μπαρ σταμπαρισμένο.Στο βλαχο-Λας Βέγκας της Αθήνας.Εκεί που είναι αρχή του κύκλου τους.Να περνάμε καλά.Όπως πάντα.Όπως πριν.Να περνάμε καλά.



*Περιμένω να μου την πέσουν...






ΤΗΛ 2310 540 521 - 2310 784 924
ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24-ΙΩΝΙΑ
e-mail :
info@diesel-experts.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ