12.12.11

Τέλεια,τέλεια, +τέλεια.



21-12-2012untitled.bmp

Τέλεια, τέλεια σου μιλάω
Τέλεια, τέλεια πως περνάω
Τέλεια, τέλεια δεν πονάω
Τέλεια, τέλεια εγώ περνάω

Και καλά για μένα θέλεις να μη βασανιστώ
κι από εσένα λες αξίζω κάτι πιο καλό
δε χρειάστηκα εσένα για να μου το πεις
έχω βρει τον εαυτό μου μην ανησυχείς
(Αλέξης Σέρκος)







ΤΈΛΕΙΑ!
ΤΈΛΕΙΑ!
ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΈΛΕΙΑ!

21-12-2012 Παρασκευή, ώρα 13:13 είναι το τέλος του κόσμου.

Είναι προφανές πως ζούμε τις έσχατες μέρες.Ο παγκόσμιός μας διακόπτης θα πέσει.'Η, κατά άλλους,ένα συνεργείο από  Χερουβείμ και Σεραφείμ θα μας κόψει  άπαξ και εντελώς οριστικώς την παροχή.
Κάθε σώφρων άνθρωπος,προετοιμάζεται,να πιάσει στασίδι δίπλα στον πρώτο,τυχαίο δεινόσαυρο,που κι αυτοί,δεν μπορεί,την χοντρομαλακία τους θα την έκαναν και τους ήρθε ολόκληρη διαστημική γκουμούτσα, καπέλο στο κεφάλι.

Το είπαν οι Μάγια και η Μάγια η Μέλισσα.Δεν είναι ανάγκη να' σαι η ιδιοφυΐα να το καταλάβεις.Έχεις διαβάσει,ή όχι τον τάδε μοναχό,ή την Αποκάλυψη το βλέπεις γύρω σου,κι είναι τα σημάδια πολλά.

Ακολουθεί πλούσιος κατάλογος,με μερικά εντελώς πρόχειρα σημεία των καιρών,ένα πλήρες χορταστικό μενού,το οποίο θα ντελιβεριστεί στον καθένα προσωπικά,tu veux,ou tu veux pas.

Δεν είναι σημάδι,πως βρήκαμε τη νέα Έφη Θώδη (κακομοίρα),στον Τρύφωνα Σαμαρά;Άλλοτε,ίσως να γινόμουν θηρίο με την τόση αναίτια προβολή του κουρέα,αλλά τώρα τον μακαρίζω.Θα παίρνει ναζιάρικες πόζες,φάτσα-κάρτα στις εκτυφλωτικές λάμψεις,
ενώ εμείς οι δήθεν "Λογικοί",θα ψάχνουμε αντιπυρηνικό καταφύγιο.

Άλλο,τριπλό,σε επανάληψη που σε μπερδεύει μιάς και αλλάζουν σκηνικό,η καλά κρατεί καριέρα των Αρναουτογλου-Λιαγκα-Κωστόπουλου.
Είναι βέβαιο απόλυτα,πως πούμε αντίο σε βρυσούλες,ψύκτες και λοιπές σωληνώσεις,όταν η Σκορδά δεν θα αντέξει άλλο το βλαχοχιούμορ του, και θα πάρει On camera διαζύγιο.

Ετοίμασε σακίδιο με ξηρά τροφή και πάρε και νερό,με την ευθυγράμμιση των 3 στην ίδια εκπομπή.Έσω σίγουρος πως την έχεις ευθυγραμμίσει.

Ο κατάλογος είναι μακρύς,δεν είναι "Τυρί,ρύζι,γάλα,Καμπά",κι έχει κι ανηφόρα.Να το ανθιστείς πως την έχουμε μπατάρει την στραβοαρμενισμένη βάρκα,όταν θα βγει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ η Διαμαντοπούλου.Τί άλλο να σου πω,plus;Άδικα θα περιμένεις στη στάση για restart,η Αννούλα κάνει διαβουλεύσεις με Ντόρα και μ' αγγόνια,αλλά το "Λεωφορείον η Σωτηρία",έχει σχολάσει.

Τέρμα οι αυταπάτες.Το ραντεβού έχει φιξαριστεί,όπως κλείνει ντεκαπάζ η κάθε μέση Νεοελληνίδα,κι ας έχει την απόχρωση του Μιχαλάκη-καλά εσύ τυχερέ,έφυγες νωρίς-στο "Thriller".Ουδεμία αναφορά στην μύτη του Aadvark,φτάνει που θα' ναι το μαλλί ξανθό.

Σάμπως δεν είναι σημείο εξ ουρανών,που ο άλλος κυκλοφορεί
με τ' όνομα του,"Τhe,χι ψι τσιμενταρισμένος εγκέφαλος,Daily news";

Oταν κυκλοφορήσει η Μαρί Κυριακού και τρίτο βιβλίο,με τον Μάικ τον Φασολάκι,σίγουρα θα έχουν ανοίξει οι Πύλες της Κολάσεως.

H τελευταία μικροποσότητα αισιοδοξίας χάθηκε,όταν η απάντηση σε 4σύλλαβη λέξη ήταν "Αη ντοΝτ σπηκ Ιγκλις"

Δυσοίωνο δεν είναι που ο Charlie Chaplin το 1940,προείδοποιούσε για τον "Great Dictator" Hinkel,και σίγουρα χωρίς να έχει ιδέα 70 χρόνια μετά τον Hitler,έχουμε την Μerkel.


Αν δεις στην πόρτα σου αξιοπρεπείς 40άρηδες,50άρηδες και άνω να σου λένε τα κάλαντα,κλείσε τα μπαγκάζια σου,ό,τι πρόλαβες έβαλες,και τρέχα.







ΤΗΛ 2310 540 521 - 2310 784 924
ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24-ΙΩΝΙΑ
e-mail :
info@diesel-experts.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ