2.12.10

Ενας Lacoste που τον έλεγαν Γουστάβο.

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε του Μπορούντι,


Κατ' αρχή θέλω να σας ζητήσω συγνώμη που δεν ξέρω που βρίσκεται η όμορφή σας χώρα.Δηλαδή ξέρω πως θα σας βρω κάπου στη Αφρική.Εντάξει αυτή ξέρω που είναι.Αλλά επειδή είναι μια μεγάλη ήπειρος,πιο μεγάλη από την Ήπειρο την δική μας,συνεπώς οι αποστάσεις δεν είναι Γιάννενα-Πρέβεζα,που είσαστε ακριβώς?.Επίσης ξέρω πως συνορεύτε με την Ρουάντα,που πάλι θα σας στεναχωρήσω διότι ούτε αυτή ξέρω που κατοικοεδρεύει. 



Σας googlάρισα και σας βρήκα!Είσαστε αυτό το μυγόχεσμα ανάμεσα στο πολύ κίτρινο?Και η Ρουάντα κατά που πέφτει?


Δεν θέλω να κάνω κατάχρηση του πολύτιμου χρόνου σας,διότι πρέπει να ασχοληθείτε με τα προβλήματα των συμπαθέστατων Μπουρουντέζων,που δεν τους γνωρίζω,ούτε ήξερα μέχρι χτες ότι είναι οι φτωχότεροι στον κόσμο.Μέχρι χτες δηλαδή.Διότι δεν θέλω να σας στεναχωρήσω πάλι,αλλά εμείς στην Ελλάδα-που ξέρω ακριβώς που βρίσκεται και θα 'θελα να μην ήξερα-είμαστε οι πιο διεφθαρμένοι παγκοσμίως,νομίζω,έχουμε πάρει το μεγαλύτερο δάνειο στην ιστορία της ανθρωπότητας,από Αδάμ και Εύα και δεινόσαυρους μαζί,θα σας πάρουμε και αυτή την πρωτιά.

Συγνώμη κύριε Πρόεδρε που πάλι παρασύρθηκα και σας λέω άσχετα!Έχετε και μια χώρα να κυβερνήσετε.Εδώ εμείς ούτε χώρα έχουμε,ούτε κυβέρνηση.Αλλά δεν θέλω να μου στεναχωριέστε!

Να μπω στο θέμα.Είδα πως έχετε κάτι ποτάμια εκεί.Μάλιστα έμαθα πως ο Γουστάβος που ζει σε ένα από αυτά,έχει φάει 300 από εσάς.Θα μπορούσαμε,αν δεν σας είναι δύσκολο,αν δεν σας δημιουργούμε πρόβλημα,να σας στείλουμε και 300 δικούς μας?Είναι σε γενικές γραμμές καλοζωισμένοι.Κάποιοι έχουν πολλά λιπαρά.Δε φαντάζομαι ο Γουστάβος να έχει πρόβλημα.Ακόμη όμως και να έχει μπορείτε να τους τα'ί'σετε σε όλη την Γουσταβο-οικογένεια μέχρι δισεκατομμυριοστού βαθμού.Να ξέρετε δεν θα μας στεναχωρήσετε καθόλου.

Αν μάλιστα ο Γουσταβούλης ο κροκόδειλος,που είναι 9 μέτρα μήκος ζωή να 'χει το ερπετάκι μου,και όλο του το σόι δεν χορτάσουν μη διστάσετε καθόλου να χτυπήσετε το κουδούνι,ό,τι ώρα και να 'ναι.Θα μας στεναχωρέσετε αν δεν το κάνετε.Έχουμε να σας στείλουμε και άλλους,πρώην υπουργούς,βουλευτές,δημόσιους αξιωματούχους,καθώς και τον γείτονά μου στον  έκτο.


Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.Ευχαριστώ επίσης τον Γουστάβο,που να δείτε δεν θα μείνει δυσαρεστημένος.Κλείνοντας θέλω να μη μου στεναχωριέστε.Να δώσετε τους χαιρετισμούς μου στην Πρώτη κυρία (σας).


Με εκτίμηση σε σας και τον Γουστάβο.


 Υ.Γ. Συγνώμη που θα σας στεναχωρήσω,αλλά δεν ξέρω το όνομά σας.Γι' αυτό φταίει ο Αλέξανδρος που μου έδωσε την ιδέα.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/12/10 1:26 μ.μ.

    Exo kai ego kapoious na steilo... Mporo na exo dieuthinsi? Eks Londres

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντώ ΚΑΙ στα 2 μηνύματά σου.ΟΧΙ να μη στείλεις άλλους διότι είμεθα overbooked.Τρυφερότητα...ουδέν σχόλιο.Χαιρετίσματα στην Λόντρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kat'arxi xairetismata stin Londra!Na mi steileis allous dioti eimaste overbooked!(Opws katalavaineis omilw Englezika farsi)Tha skasei o Goustavos.To poly-poly anta steile kamia sokofreta gia dessert.I adressa einai Ouzoumbourou/Bourounti-potami diplam stin Ruanda.An vgaleis akri alone o.k.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ