25.12.11

Kill Xmas.

Αν τα δεις σαν μια συνηθισμένη μέρα,όπου οι υπόλοιποι κάνουν σαν την Κατερίνα Χέλμη,που την έφτυσε ο γκόμενος στα "Κόκκινα Φανάρια",μια μαζική υστερία ευτυχίας,όλα θα πάνε καλά.Χριστούγεννα είναι.Ήταν κάποια,που σου έφυγε η καρδιά από τα γέλια,άλλα που δεν θυμάσαι πότε σταμάτησες να χορεύεις,ή πως γύρισες  σπίτι.Τα φετινά,δεν είμαστε λίγοι,που έχουμε την διαίσθηση,ότι θα' ναι διαφορετικά.

Αν ακόμη και να βασανιστείς,τελικά 24 ώρες είναι, και μετά τέλος το Φελίζ Ναβιδάδια,τα Λάστια Κρίσμας.Τα μελομακάρονα λασπώνουν και σε  λίγο, μόνο για επιδιόρθωση της τρύπιας σαμπρέλας στο ποδήλατο θα κάνουν.

Έφυγαν τα παιδάκια,που βάλθηκαν,από τις 8,να βαράν τα κουδούνια,την μέρα που υπολόγιζες να κοιμηθείς,ως να ξεπληρώσουμε όλα τα μνημόνια.

Το καλύτερο είναι που κρατήθηκες.Η ιδέα,κάτι παραπάνω ήταν,κόλλησε σαν τσίχλα στο νιονιό που το αναθεματισμένο τόσο καιρό περιμένεις να του 'ρθει το Αλτσχάημερ,να ησυχάσεις.Αλλά εκεί.Που δεν σβήνει τα βλακωδέστατα και ξεχνάει που ακούμπησες το κινητό ένα μόλις λεπτό πριν.Που ντε καλά σε σμπρώχνει,σαν την χοντρή στην ουρά,να περάσει μπροστά,τάχα διακριτικά και εξίσου τυχαία.

Που ούτε την παχουλοκομψή μπορείς να αγνοήσεις,μήτε τον στραβό σου τον εγκέφαλο.Να πάρεις σου λέει,τηλέφωνο,να δώσεις τις καθιερωμένες ευχές,και πριν προλάβει να σου πει,"Ποιός στο τηλέφωνο;",να έχεις ήδη ξεκινήσει το στόλισμα,εννοείται όχι του δέντρου,που να βουλιάξει σαν το τερατούργημα  του Μπουτάρη,με ότι δεν θεωρείται πρέπον "τέτοιες άγιες μέρες".Να ξεπληρώσει,όλα τ'απωθημένα που έχουν μαζευτεί,διότι η επόμενη παρέλαση αργεί.

Να περάσεις,συμπτωματικά,από το σπίτι της παρά λίγο,και πλέον πρώην,πεθεράς.Με ταχύτητα,ανώτερη του φωτός,σου έρχεται να τσουρομαδήσεις όλα φυτά ως το γκαζόν,να αμολήσεις και το σκύλο που έχει τον ακατάσχετο,στο τσιρλιπιπί,να στολίσεις όλη τη γειτονιά με το κουρελικό που άφησε πίσω,μαζί με κάποιες φωτογραφίες με μαγιό.
Θέλει όμως καλό σχεδιασμό,κι οι 24 ώρες,περνάνε γρήγορα.

Just,killed Xmas,this year...Next!








ΤΗΛ 2310 540 521 - 2310 784 924
ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24-ΙΩΝΙΑ
e-mail :
info@diesel-experts.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ