28.11.10

Μerry X-X-Xmas


30 ημέρες.,29,28,27,26 κι αν πέσει στα χέρια μου ο διαφημιστής αυτός που μετράει αντίστροφα για τα Χριστούγεννα,έχει την υπόσχεση πως θα τον κάνω Τζάμπο 747 στις μπουνιές/κλωτσιές/κουτουλύδια ΌΛΟ το 2012!Να βάλει μυαλό για το 13.


Κρίση-ξεκρίση βγήκαν οι φωτεινές γιρλάντες.Σε κάθε όροφο διαφορετική.Κάθε μπαλκόνι και μια αποσύνθεση του γούστου της οικοδέσποινας.Η ταμπέλα στην είσοδο της πολυκατοικίας λείπει
                                         Ο Ρ Ε Ν  να αναβοσβήνει παρακαλώ,να έρθει ο νταλικέρης,ο μετανάστης,ο εργάτης να την περάσουν ένα χέρι πούτσο.


Έρχονται οι γιορτές,Χο-Χο-Χο!
Μηνύματα αγάπης.Πρωτοπόρο το STAR channel.
-Διαφήμιση για να αγοράσουμε κάρτες από την Εταιρία Προστασίας Σπαστικών Παιδιών.Ουδεμία αντίρρηση.
-Διαφήμιση για την Στέλλα(δεν την γνωρίζεις?Πάρε τηλέφωνο ρε όργιο)να μιλήσεις χωρίς εισαγωγές και ταμπού.
-Μήνυμα για συμπαράσταση στους αποφυλακισθέντες
-Ο Πέτρος,ο Θανάσης (τον φωνάζουν οι φίλοι του Φιφή),ο Βουκεφάλας,σε περιμένουν για συζήτηση ΟΝΕ ΤΟ ΟΝΕ.Ρε μήπως είπε ο ΟΝΕ και μετά άλλος ΟΝΕ?
-Σώστε την Καρέττα-καρέττα.
-Η Τζούλια στο μπήξε τηλέφωνο έχει τα νέα βίντεο.
-Μήνυμα για την Δράση( Μονάδα απεξάρτησης ναρκομανών)-
-Γεια ξανά.Η Τζούλια.Με τις φίλες της.Κάνε ένα τηλεφωνάκι να πεις πως σου φάνηκαν τα βίντεο.
Για όλα έχει χρόνο το πρόγραμμα.Χωράει τα πάντα.


Η Γιορτή των Αγγέλων!Μαλακισμένες 14χρονες να περιφέρονται ουρλιάζοντας.Μαλακισμένοι 16χρονοι να τρέχουν.Γκαρίζοντας.Στην σκηνή η Νίτσα Τσίτρα με τα κλαρίνα της.


Παγοδρόμιο στην κεντρική πλατεία της Βέροιας.Μαλακιασμένα πάσης ηλικίας να κάνουν τριπλό Αξελ.Ο Κωστάλας στην περιγραφή.''Διπλό λουπ και μετά διπλή σουβλακόπιτα"


Στο βλαχο-Λας Βέγκας των Αθηνών (το έγραψα έτσι για να δώσω κύρος)  το Γκάζι,ρε άσχετε  στολίδια στις κολώνες και τα γνωστά αρχίδια να βολτάρουν.Είναι παράδοση.Κάθε τέτοιες μέρες να έρχονται να διασκεδάσουν από τα Σάλωνα στην πρωτεύουσα.Παράδοση από την εποχή της Πενταγιώτισσας.


Νέοι και νέες να λένε τα κάλαντα στους πολιτικούς αρχηγούς.Εχει δει κανείς έστω έναν τους ,να δίνουν κανά σέτσι στα παιδιά?
Επ!SΣυγκρατήσου!Τα κάλαντα δεν χορεύονται.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/11/10 12:05 μ.μ.

    Πω, πω, τι μαυρίλα είναι αυτή!?! Και ο λόγος? Επειδή έρχονται Χριστούγεννα χωρίς να λάβουν υπόψη τη διάθεσή μας ή...κάτι άλλο που δεν έπιασα?
    Μήπως θα'πρεπε σε τέτοιου είδους αναρτήσεις να βάζεις και μια ένδειξη -περίπου σαν αυτή των τηλεοπτικών προγραμμάτων- "Ακατάλληλον δια ανυποψίστους και χαλαρούς αναγνώστες",που ξύπνησαν μια Κυριακή πρωί, έκαναν καφεδάκι, έβαλαν μουσικούλα και είπαν "για να διαβάσουμε τα "νέα" ενός...φίλου...μιας φίλης!"
    Τέλος πάντων, ίσως μια "κάποια λύσις" θα ήταν ένα ταξιδάκι στη μακρινή, παγωμένη και κατάλευκη χώρα του Αι-Βασίλη... Ή ίσως μια άλλη "λύσις", περισσότερο εφικτή και λιγότερο δαπανηρή (έχουμε και κρίση, μην ξεχνιόμαστε),θα ήταν λιγότερη έκθεση στην TiVοακτινοβολία και περισσότερες βόλτες τις μέρες με χειμωνιάτική λιακάδα!!!
    Φιλικά και ά-σχετα...?
    Καλή Κυριακή...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαυρίλα,γκρίνια,αστειάκια.Να φανταστείς,παρέλειψα το Χριστουγενιάτικο τραγούδι & την υπερπαραγωγή της Σαρρή.Πάλι ευχαριστώ να λες.Οσο για την σήμανση του κειμένου,πόσα Χ να έβαζα?
    Φιλιά και εύχομαι γρήγορα, σχετικά.
    Ευχαριστώ!
    Καλή βδομάδα... πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟίτα να δεις κι έψαχνα πόση ώρα να βρω πού είναι τα σχόλια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/12/10 11:36 π.μ.

    Κοίτα να δεις,αν δεν διαβάζεις τις οδηγίες,δεν βλέπεις το Πρασινο κομβίον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ