15.12.11

Χριστούγεννα Rewind.


Οι έρωτες,τα ταξίδια,το σπορ αυτοκίνητο,το σπίτι σου,οι φίλοι,η οικογένεια,τα όνειρα,όλα μεγαλώνοντας, χάνουν την μαγεία που σου υπόσχονταν πως θα γευτείς.

Μεγαλώνοντας.Μπορεί να είναι μύθος,σαν αυτούς που κυνηγάς στην ζωή,η αναμονή για τις γιορτές.Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα.Και ύστερα από λίγο για τη νέα χρονιά,που εύχεσαι να εκπληρωθούν τουλάχιστον, όσα επιθυμούσες τoν προηγούμενo χρόνο.

Προετοιμάζεσαι, με εφόδια,επιβάτης στο προσωπικό σου διαστημόπλοιο με προορισμό στον πλανήτη της παιδικής σου αφέλειας.Μεγαλώνοντας παίρνεις όλο και λιγότερα.Αντιλαμβάνεσαι πως άδικα φορτωνόσουν τόσα πολλά στα προηγούμενα ταξίδια.Περιορίζεις τις ανάγκες σου, στα βασικά,γιατί στο επιβάλουν.Το εισιτήριο,εκδίδεται κάθε χρόνο,στο ίδιο όνομα,το δικό σου ντε,ένα συμβόλαιο επαναλαμβανόμενο.

Κάθε μέρα,καβαλάς ένα ακόμη σκαλί,πλησιάζεις την καμπίνα,της κάψουλας που θα σε οδηγήσει εκεί,που όσο κι σ' έχει εκνευρίσει η αναμονή,κάποιους θα συναντήσεις και θα το ευχαριστηθείς.Κουνήσου!

Τις βαρετές επαναλήψεις των τραγουδιών,τότε θα τις ξεχάσεις,και θα μουρμουρίσεις αυτό που πάντα θα σου αρέσει.Κι ας μην είναι οι δρόμοι τόσο φωτεινοί,όπως άλλες φορές.Κι ας μην είναι γεμάτοι οι δρόμοι,με τα πλήθη που όμοια βλέπεις πια, μόνο σε πορείες και διαδηλώσεις.

Αρχίζεις να το χαίρεσαι,γιατί είναι το παλιό,γαμώτο μεγαλώνεις,δικό σου συναίσθημα.Σιγά-σιγά βγαίνεις,το αποφασίζεις,πιάνεις τον εαυτό σου από το γιακά κι έξω.Εκεί που κάθε φορά,καιρό τώρα,τελικά φτάνεις,στην παμπάλαιη και εκτός τόπου κι εποχής κάρτα των ¨Εορτών".

Σταματάς να γκρινιάζεις που χτυπάνε τα τηλέφωνα.Σκέψου  πως έχεις την τύχη να μιλάς με ανθρώπους που έφτασαν στον προορισμό τους,και σε έχουν στην ομάδα της δικής τους χαράς.Κι αν δεν ντρέπεσαι,κτυπάς τα κουδούνια να πεις τα κάλαντα,τώρα που έχεις μεγαλώσει γαμώτο.Ακόμη και τα μηνύματα,γιατί εκσυγχρονίστηκες,τρομάρα σου,έχεις τύχη το ξαναλέμε,δεν είναι από πολυκαταστήματα,με εποχιακές έως απελπισμένες προσφορές.Και δε βαριέσαι,ας είναι και προκάτ,κι ας είναι μερικά και από πέρισι.

Οι έρωτες,με τους παλιούς δεν διαγραφήκατε,κι ας τα τσουγκρίσατε,άσε που υπάρχει ή θα βρεθεί νέος,τα ταξίδια που μπορεί απλά να αναβλήθηκαν,αλλά έχεις δικό σου ολόκληρο πλανήτη-πήγαινε αλλού-το   αυτοκίνητο,που δεν είναι και σπορ εδώ που τα λέμε,το σπίτι σου ,λίγο κρύο να πάρει,αλλά...στολισμένο,κι οι φίλοι που τους εκτιμάς πιο πολύ κάθε που αρπάζεσαι μαζί τους.Η οικογένεια που μεγαλώνει μαζί με τα όνειρα,και είσαστε μαζί.





ΤΗΛ 2310 540 521 - 2310 784 924
ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24-ΙΩΝΙΑ
e-mail :
info@diesel-experts.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ