22.11.11

Mελάτα & Καστράτα.

Δεν ασχολήθηκα καθόλου.Είδα σκόρπιες 2-3 ανακοινώσεις,κι αυτό ήταν.Επίσης απέφυγα να να ψάξω,να δω έστω κι από περιέργεια πολλά-πολλά.Ότι είδα,είδα.
Κούρνιασε η χλαπαταγή.

Τους κάναμε τα 3μερα,9μερα,τα σαράντα.Άντε και το ετήσιο μνημόσυνο.Πολλά κόλλυβα.Τί άραγε να θέλεις,τόσα και τόσα χρόνια μετά να τα αναμασάς.Κι να πεις πως είχες έλλειψη;Ολόκληρη ζωή και πας και μου θυμάσαι το λίπασμα.Πάνε.Πέταξαν ή πετάχτηκαν.

Μαζευτήκατε.Συρφετός με τη μαγεία ιλουστρασιόν,με υψηλή ευκρίνεια εικόνας,χαμηλή αυτοεκτίμηση,3ο υπόγειο αξιοπρέπειας και θεοσκότεινους σκοπούς.Καθένας στη δική του πιάτσα.

Όνειρα;Αν σε βολεύει,βάφτισέ τα,έτσι, όπως θέλεις.Δε θα ξαναμαλώσω μαζί σου για μια επιλογή που δεν με αγγίζει,ως επιλογή.Η αναζήτηση σου,συμμάχων,θα έχει πρόσκαιρα αποτελέσματα.Θα έπρεπε,εδώ και πάρα πολύ καιρό,από τότε,να το είχες χωνέψει.Τα προβεβλημένα μυαλά που σου στέκονται,είναι λίγα και ακόμη παιδεύονται με διλήμματα 3 δεκαετιών πριν.Δουλειά να χουμε,κι ας πριονίζουμε,ξανά,τα ροκανίδια.

Προβολή,δεν είδα και τίποτα ιδιαίτερο,αλλά όσο είδα με ενόχλησε.
Να μάθω,πως μπορεί ένας άνθρωπος να έχει στην καμπούρα του ένα ποινικό μητρώο,τόσο που να φτάσει να κάνει το γύρο της Γης με 80 χιλιάδες παραπτώματα;Να ακούσω για τις τακτικές-θέλω να φαντάζομαι καλόπιστα-εξετάσεις;Δεν συγκινούμαι.Ανατριχιάζω,όχι με τις εξευτελιστικές περιγραφές,μα με τις αντιδράσεις αυτών που λιώνουν να ανοίξουν το μυαλό τους,όχι μια ουλή.

Συγκινήθηκαν όμως αυτοί που διέκριναν το πόσο εύκολο θύμα είσαι.Και είδαν από μακριά πως υπάρχει ολόκληρη ουρά από θύματα του θύματος.Αυτονόητο συμπέρασμα για το ιντελεκτουέλ τσίρκο,τα λεφτά.Δεν φαντάζομαι μόνο των αγοραστών,αλλά και αρκετά από μια κολασμένη ζωή.

Ντράπηκα για έναν άμεσα,δικό σου άνθρωπο,που αφελέστατα τον μοστράρισες,πριν καλά-καλά φτάσεις στο 1.Η συμπαράσταση στα λάθη που έγιναν-που θα πάει θα τα παραδεχτείς,κι αυτά φωναχτά-δεν είναι άφεση αμαρτιών για τα επόμενα.

Η συνέχεια,βεβαιότατα θα υπάρξει,με τις ίδιες,ίσως παραλλαγμένες και σε σημεία μεταλλαγμένες ατάκες.Μην ανησυχείς,δε θα σε κατηγορήσει κανείς για κλοπή.Το έκανες στο πρώτο μέρος,και απαλλάχθηκες λόγω παντελούς άγνοιας και μίζερης μεγαλομανίας.

Και ως εδώ.Αρκετός χρόνος,χώρος για αρχίδια-"Πρωταγωνιστές".






ΤΗΛ 2310 540 521 - 2310 784 924
ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24-ΙΩΝΙΑ
e-mail :
info@diesel-experts.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ