13.2.12

Πολλά νεύρα

Γράφει η Smara Tzima. 

 
Έχω πολλά νεύρα, πολύ θυμό ...γι' αυτό θέλω πρωταρχικά να ζητήσω συγνώμη απ' όλους αυτούς που εκτιμώ ... για τον τρόπο με τον οποίο θα εκφραστώ ..αλλά..!


Πως είναι δυνατόν να είσαι τόσο μικρός.. ελαττωματικό δείγματα του ανθρώπινου είδους ...!! ;;;;


Πως είναι δυνατόν να ζεις αιώνες ..ρε αμοιβάδα .. μέσα στη δειλία και στο λαϊκισμό ... ;; Είσαι ο αιώνια ύποπτος, καταδικάζεις τον Σωκράτη , σε τρομάζουν και διώχνεις τον Πυθαγόρα, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη..


Σε φωνάζουν Ελληνα... αλλά δεν το αντέχεις ,σε τρομάζει, σε συνθλίβει γι αυτό ..ανύπαρκτε μαλάκα τρέχεις να κρυφτείς, στην σκιά ενός Καποδίστρια Κολοκοτρώνη αλλά και αυτούς μην αντέχοντας το μεγαλείο τους...τους δολοφονείς τους φυλακίζεις... !!


Κάνεις επαναστάσεις ...αλλά τίποτα δεν σ' ελευθερώνει απο τον γελοίο τρισάθλιο εαυτό σου ... Πουλάς μαγκιές, αλλά σκύβεις και σου πιάνουν τον κώλο για ψίχουλα..


Σκοτώνεις τον αδελφό σου, για το λάθος χρώμα της ποδοσφαιρικής του μπλούζας..της κομματικής ταυτότητας ...!!


Πανμέγιστε στην βλακεία ...φέρνεις Άγγλους Φράγκους Αμερικάνους...την χούντα κάθε λογής μυσθοφόρους ...και εσύ τρέχεις, νοιώθοντας πόσο λίγος είσαι, να κρυφτείς γι' άλλη μια φορά πίσω από γενναίους Ελληνες ... Γρηγόρη Λαμπράκη .. Παναγούλη... Σεφέρη !


Σιχαμένο σκουλήκι παριστάνεις τον αριστερό κι έπεσες με τα μούτρα στο φαγοπότι του καπιταλισμού ...!


Περιφέρεις το βρωμερό σου σαρκίο, παριστάνοντας τον κουλτουριάρη προοδευτικό, και χωρίς ντροπή ρε χοντρομαλάκα ,σκατοκέφαλε διαλύεις την Παιδεία , μετατρέπεις τις κόρες σου σε Τζούλιες ... βλέπεις δεν χρειάζεται να γνωρίσουν την Αντιγόνη ... τις Σουλιώτισσες ,οι γιοί σου, ευνουχισμένοι γιάπηδες πουλούν και την μάνα τους για ένα καλό μισθό ,για ένα καλογυαλισμένο αυτοκίνητο.. Πρέπει ότι φωτεινό, ότι ηθικό υπάρχει γύρο σου στην ιστορία σου να το εξαφανίσεις .


Πρέπει τους όμορφους Ελληνες να τους δολοφονείς να τους εξαφανίζεις , στη θέση τους γλίτσες καναλιών, πνευματικοί άνθρωποι... χωρίς πνεύμα και ήθος , κοτζαμπάσηδες ... Τσολάκογλοι Μπένηδες Μπουμπούκοι ..


Πως τολμάς ανθρωποειδές μιζαδόρε κομματόσκυλο δωσίλογε πλιατσικολόγε ν' αποκαλείς τη Ελλάδα ψωροκώσταινα - Ελλαδίτσα ...να την παρουσιάζεις σαν άνδρο της παρανομίας ..


Και το κάνεις πολλά χρόνια και συστηματικά ... προσπαθείς λυσσασμένα να την απαξιώσεις , ώστε την κατάλληλη στιγμή να την παραδώσεις στους διεθνείς τοκογλύφους ... να την πουλήσεις σε τιμή ευκαιρίας ..!


Αηδιαστικέ λεβεντομαλάκα , μεγάλωσα τέσσερα παιδιά ,και τους υποσχέθηκα ότι θα ζήσουν με αξιοπρέπεια ... δεν θα σου επιτρέψω να τους καταστρέψεις τα όνειρα, να τους μετατρέψεις σε σκλάβους των Ευρωπαίων ναζιστοτοκογλύφων ... !


Σου ορκίζομαι... όσο αναπνέω θα σε πολεμώ...
 
diesel-experts.gr


Παπάζογλου-Ιωαννίδης Ο.Ε


ΤΗΛ 2310 540 521 - 2310 784 924


ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24-ΙΩΝΙΑ


e-mail : info@diesel-experts.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ