25.5.12

Nissan βγεις για τσακωμό.






Το παρόν και κάτωθι,έχει εφαρμογή σε νησιά,ουδαμώς της Ιθάκης εξαιρουμένης,χερσονήσους,ισθμούς,πλανήτες.Το φαινόμενο είναι καταστροφικότατο και τα θύματα κυρίως εντοπίζονται σε τυχαία παρευρισκόμενα αμέτοχα θύματα,με συνέπεια την πλήρη έξοδο των εν λόγω ατόμων από την λογική,το ευρώ,και οπωσδήποτε από τα ρούχα τους.Σπανιότατα έχουν καταγραφεί επιζώντες.


Σε πλήρη ανάπτυξη,συναντάται στο ζεύγος Σούλα-Πετράκης,που ναι μεν είχε καιρό μα κάνει την εμφάνισή του,αλλά αυτό δε σημαίνει πως είτε σε ξέχασε ή εξαφανίστηκε δια παντός,σαν το συμπαθές Raphus Cucullatus,κοινώς Dodo bird,με δυό κουβέντες ντιπ χαζοπούλι. 


Στουκάρει πρώτη η Σούλα στο σαλόνι,με ένα ντύσιμο,που τί είμαι εγώ να πω κάτι σε βάρος της.Ας τη σχολιάσει ο Φλωρινιώτης κι ο Κωστέτος να τη σχωρήσει.Ακολουθεί το Πετρή,με το ηλιθιοδέστερο και σήμα κατατεθέν χαμόγελο,που του έμεινε σαν τατουάζ,από τότε που ο τροχός στον οδοντίατρο άρπαξε και εγκέφαλο.


Η Σούλα αποφάσισε να γίνει Ευρωπαία,τώρα που μας βγάζουν από την Ευρώπη.Αφού χειραφετήθηκε,όπως όλες οι Ελληνίδες,βρίζοντας ακόμη και για "Καλημέρα",αποφάσισε να ξεκινήσει να οδηγεί.Ο Λιακόπουλος γράφει βιβλίο για το μυστήριο της απόκτησής του από το μαστόδοντο(η Σούλα ντε).Αφού το πήρε το χαρτί,παλιά,τώρα θα γίνει Κομπαγιάσι,της ασφάλτου.


Βέβαια το ότι έχει δίπλωμα οδήγησης,είναι το αυτό ακριβώς,με το αν είχε πούτσο,δεν θα ήξερε,ούτε να γαμάει,ούτε να οδηγεί.


Οι επιστήμονες του Cern,χρονομέτρησαν την αμήχανη στιγμή,5λεπτο είναι, να μπει να χωρέσει βυζί κοιλιά,όλα ένα,ανάμεσα στο κάθισμα και στο τιμόνι.Οι νταλικέρηδες απ τη διπλανή λωρίδα,διπλώνουν τα ρυμουλκούμενα σε ένδειξη διαμαρτυρίας,καθώς προσπαθεί να κατεβάσει το μίνι της μέσα στο αυτοκίνητο.


Στην μυριοστή φορά που το αμάξι,κυλούσε τελικά,η Σούλα τηρούσε τον δικής έμπνευσης ΚΟΚ.
-Και γιατί οι καθρέφτες σε βοηθούν στην οδήγηση;Αφού δείχνουν πίσω κι 
εγώ πάω μπροστά.
-Ααα!Δε μπορώ αυτό το "τσάκα-τσούκα"που κάνουν τα φλας,μου χαλάνε την αυτοσυγκέντρωση όταν οδηγώ.Να προσέχουν οι από πίσω.


Της λες κατέβασε ταχύτητα,έχει στροφές εδώ,βάλε δευτέρα.Που να σκεφτεί τώρα,πως εξυπακούεται και μείωση ταχύτητας.Πατάει με το ελεφαντοπόδαρο το γκάζι,όσο δεν χρειάζεται,και διατηρεί την φόρα που πήγαινε και πριν.


Έρχεται από το αντίθετο ρεύμα φορτηγό.Πετάει το όχημα καμιά κατοστή μέτρα μέσα στον παρακείμενο αγρό,και σου ανοίγει φύλλο για τυρόπιτα,περιμένοντας,ώσπου να φύγει η νταλίκα από τα όρια του Νομού. 


-Αυτό το φανάρι που αναβοσβήνει στο πορτοκαλί δεν θυμίζει φωτορυθμικό;
-Γιατί δεν γράφουν κι άλλα γράμματα στην άσφαλτο,κι έχουν μόνο το "Ι";


Εκπαιδεύοντας και οδηγώντας την Μiss Soula,o Πετράκης είναι στο πλευρό της.Συνοδηγός.Σε κάθε μαλακία της,εύχεται να είχε την κατσαρόλα με την μακαρονάδα Μπολονέζ,να της ξαναφορέσει καπέλο.Αλλά και χωρίς το ζυμαρικό πάνω της το κορίτσι,στενοχωριόταν που την έβριζε ο καλός της.
Και βούρκωνε και έκλαιγε και ύστερα τί έφταιγε αυτή που άφηνε το τιμόνι, όργωνε το παρτέρι  στο πάρκο,και σταματούσε πάνω στο συντριβάνι;


Που αργότερα μάθαμε πως ποτέ δεν της άρεσε το συντριβάνι,και πολύ καλά το 'κανε σφηνοτουβλάκια.







ΤΗΛ 2310 540 521 - 2310 784 924
ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24-ΙΩΝΙΑ
e-mail : 
info@diesel-experts.gr  















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ