10.8.12

Μη χαθείς.Εγώ την ερώτηση θα στην κάνω κι ας έρθει η απάντησή σου,” Τι εννοείς;” με χρονοκαθυστέρηση  μεγαλύτερη κι από εξάμηνο.

Τί μόδα είναι πάλι  αυτή να πετάς φωτογραφίες που χρειάζονται ίσαμε ένα τάνκερ άνθρακα 14 να τις χρονολογήσουμε; Ανησυχώ, καθώς σε φαντάζομαι με μανταλάκι στη μύτη να παριστάνεις τον Βοσκόπουλο τραγουδώντας “Oι Αναμνήσεις  ξαναγυρίζουνε”.

Ό,τι τόσα χρόνια,το είχε πλακώσει από κάτω του ο καναπές, ξεπετάγεται εντελώς απρόσκλητο ως αρτεσιανόν ύδωρ εκ Νορβηγίας με την πανομοιότυπη γεύση μπαγιάτικου. Ξέρω πως δεν ευθύνεσαι εσύ. Ας έχει χάρη η  πουτάνα  η μετακόμιση,που μια γούβα δεν πέτυχε στο δρόμο το φορτηγό,να γκρεμοτσακιστεί το κιτρινισμένο πακέτο από την καρότσα.

Κάτσε και μέτρα τα λάηκ,αρ τι,τα σχόλια δίπλα "Λιώνω",Γουάου","Χαχα","Κάνει παλαμάκια το μουνί μου".


Και  μακάρι  να ήσουν μόνο εσύ.Βαλθήκατε να πάμε βόλτα με το τραινάκι του τρόμου  με τις μόδες που προκαλούν ακράτεια και ντροπή.Πως  να σου το πω αλλιώς,να το καταλάβεις,ταίρι μου από το υπό εξαφάνιση είδος «κασέτα-κασέτα».Κάνε εσύ το πρώτο βήμα να κόψεις όλες τις συχνές κι ολοένα πιο πυκνές και επικίνδυνες αναδρομές.

Και να το νέο σου έγκλημα κατά συλλογή,φωτογραφιών.Παντελόνια,φουστίτσες που σε κάνουν να αναρωτηθείς ,πόσα νούμερα έχεις αφήσει πίσω σου,κι αν τελικά η μάνα σου ,ο πατέρας σου σε αντιπαθούσαν εξ αρχής αφού μια κουβέντα,ένα «πως είσαι έτσι»,δεν στο ‘παν.

Κι άντε πες πως έπεσες στον δίδυμο αδελφό του Στήβυ Γουώντερ,που  έκανε τον στυλίστα.Τον φιόγκο με όλο το στοκ από κουρτίνα του Χυτήρολου  στο κεφάλι να παριστάνεις το ελικόπτερο,τί τον ήθελες;Το θάμα της τεxνολογίας,το γουώκμαν,απλωμένο στο πλαστικό τραπέζι,που μαζί με τις καρέκλες είναι τα μόνα που επέζησαν,μαζί με.ευτυχώς,τους περισσότερους από εμάς.

Ομολόγησέ το πως εμείς ακόμη και μαλώνουμε ξέρουμε.Κι όταν ξανακολλήσουμε τα κομμάτια μας,σαν είμαστε λίγο καλύτερα από πριν.

Γύρισε τον κόσμο,κι ας γυρίζει κι από μόνος του.Αφιέρωσε χρόνο,εαυτό, για λίγο σε ανθρώπους.Παράτα πληκτρολόγια,άλμπουμ.Αυτά θα είναι πάντα εδώ.Οι άνθρωποί μας;
ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24 ΙΩΝΙΑ

2310 540521  231784924

www.diesel-experts.gr

e-mail:info@diesel-experts.gr

Γεωργίου Τσόντου 9                                           2310 541876Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ