8.5.12

Γιατί μου μιλάς για καλοκαίρια.


Αυτή λοιπόν είναι η αμήχανη στιγμή όταν αλλάζει η εποχή,κι αυτό εννοούν προσοχή στο κενό.
Μεταξύ Άνοιξης και Καλοκαιριού.


Φτύσαμε το γάλα της ΝΟΥΝΟΥ,να ξεφορτωθούμε την γκρίνια για τα κρύα και τις βροχές του Χειμώνα.
Δεν πρόφτασε να μπει η Άνοιξη,να γράψουμε την πατροπαράδοτη έκθεση,για το πόσο είναι η αγαπημένη μας εποχή,με τα φιόρα,τις αλλεργίες,τα πουλάκια, που κατά τη γνώμη μου πολύ κακώς ήρθαν,να ξεκαλοκαιριάσουμε αντάμα.Ίσα που κατάφερες να δεις τα πρώτα ξώμπρατσα και ξώβυζα που σφίγγανε όλο το προηγούμενο διάστημα στα γυμναστήρια,και νάτα πάλι τα παράπονα.


Άκουσα ήδη τις πρώτες αντίστροφες μετρήσεις για τις φετινές διακοπές.
Αγωνία όπως παλιά,τη στιγμή που θα γυρίσεις το κλειδί στην μίζα και παρέα  με τις βαλίτσες,το χρυσόψαρο,πιθανό και το σκύλο,για παραλίες.
Βραζιλιάνικα μαγιό,σε Ελληνικούς κώλους.Ξαπλώστρα σε παραλία.Ανταγωνισμός στα μπητσόμπαρα.Ποιός θα τραβήξει περισσότερα πελατάκια.Θέλεις Καρρά;Από εδώ.Αντέλ;Από κει.


Αρμύρα,ντουσιέρες.Αντηλιακά και τζιτζίκια.


-Όχι ρε μάνα,δεν κουβαλάω ΚΑΙ τις γλάστρες μαζί μου.Κι αν δεν τις ποτίσεις όσο λείπω,το κρίμα στον λαιμό σου.(Αυτό με την δικιά μου,δοκιμασμένο.Πιάνει)


Το 12,να τα λέμε κι αυτά,μας βλέπω να καθόμαστε ακλόνητοι σαν μενίρ,με θέα το γλαστρικό στο μπαλκόνι.Μουσική υπόκρουση σουπράηζ,ανάλογα το καρεκλονταλκά του "καλού παιδιού",του φυμέ αγοριού με το ημιφορτηγό,ή τη λίμπιντο του "φτιαγμένου" κάγκουρα που σπινιάρει στον ρυθμό.
Οι Ελληνικοί κώλοι παραμένουν ως έχουν.


Ρύθμιση του λάστιχου για κατάβρεγμα,στο "Mist",μυρωδιά τηγανητού από την παραδίπλα πολυκατοικία.Και το βουητό από τα ερκοντίσα.Τα πιτσιρίκια,όπου και να τα βάλεις την ίδια φασαρία θα κάνουν,γι' αυτό σκόπιμα μένουν εκτός ταμπλό.Το "get a life",είναι οι φωτογραφίες με μαγιό που ανεβαίνουν,μαζί με τους απανωτούς οργασμούς του μπανιστηρτζή.Like ή RT,σε φωτογραφίες από εξωτικές παραλίες από Μαλάουι,ως Καλλικράτεια και Λούτσα.Νερό να έχει,κι ας φανταζόμαστε το πλάτσα-πλούτσα.

                                                                                                                                                                       
ΤΗΛ 2310 540 521 - 2310 784 924
ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24-ΙΩΝΙΑ
e-mail :


 info@diesel-experts.gr 1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος8/5/12 5:44 μ.μ.

    θέλεις να σου μαθω τένις το καλοκαίρι να μην κάθεσαι να μεταφέρεις γλαστράκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ