5.12.11

Ωραίο το Χριστουγεννιάτικο Φόρεμά σου Γιάννη μου!






Ένα χρόνο τώρα,παράπονο δεν έχεις,ασχολούμαι μαζί σου.
Και σου το χρωστάω ευγνωμοσύνη,για το #1 μου!

Έπειτα από τις τελευταίες επιτυχίες σου,
Youth Capital 2014 που κανείς δεν ξέρει τι φρούτο είναι αυτό,αλλά τη σήμερον εποχή ό,τι παίρνεις καλό είναι,διότι δεν ξέρουμε καν,αν θα μας ξημερώσει αύριο,

τις φωτογραφίες σου να τον γλυκοπαίρνεις σε άβολη πολυθρόνα,

την βοήθεια που έστειλες στη Ακτή του Ελεφαντοστού,

την δενδροφύτευση της Αγίας Σοφίας με 27,σωστά μετρημένα,δέντρα,

την πεζοδρόμηση του ίδιου δρόμου,με το γλυπτό με σιδερόβεργες από γιαπί,τύπου πύλη του Άουσβιτς, και τα άθλια χεζοπαρτεράκια για σκύλους,


ΤΩΡΑ

σου έχω σύντομες και φτηνές λύσεις για τον στολισμό της πόλης που είσαι δήμαρχος.

Πρώτα-πρώτα,το πολύ ωραίο παγοδρόμιο στην Αριστοτέλους να το κρατήσεις.Τόση άπλα,κι ούτε ένα αυθαίρετο.Το ετοιμόρροπο πάνω σε μαδέρια,ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική των τρίκυκλων με το μαλλί της γριάς,τις καντίνες με την αποπνικτική τσίκνα και τις πολύχρωμες Τουρκογύφτισσες με τα μπαλόνια.Και στο φινάλε,να έχει παγοδρόμιο,η Τριλοφιά Ημαθίας,και να μην έχει μιά Θεσσαλονίκη;

Να κρατήσεις και την αμφιβόλου ασφαλείας "Ρόδα",το"Wonderwheel"-η Εγγλέζικη επιγραφή σε μάρανε-που κολλάει σαν τις τσίχλες στα πεζοδρόμια σου,με : τους κάθε προέλευσης και χρωματικής παραλλαγής  ενοχλητικότατους μικροπωλητές.Θέλεις δε θέλεις,και γριά και συνταξιούχος και μαθήτρια Δημοτικού να είσαι, έχεις την υποχρέωση να ψωνίσεις,κορδέλα για το χέρι που στη φοράνε ταχυδακτυλουργικά,ή την τσόντα της Ντούβλη που τους περίσσεψε. 

Είναι επίσης αυτονόητο,πως οι road pizzas (πατημένα αδέσποτα) διατηρούνται.Τώρα που χειμώνιασε,οι δρόμοι έχουν ζεστή επίστρωση με τις γούνες τους.Σαν μοκέτα.Από πεζοδρόμιο σε πεζοδρόμιο.
dentro_kalh
Tην ιδέα με το έλατο,δέντρο,ό,τι σας καυλώσει ενυγουέη,ό,τι είναι αυτή η αποβολή της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, να το φορτώσετε μέσα στη μαούνα-μπακλαβά,να γέρνει ως να τον παίρνει,ποιανού ιδέα είναι;

Is it abird,is it a plane,NO it's,η χαρά της Κινέζικης τούρτας γενεθλίων. Nα υιοθετηθεί αμέσως η ιδέα του Μάκη τουλάχιστον,για τον στολισμό του,μιά σκατούλα εδώ,μιά σακούλα εκεί,μια καπότα παραπέρα.
*Προσθήκη εκ των υστέρων,17/12/2011,ο Βαρδάρης ανέλαβε να το κάνει πιο στο πνεύμα της εποχής,σχεδόν βυθίζοντάς το.Ο "Αμέθυστος"σου Γιάννη,μετονομάστηκε,"Τιτανικός".
Αναμένουμε να εκπληρωθεί η μεγάλη λίστα από κατάρες που είναι σε αναμονή.

Εως εδώ δηλαδή καλά με το πανηγύρι της Λολής,

αλλά...
ΠΡΟΤΕΙΝΩ

Τον στολισμό με φωτεινές γιρλάντες των ξεχαρβαλωμένων και παραγεμισμένων κάδων απορριμάτων.Κι αν είμαστε τυχεροί,θα πιάσει κι ένας Βαρδάρης,να γεμίσει κι ουρανός απ' τις σακούλες που θα σπάνε,αναμφισβήτητα την μουντάδα του γκρίζου.

Μη διανοηθείς τώρα,και καθαρίσεις τώρα τις άκρες των δρόμων.Η σκόνη που έχει μαζευτεί δημιουργεί την ψευδαίσθηση της χιονοθύελλας,ενώ τα φυτά που έχουν φυτρώσει εκεί,μπορούν επίσης να στολιστούν.Και τα ξερά καθώς κυλάνε, σε ταξιδεύουν σε εγκαταλειμμένη πόλη του Far West.
Μπορείς επίσης να ντύσεις Αη-Βασίληδες,Ρούντολφ, Οίνος Νάουσα Μπουτάρη,τους κακόμοιρους στα φανάρια,ώστε οι οδηγοί να μπαίνουν στο κλίμα των "Εορτών".

Η ίδια ιδέα να εφαρμοστεί please ΚΑΙ τα βράδια.Τόσες πουτάνες ντυμένες με κόκκινα μίνι και λευκές γουνίτσες.Φαντάσου να ντύσεις τα "κορίτσια" Ρούντολφ το πουτανάκι!(Thanks @giristroulis)

Κράτησε τη Δημοτική σου Αστυνομία κλεισμένη στα γραφεία.Τα αμέτρητα παράνομα σταθμευμένα,με τα alarm τους να αναβοσβήνουν,συνεισφέρουν δωρεάν στον φωτεινό διάκοσμο.

Επειδή ο Αθηναίος Καμίνης θα καλύψει τις βιτρίνες των άδειων μαγαζιών
με έργα τέχνης- σε πρόλαβε ο άτιμος-εσύ να κάνεις κάθε ξενοίκιαστο κατάστημα,φωλίτσα να ξεχειμωνιάζουν οι αρκούδες.
 Να τα κάνεις Gay bar;Δεν το λες κακή ιδέα,εφόσον έμεινες στα λόγια για το Gay Parade.Μόνο έχε τα μάτια σου ανοιχτά,μη γίνει της 28ης Οκτωβρίου.

Με λίγα λόγια,μ' αρέσει η χωριατίλα που μου κουβάλησες.Θαμπώθηκα με τα τατουάζ σου και τα σκουλαρίκια σου.Για μία ακόμη φορά,και σύντομα σου εύχομαι να'σαι καλεσμένος του Κωστόπουλου.

Σου στέλνω μια Χριστουγεννιάτικη κάρτα,ευθέως ανάλογη του γούστου σου,από τον συνάδελφό σου δήμαρχο του San Jose,Puerto-Rico.

ABSURD-CHRISTMAS-CARD
Φωτό από www.tsantiri.gr






ΤΗΛ 2310 540 521 - 2310 784 924
ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 24-ΙΩΝΙΑ

e-mail : info@diesel-experts.gr

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/12/11 11:00 μ.μ.

    χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/12/11 10:50 μ.μ.

    Κλαίω λέμε. Εξαιρετικές οι ιδέες σου. Δεν είχα ποτέ σκεφτεί έτσι τα διπλοπαρκαρισμένα με τα αλάρμ. Όσο για το Ρούντολφ το πουτανάκι παρακαλώ να δώσεις τα δέοντα στον γυριστρούλη. Έγραψε! :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1ον) Σ έχασα.
    2ον) Η πραγματικότητά μας είναι για γέλια και για κλάματα έως ακράτειας.
    3ον) Εγραψε ο μπαγάσας και τον αντέγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ?
ΡΙΞΕ 1 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ