8.5.12

Carla Κουράγιο.

         Όταν το τερματίσουμε με τις αναλύσεις,για το αποτέλεσμα των εκλογών,κι εύχομαι να' ναι γρήγορα η ώρα αυτή γιατί το κόβω να βγάλουμε κιρσούς,οφείλουμε να ασχοληθούμε με την τραγωδία που κάποιοι άνθρωποι ζουν.
Βγαίνουν,μιλάνε,ούτε μια αναφορά,ένα ποίημα,κάτι ρε άνθρωποι,τί θα απογίνουν αυτές οι ψυχές;Κλέφται;
          Η ζωή που τόσο όμορφα στρώσανε,για το καπρίτσιο του άγνωστου έως ασημαντότητας πολίτη,που για ένα λεπτό,τον είπανε ψηφοφόρο,έγινε σαν έντομο που συναντήθηκε με ηλεκτρική μυγοσκοτώστρα.Κι αφού έγινε χαμός,τώρα σφυρίζουν αδιάφορα.
Τα Μαύρα Δεν Ταιριάζουν στην Κάρλα.


Και είναι πολλές οι Κάρλες.Αν σου προσθέσω και την λίμνη,ακόμη περισσότερες.Για λόγους prestige ας στρογγυλοκαθίσουμε στα Παρίσια,ρίχνοντας λοξές ματιές στο απ' εδώ ακυβέρνητο οικόπεδο.


Δεν θα λείψουν τα ταξίδια,αλλά χωρίς την προβολή,δεν τα φχαριστιέσαι ρε άνθρωπε της Κρίσης.Να βάλεις τα ταγιεράκια,αλλά αν δεν είναι οι άλλες να νοιώσουν βλαχάρες,που ψωνίζονται απ' το στοκατζίδικο της Άμφισσας,δεν έχει την ίδια λάμψη.Να κάνεις το μαλλί,με την αισθητική Ευρώπης,να κάνεις τις άλλες κάργιες να σκάνε όταν σε βλέπουν στο γυαλί,και να νοιώθουν σαν τις κούρεψε ο μπαρμπέρης στο κέντρο νεοσυλλέκτων στο Μαυροδέντρι Κοζάνης.Και αν δεν ήταν κιουρίες με επίπεδο,θα το χαρακτήριζαν ευελφαλώς γκαύλα.


Αν είναι να παίξει κανείς,¨Βρες τις διαφορές",με όλα τα αγαπημένα κορίτσια που εντελώς συμπτωματικά βρέθηκαν ξανά στα πατρογονικά αλώνια,μπορεί να ξοδέψει κι ένα στυλό με τα τσεκαρίσματα.





Μόνο εσύ,Carla ήσουν μοντέλο,τραγουδίστρια,Πρώτη Κυρία.Η εξέλιξη των ειδών στην πράξη.Aν ζούσε ο Δαρβίνος σήμερα,θα μασούσε όλα τα ιγκουάνα στα Γκαλαμπάγκος και θα έκανε τσιχλόφουσκες.Μα στην ζωή Hollande έχουν ένα τέλος.Οι άλλες είναι απλά ανορθόγραφα wannabes σου.Μπαζόλες,που σου ρίχνουν το ακαταλαβίστικο.Αλλά έτσι στραβοχυμένες που είναι,ποιός να προσέξει την ξινίλα που ζωγραφίζεται στα πρόσωπά τους,όταν τους σερβίρουν Τσιπρισμένη μυζήθρα.
H τραγωδία,όταν είσαι στη σύνταξη κι ούτε η κολλητή σου Clara Bell,να μη σου δίνει σημασία.
Μόνο μια Carla,βιώνει το αληθινό δράμα,μετά από τόσες θυσίες,να ξυπνάει με ένα κοντοπίθαρο,σκυλομούρη και μυταρά.














ΤΗΛ 2310 540 521 - 2310 784 924
ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24-ΙΩΝΙΑ
e-mail : 
info@diesel-experts.gr















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ