3.8.12

Αυγούστο και καπέλο μου.

Μπορώ να σκεφτώ και θα απαντήσω αν Αυγουστάρω που τελειώνει το καλοκαίρι;Θέλω λίγο περιθώριο να δω την εξέλιξη της επανάστασης στη Μύκονο,Σαν Τροπέ,ΣαντηΧαλκιδική,Μεσάγγαλα,κι σ'εσένα που σου κλείνω το μάτι,Μαραθώνα.Νοιώθω μόνο εγώ,πως αυτό είναι το  τελευταίο μας καλοκαίρι;Μέχρι που σκέφτομαι σοβαρά να στολίσω ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο,τζαστ ιν κέης.

Είναι ένα καλοκαίρι που το συζητάμε,παρά το ζούμε.Πετάμε κάτι για έρωτες που δεν ζήσαμε,αιωνίως τσιμπημένοι από κουνούπια και το περιγράφεις με 2 φράσεις,"Get out",και "Autan".

Να και η πανσέληνος.Η κορυφαία δικαιολογία να ντύσεις με ρομαντισμό καθημερινή καύλα σου.Μια χαρά κάνουν σε πληροφορώ οι γείτονες,που ροχαλίζουν με 5 κιλοβάτ ήχο,νοικοκυραίοι άνθρωποι,που δεν ασχολούνται.Που για να τελειώνουμε εδώ με τη στρογγυλή,άσπρη κοτρώνα που έτσι ήταν και πέρυσι,θα σου πω,πως ο Κοπέρνικος,ο Χορταρέας λιγότερο κοιτάζουν το φεγγάρι.
Όχι ρε ζωάρα,δε χαλάσαν τα κιάλια...τα κρατάς ανάποδα(γλυκιά,προσωπική ανάμνηση).Και που είσαι,άναψε και κανένα φως,διότι έχει και συνέχεια.

Παρηγορήσου.Σκέψου πόσες αποτριχώσεις έχουν ακόμη τα κορίτσια,οι μιλφάρες,τα κούγκαρ.Ε, και τ' αγόρια που στο υπόλοιπο θα πρέπει να προσέξουν το βγαλμένο φρύδι σε σχήμα πριγκίπισσας από τις "1000 και μία νύχτες" αν θέλουν να πάρουμε στα σοβαρά το όλο attitude,καθαρόαιμοι πέφτουλες,που μου κάθεστε αντρικά,κουλ,αλήτικα κι έτσι.Προειδοποιώ,ποζεράδες μου,θα πιαστεί  η γάμπα και άντε να σηκωθείτε σα να σας χτύπησε η γόβα.

Ουδείς λόγος ανησυχίας αν είσαι της θερινής ανάγνωσης και μόλις τελείωσες το βιβλίο στην παραλία.Διάβασε το τατουάζ των δίπλα,την αδειανή συσκευασία που πέταξαν οι χτεσινοί.

Τρομοκρατήσου με τη σκέψη της άλλης,που ξινίζει τα μούτρα της γιατί λέει πως κόλλησε άμμος στο πόδι της και προετοιμάσου για την αντίδραση της όταν θα μάθει ότι η θάλασσα είναι αλμυρή.Αν σου πει πως μας αλατίζουνε,αδιαφόρησε.Ανοίξε το ταπεράκι με τα Λαντόζ και να εύχεσαι να είναι αρκετά.

Συγκρατήσου.Μην τρέχεις σαν το ζαβό,πίσω από τα celebs ζευγάρια.Ήρθαν για ένα image,ένα shooting,μην έχουν κι εσένα να ζητάς αυτόγραφα.βάλανε τις υπογραφές τους στα ενοικιαστήρια συμβόλαια.Ειδικά για το αρσενικό συμβαλλόμενο μέλος,θα σκιαχτείς αν σου πω και τί άλλο βάζουν.

Εκμεταλεύσου την καλοσύνη και τα εξοχικά των φίλων για ένα ΣουΚού διάρκειας δεκαπέντε ημερών και πρόλαβέ τους στο παρατσάκ πριν κρεμάσουν γιγαντοπανό,"Καλωσφύγατε".



ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24 ΙΩΝΙΑ

2310 540521  231784924

www.diesel-experts.gr

e-mail:info@diesel-experts.gr


  Γεωργίου Τσόντου 9                                           2310 541876

1 σχόλιο:

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ