2.2.12

The Leneleme Land

Ένα χρόνο πριν,ήταν η τελευταία τάση οι μετανάστες,με όποιο,πρώτο,συνθετικό για ποικιλία.Τώρα,νέα μόδα,οι άστεγοι και φωτογραφίες τους,που αποδεικνύονται πλαστές με κάποιο τρόπο,αφού δεν είναι ούτε πρόσφατες,ούτε καν Ελληνικές.

Όχι,πως δεν απεικονίζουν,μια σκληρή πραγματικότητα,από όπου κι αν προέρχονται.Επίσης ο χρόνος είναι αδιάφορος.Κόλπο είναι,ως το επόμενο πιασάρικο θέμα,για τραβήξουν την προσοχή.Λόγος να γίνεται,για όσους τις πλασάρουν.

Αδιάφορη και προκλητικά εφετζίδικη,η κάτι-σαν-αλληλεγγύη,που βιαστικά πιθηκίζουν,χάρη της επιταγής των,κυρίως,social networks,κάποιοι αστοιχείωτοι,κόπανοι.Από κοντά,τσιμεντοστοκαρισμένα κοριτσάκια,που ζηλεύουν τα κοσμήματα αργόσχολων αγαθοεργών γριών,που θέλουν να μοιάσουν,με υψηλής υγρασίας όνειρο μια φωτό,κάπου,με το ίδιο όνειρο κάθε ανεπάγγελτης και υποψήφιας νύφης για τον φορτωμένο γαμπρό.

Ένα μικρό παράδειγμα.

Κοπελίτσα,ευαίσθητη,προτείνει να αφήσουν ανοικτή την εξώπορτα της πολυκατοικίας,που ζει θέλω να πιστεύω,για να βρουν καταφύγιο οι άστεγοι.
Τί ακριβώς,πού,πώς δεν διευκρινίζει.Αν κατάλαβα,καλά,ένας άνθρωπος,να είναι σαν τα σκουπίδια,που κάποιες προκομμένες κυρίες βγάζουν στον διάδρομο,για να μην μυρίσει το σπίτι τους,αρκεί να μην τα βλέπουν.Αρκεί να μείνει η πόρτα ανοιχτή,να μπουν,οι άστεγοι,που τους εκτιμά σαν τις κατσαρίδες.Και όταν η διάθεσή της,να το παίζει "πόσο ψυχοπονιάρα!"τελειώσει,σκούπα και φαράσι για τα σκουπίδια που έφερε μέσα ο αέρας. 

i am no angel @SylviaORenIshiiR@spermatozoario σου είπα ρε βλαμενο να τους βάλεις στο Σπιτι σου μέσα να είναι στην είσοδο να προστατεύονται τι σου κοστίζει;;;μαλάκα


Έχω γνωρίσει άστεγους,όπως τον Βασίλη,πού ποτέ δεν μου ζήτησε ελεημοσύνη,οποιουδήποτε είδους.Καμία διάθεση,να γράψω γλυκερές ιστορίες.
Ο Βασίλης,έχει "τις καβάτζες",για να την βγάζει τα βράδια.Και έχει και το καρότσι του,μαζεύοντας ότι μπορεί να πουλήσει,για να βγάζει το "χαρτζιλίκι " του.Δεν έχει την ανάγκη κανέναν,αλλά αν θελήσει βοήθεια,ξέρει να την ζητήσει και κυρίως από ποιούς,γιατί είναι καιρό στην "πιάτσα" και "κόβει το μάτι" του,τους "λεμέδες",αυτούς που πετάνε μια μπούρδα και έχουν για αυτό την μεγαλύτερη ιδέα για τον σιχαμένο εαυτό τους,επειδή ακολουθούν την τελευταία μόδα.

Αφιερωμένο στην i am no angel   @SylviaORenishiTwitter





diesel-experts.gr
Παπάζογλου-Ιωαννίδης Ο.Ε
ΤΗΛ 2310 540 521 - 2310 784 924
ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24-ΙΩΝΙΑ
e-mail : info@diesel-experts.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ