28.6.12

Ζώον of a Beach

Αντιηλιακό,τσεκ.
Πετσέτα,μαγιό τσεκ μαζί με τα κινητά,πορτοφόλια που το σέρνω μαζί μου κυρίως λόγω συνήθειας,κλειδιά,κάτι ψιλά από ρούχα κι όλα μέσα στην τσάντα.Ρακέτες νο τσεκ.


Ιούλιος,δεύτερος μήνας του καλοκαιριού και πρώτος,όπως τον λογαριάζουν οι περισσότεροι,για διακοπές,που το 2012 θα'ναι σε μιούζικαλ έκδοση με μουσικό χαλί το "Μωρό μου sorry,δεν έχω ούτε φράγκο για το βαπόρι".


Οποιαδήποτε παραλία φέτος αξιολογείται ως κατάλληλη για βουτιές,κι αν δεν έχει Γαλάζια Σημαία την περνάμε ένα γρήγορο χέρι λαδομπογιά στο αυτό χρώμα,για να αναπολούμε τις παλιές εποχές που νομίζαμε πως ήταν καλές.


Ενα εξοχικό,πιθανό να υπάρχει,εκεί που μέχρι πρόσφατα σνομπάριζες να πας,κι οι Βόρειοι Ευρωπαίοι δουλεύουν ένα χρόνο,κάνουν τη καρδιά τους μπέκρα,για να έρθουν διακοπές για ένα δεκαήμερο ολοκαύλωμα.


Να κάθεσαι με τη σχετική δροσούλα στον κήπο,σαν τον Δαλάι Λάμα,χωρίς να πρέπει να μοιραστείς την καρδια του καρπουζιού με κανέναν και να παρατηρείς τον γείτονα-ρομπότ,που έχει αράξει στην αιώρα και κάνει "εκκαθάριση ιστορικού" στη μύτη του.


Στην αμμουδιά,λίγα προβλέπεται να αλλάξουν.Για να λέμε την αλήθεια,πες ζεις το αιώνιο μνημόνιο του Ελληνάρα και της εντελώς παραμελημένης,αλλά ισάξιας Ελληναρούς.Τα τατού έχουν ξεφύγει στον σχεδιαστικό τομέα,σε μέγεθος ξεπέρασαν τα τραπεζομάντηλα,ενώ λίαν συντόμως με την εξάντληση των Κινέζικων παροιμιών,θα επιστρέψουμε στις ρίζες και στις ανεξάντλητες Ελληνικές που κακώς εκτοπίστηκαν και παραμένει αναπάντητο το ερώτημα "γιατί",από τους λαπάδες του Κομφούκιου.
Κορμιά που σφίγγανε έναν ολόκληρο χειμώνα,λαδωμένα με το διαχρονικό θέλωναξεράσω άρωμα καρύδας του Κόπερτον.Στο μπράτσο,στην κορφή της κωλοχαράδρας,στην - ποτέ δεν κατάλαβα γιατί εκεί - γάμπα το τατουάζ,"Να 'ταν η ψωλή βιολί,να το παίζαμε"


Κι ύστερα,είναι οι άλλοι.Με τα κινητά τα i-pad,και τα i-sta-tsakidiamalaka,που και στο κατακαλόκαιρο με τη θάλασσα στα πόδια τους, σχολιάζουν και τη σκνίπα που θα τους τσιμπίσει στο twitter μη χάσουν την επαφή με τους άλλους κωλόγερους του Μάπετ Σώου εκεί, ή στο facebook, για την λοιπή πλέμπα.


Και ακολουθεί κι ο Αύγουστος.Κατά συνέπεια,ένα σήκουελ από την ζωοπανίδα της παραλίας,είναι αναμενόμενο.











ΤΗΛ 2310 540 521 - 2310 784 924
ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24-ΙΩΝΙΑ
e-mail : 
info@diesel-experts.gr    







2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/6/12 12:21 π.μ.

    έλα άσε το κοπερτον καρύδα, μου αρέσει!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πάρω την καρύδα σε παγωτό;Και το Κόπερτον σε άοσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ